søndag, mars 07, 2010

Om Oscar-kjoler

I fjor var det mye pudderfarget, noe svart, mye stroppeløst, noe asymmetrisk. Tidligere år har det vært både havfruefasonger og korsett-trange overdeler med enorme skjørt. Hva kan man ønske seg i år?

Jeg vil ikke se:
  • Korte stroppeløse kjoler (helst ikke så mange korte kjoler i det hele tatt)
  • Versace-overload
  • Geometriske og kantete kjoler

Jeg vil se:
  • Mer vintage
  • Asymmetrisk så lenge det er draperinger involvert
  • Klassiske snitt

Jeg tror pudderfargene holder seg litt til, jeg tror det blir mange en-skulder-kjoler i år også, jeg tror draperingene består.

8 kommentarer:

  1. Anonym12:43

    Hei, så du Spellemann i går? Tanker? Enig i prisvinnerne?

    SvarSlett
  2. Sjokoladepiken14:11

    Jeg gleder meg til din årlige evaluering av Oscar-kjolene! Er enig i det ville vært fint å se mer vintage på den røde løperen. Blir spennende Ü

    SvarSlett
  3. Helt enig! Og så tror jeg det blir mye sølvfarget..

    SvarSlett
  4. Marianne17:16

    Hei! Mulig du har mer enn nok med å følge med på kjolene og filmene under utdelingen, men for litt ekstra spenning fant jeg denne Oscar-bingoen: http://howaboutorange.blogspot.com/2010/02/2010-oscar-party-bingo.html (via shelterrific.com)

    Gøygøy tror nå jeg, men jeg blir nok ikke sittende oppe for å se på. Vurderer å lage noe liknende til Grand Prix i mai, får se om tiden strekker til.

    SvarSlett
  5. Pudderfarget og vintage - ja takk! Nei takk til power-kjoler i 80 talls design og farger.
    Blir spennende å se!

    SvarSlett
  6. Anonym: Jeg tok det opp og spolte meg fort igjennom. Smart, for da slipper man både reklame, håpløse mellomstikk med dårlige vitser - og å se mer eller mindre fulle artister ta i mot priser og holde pinlige takketaler :) Jeg synes Spellemannprisen mistet alt da de gikk over til TV2 og ble helkommersielle, jeg synes det er tragisk at ikke alle klassene blir vist direkte, og når til og med vinnerne av dansebandprisen stiller i Moods of Norway... haha :D Jeg skal ikke si mer nå.

    Sjokoladepiken: Japp, evaluering kommer!

    Karen: Det kan tenkes!

    Marianne: Ååå, morsomt! Minner meg om sånn trafikkbingo vi hadde i bilen da jeg var liten :) Jeg vet ikke om jeg rekker det selv, men Glamourgemalen vil kanskje spille bingo?

    SvarSlett
  7. Christine: Powerkjoler, der har du det rette uttrykket! :D Geometriske skuldre i fuksiarosa og oransje, kanskje festlig i en annen sammenheng - jeg vet ikke :D

    SvarSlett
  8. Jeg vil også se vintage! Og gleder meg til din vurdering av antrekkene!

    SvarSlett

Takk for din kommentar!