torsdag, mai 14, 2009

Dag 4

Dagens "ta i bruk"-effekt: Silkeskjerfet fra Capri, dandert omtrent slik Missoni-damen lærte meg det.

(Tas muligens av når jeg skal luke ugress i gården senere i dag, da jeg dog ikke vil utsette det for jord og regn.)

26 kommentarer:

Jenny B sa...

Vilken underbar scarf!

Idag är det jag som har dinglande blå örhängen; en halvstor glaspärla i varje örsnibb.

Kathrine sa...

Frem fra mine innerste gjemmer: Spaserskoene fra Camper(twins) med fotoaktig trykk av pinjer og åkrer som jeg nesten ikke har brukt de to siste somrene av frykt for at de skal bikke over fra velbrukte til utslitte... (Og jeg kjente det stakk i hjertet da det begynte å regne på vei til jobb. Jeg har aldri turt å bruke dem i regn. But I persevered.)

Glamourgrammatikeren sa...

Fletta ny bukse kjøpt på Marks & Sparks i London i fjor. Har ikke brukt den før nå, for den ble plutselig, på mystisk vis, for trang. Men nå passer den igjen - VICTORY IN OUR TIME!

Hanne sa...

Gisp - for et nydelig skjerf!
Min lille luksus i dag skulle egentlig være nylakkede negler - for jeg hadde planlagt en fredelig morgen og gooood tid. Så viste det seg at hele familien trengte oppmerksomhet og hjelp med ditt og datt. Noen skulle ha kinaflette, noen skulle ha melding i meldingsboka, ei yndlingsdongeribukse hadde fått en skummel flekk og måtte tas hånd om NÅ, og jeg måtte skynde meg å ettersende noen bilder til mannen min som allerede var dratt på jobb.
Sååååå. Her sitter jeg med vakkert filte, men dog ulakkerte negler.
Nå er jeg alene i huset. Til og med kattene er ute. Jeg har hjemmekontordag for å få unna masse skriving som har hopet seg opp.
Med ekstra god kaffe i koppen og djupe magadrag skal jeg nå gjenvinne indre ro og komme i gang med arbeidet.
Dagens luksus skal kanskje være å nyte
1) At jeg faktisk har en fabelaktig familie. Oppmerksomhetstrengende, MEN fabelaktig!
2) At jeg har en jobb der JEG bestemmer, slik at jeg kan ta en skrivedag hjemme når jeg trenger ro rundt ørene.
3) At sola skinner og jeg kan se fram til lunsj på terrassen. Juhu.
Ja, det er luksus nok for meg :-)
Lakkerte negler blir en annen dag.
Ha en fin, fin dag!

Hanne sa...

Og der satte jeg sannelig rekord i lang kommentar, gitt.

Fornuftig forsker sa...

Kult skjerf! Jeg har slått til idag med et annet kult skjerf i turkis med perler på. Sparer litt på det, for det trenger nok en vask en gang og det blir litt av en jobb. Det er egentlig et dusin-skjerf, men kjøpt på reise og i en veldig kul turkisfarge som man sjelden ser. Og når det gjelder turkis, regner jeg meg som ekspert.

Glamouroversetteren sa...

Her kommer til gjengjeld en ultrakort: superlekre truser og BH idag. Hverdagsvariantene er nemlig i vaskemaskinen. Hele hurven :D

Alt godt sa...

Eg fekk ein prøve på Un Bois Vanille av Serge Lutens av ei venninne. Den har eg spart på, og teke veldig godt vare på. No følgjer eg ditt eksempel, og tek den på meg i dag. Mennene rundt meg set STOR pris på den. ;-) Eg skriv litt om den her: http://altgodt.wordpress.com/2009/05/13/serge-lutens-bois-vanille/

Glamourfilologen sa...

I dag har jeg gått inn for å bruke et nydelig sølvarmbånd, som jeg sjelden har på jobb. Det er litt upraktisk ved pc-en, men egentlig ikke verre enn at jeg ta det på oftere på hverdagene:-) Ha en god dag, Glamourbibliotekar!

HildeSofie sa...

Røde negler og rødt slikeskjerf med hvite prikker er dagens pynt :-)

Og ikveld er det på med finstasen og de nye røde skoene mine, og av gårde på fest med glade arbeidere på Folkets eget Hus, hurra!

koristen sa...

Hei og hå, her ble det veldig mye vær helt plutselig! Håper det roer seg til i ettermiddag når jeg skal ut og gå på høye hæler.

Igår kveld plantet jeg på balkongen og vasket balkongmøblene. Glamorøst? JA, siden jeg vasket standard-plastmøblene med deilig lanvendelduftende Durance som jeg ellers er litt gjerrig med. Det var mye morsommere enn å vaske med ajax :-)

koldfru sa...

I dag: En aprikosfarget kortermet bluse i silkecrépe. Sjelden har noen så pyntet vært ute i kvist og kvas med hunden. Men jeg følte meg som en filmstjerne. :)

Anonym sa...

