mandag, august 08, 2005

Glamourspørsmål fra leser: Floker i håret

Kjære Glamourbibliotekaren,
For noen måneder siden var jeg hos frisøren og stripet håret. Riktig så fornøyd ble jeg, og jeg kommer til å fortsette med det. Problemet er bare at bleking gjør håret tørrere, og dermed er det lettere at det blir floker og nisseknuter. Har du tips til en bra shampo og balsam som kan redusere flokene og som samtidig ikke gjør håret veldig tungt?
Og men jeg er i gang: Hvilke vitaminer er egentlig bra for håret?
Er det A eller er det B? (Kanskje D?)

Vennlig hilsen Hege


Kjære Hege,
Jeg har jo selv sett det nydelige resultatet av frisørbesøket ditt og kan på det varmeste anbefale deg å fortsette!
Når det gjelder valg av shampoo og balsam, finnes det sikkert utallige spesial-greier for dette formål - men ettersom jeg aldri har stripet eller bleket håret selv, vet jeg ikke hvem som funker og ikke. Det jeg derimot vet, er at Redkens AllSoft-linje har meget bra produkter for hår som er tørt i blant. Jeg tror de inneholder avokado-olje, og det finnes både vanlig balsam og en litt tyngre hårkur. Jeg har brukt dem selv ved flere anledninger og vært svært fornøyd. Jeg synes ikke de gjorde håret tungt.
Disse produktene er dyre i Norge, men man kan som tidligere nevnt få tak i dem til mindre enn halv pris på www.lookfantastic.com. Husk bare å sjekke valuta-kursen først, så du slipper toll.. (porto kommer utenom; det er selve produktene som må koste mindre enn ca £17 tilsammen).
Den oransje C-serien til MOP er også bra for tørt hår, om du har lyst til å prøve noe annet.

Det er B-vitaminer som er spesielt bra for hud og hår.

Lykke til!

mvh
Glamourbibliotekaren.

Glamourbibliotekaren er tilbake!

Så var årets ferie forbi for denne gang - og Glamourbibliotekaren er atter tilbake på jobb, klar for nye utfordringer og nye glamourspørsmål. Nøl ikke!

Populære innlegg