Når det gjelder smykker, klær og sko har jeg alltid levd med mottoet: "innerst i skapet er verdiløst". Men jeg har vært gnien med steintøyet. I ettermiddag vil jeg servere mokka fra min farmors gamle, pastellfargede mokkaservise med gullglasur inni.Farmor var sparsommelig. Jeg vil glede meg over å bruke det.

Anonym sa...

nydelig skjerf!!!

herlige kommentarer!

tok paa bestemors forlovelsesring i dag. orntli treasured.

har noen raad og tips hvordan ha paa eller knyte skjerf/sjal?

Alt godt sa...

Anonym: Sjekk ut denne: http://www.texeresilk.com/cms-scarf_tying_guide.html

Kaisa sa...

Inspirert av gårsdagens blomsterpiker, fant jeg fram en liten rosa blomsterspenne og satt i håret. Og fulgte opp med rosa belte, og å sprette en tube med roseduftende håndkrem fra L'Occitane. Kjøpte et sett med rosehåndkrem, bodylotion og parfyme i fast form. Finner ikke parfymen, men bodylotionen og håndkremen lukter nok for meg. :) Har en annen l'Occitane-håndkrem (shea butter) i veska, så jeg har tenkt at det var jo ingen vits med to, men pokker heller. "Innerst i skapet er verdiløst" gjelder håndkrem også!

Glamouroversetteren sa...

Knytte skjerf?
Danske Charlotte Sparre gjør nesten ikke annet enn å lage skjerf, og hun har bra forslag:
http://www.charlottesparre.com/default.asp?pid=2&newsid=41

glampl. sa...

For et nydelig sjerf, og så fine farger!
Har funnet fram min aprikosfargede snekkerbukse i dag. Kjøpt forøvrig i Berlevåg for mange år siden. For fin til å bruke til hverdags, men i dag er det så sommerlig ute at jeb måtte plukke den fram igjen. Har ikke råd til å kaste den!.
Har en hvit kortermet bluse under som passer perfekt:)

Anonym sa...

Nydelig skjerf, og kamé!

Jeg har krøllet håret i dag - det er noe jeg aldri gjør. Føler meg glamourøs som bare det, selv om jeg er syk :)

Karoline A sa...

Jeg har oppdaget at jeg slettes ikke har er en sånn person som sparer tingene sine. Så derfor blir det bare å for en gangs skyld gå med høyhelte sko. Jeg bruker jo disse skoene mye da, men kanskje ikke så mye på hverdagen.

Glamourbibliotekaren sa...

Well done, ladies! :) Femte dag i morgen, attpåtil glamorøs fredag, så da er vel de fleste allerede drillet i å plukke fram noe de synes er fint.

Oslopiken sa...

Puh, travle dager for Oslopiken, som nesten ikke rekker å avlegge noen rapporter for tiden, men - i dag har jeg tatt i bruk min tippoldemors nydelige forlovelsesring, tynt gull med fem små diamanter. Den er så vakker, og jeg blir så glad når jeg går med den, også fordi jeg har fått den av hennes barnebarn, altså min fine farmor.
Ellers har jeg hele uken sprayet meg hemningsløst med Figue Leaf-parfymen fra Fragrance Library - luksus ikke fordi den er så eksklusiv, men det er den siste jeg har... sukk.

Kaisa sa...

Ang. det å finne fram ting i skapet, jeg så på Trinny og Susannah i går. Deres tips til shopaholics er "Ikke gå i butikker i en uke - behandle klesskapet ditt som butikk. Bruk noe ubrukt hver dag, som om du nettopp hadde kjøpt det." Greit tips for alle, så får man litt rotasjon.

Glamourlektoren sa...

Veldig tilhenger av tanken om ikke å spare på det som er vakkert! Vokste opp med Bjørnsons sang Ingrid Sletten av Sillejord - hun som sparte den vakre "huen" (luen)så lenge at det ikke var tråden igjen av den da hun endelig skulle ta den frem på sine gamle dage.. Gjorde et uutslettelig inntrykk! Så her går det f eks ofte i stoffservietter selv ved den enkleste servering av gjester - selv om serviettene må vaskes og strykes. Gir deilig og ufornuftig luksusfølelse - og er kanskje litt miljøvennlig også, i lengden?

Line V. sa...

http://www.youtube.com/watch?v=cABQn6pTCnw&feature=related
Liker spesielt godt hvordan hun knytter det som en sløyfe, tenker det passer fint til skjorter og bluser. Bare å søke på tie scarf, ligger mye rart der ute :)

Frøkna sa...

For meg ble det et par høyhælte sko (et par cm over de daglige kittenheels) som ikke har vært brukt de siste to årene fordi jeg syns de var for fine til studenthverdag, men jeg hadde også glemt hvor gode de var å gå i :) De skal brukes mer sammen med jobbantrekkene :)

Populære innlegg