fredag, juli 22, 2011

Glamorøs fredag

God morgen!

Regnet flommer ned utenfor her, så dette blir nok primært en innedag. Vi har planlagt å se flere filmer! Hurra for hjemmeferie og hjemmekjæreste!

Ellers har jeg ikke så mye mer å gjøre enn å klø litt på et myggstikk under foten (sånn går det når man går barfot i gresset i innlandet). Jo, jeg skal kjøpe Donald!

Ha en fin dag, arbeidende og ferierende!

12 kommentarer:

barnebibliotekaren sa...

God morgen!
Selv om regnet øser ned på utsiden av vinduet, er glamourfaktoren stigende, i vissheten om at det kun er noen timer igjen til ferie :-) I tillegg er 16-åringen på vei hjem fra USA, og kommer garantert til å ha mye å berette når hun lander i morgen.

Antrekket er skjørt med sving, sandaler (tross det våte der ute) og topp i sort og grått. Diamanter i ørene og en dusj Biotherm Eau d'Energie.

Helgen tilbringes med kjæreste og barn, sikkert mye bildegjennomsyn fra Junaiten, mat og kos og litt pakking før kjæresten, de to 16-åringene og jeg setter kursen mot Dublin på mandag. Noen dager med shopping, sightseeing og hyggelig samvær blir bra for alle :-) Det er bare jeg som har vært der før, så jeg gleder meg til å vise dem rundt!

God helg til alle der ute,- glamourbibliotekaren især!

Line sa...

Lett skyet, pent vær i nord. Jeg har aller siste dag før ferien, og aller siste dag mutters alene på en stor skole. Når jeg kommer tilbake etter to uker er det flere her, og om mindre enn en måned har vi elevene på plass også, gleder meg:-) Men først ferie:-) I morgen er jeg buden i bryllup, meste lørdag også faktisk. Og innimellom festlighetene skal jeg prøve å gjøre minst mulig- Og så skal jeg kose meg med molteplukking i marka. Det er glamour det, å kunne tusle rundt og plukke bær, samtidig som det jeg egentlig gjør er å ha alenetid til å tenke og høre på musikk og kose meg.
HA ei flott helg, og flott sommmer til glamourbibliotekaren og alle dere andre

Synnøve sa...

Dagens store glamorøse avgjørelse var å ta en fridag, rolige dager på kontoret!
Reiseradioen har akkurat begynt, klesvask er sortert og planter vannet, nå skal heimen friskes opp før de neste to ukene fylles opp med besøkende sørfra, da skal sommerstemningen stige ytterligere på den finnmarkske rivieraen:)

Takk for flotte, sommerlige innlegg de siste ukene, og god helg til deg og leserne dine!

Elisabeth sa...

God morgen fra Salten! Her har vi høyt skydekke og null nedbør, og med fin temp ser det ut til å bli en god fredag. Det passer meg fint!

Dagens glamour er lysegrå capribukse, tunika og briller som fortsatt kjennes nye, selv om de er noen mnd gamle. Nyvasket hår og lett makeup gjør også sitt. Dagen tilbringes delvis med jobb, delvis ute med et par firbeinte. Sommergjesten på fire reiser hjem på mandag, så vi skal bruke de siste dagene til flere gode opplevelser og startet i går - med å ta maaange poeng på turorientering i marka.

God helg til alle sammen, vertinnen (og AltGodt!) spesielt!

Anette sa...

Dagen startet glamorøst nok med at jeg koste meg lenge med kaffe og aviser til frokost, og dro senere inn på jobb. Mann og barn er borte om dagen, og det nytes i fulle drag. Antrekket er en ny, fin genser fra Cos(innkjøpt i Berlin forrige uke), og ny veske. Helgen skal tilbringes med Prince-konsert og venner i perfekt kombinasjon.

Takk for fantastiske bilder fra Berlin forøvrig, og fortsatt god ferie:-)

koristen sa...

Antrekket er jeans og hvitt, glamoureffekter er Chanel bak øret, "ordentlig" sminke (selv om nesten ingen ser meg på sommerstille arbeidsplass!) og gammel sølv-øyenstikkerbrosje med ametyster fra Portobello market. Også har jeg kaffe og ufornuftig frokost ved kontorpulten, det betyr fredag selv om regnet pøser ned :-)

Helgen skal brukes til den siste finpussen i nymalt stue, definitivt glamorøst! Dessuten blir det besøk i venninnens kolonihage, og så skal jeg lese ferdig "What I Loved", fantastisk bok!

God helg til alle!

Jenny B sa...

Hurra, fredag, och ikväll börjar min semester - med drinkar tillsammans med fina favoritkollegor. :) Det var grått imorse så jag piggade upp mig med doften Givenchy Hot Couture och det rosaröda läppstiftet Chanel Romantic.

Ha en fin fredag och en fin helg, allesammans!

Alt godt sa...

God morgon! Eg ligg i senga saman med verdas finaste kjæreste, vi er på Hisøya utanfor Arendal på besøk hos gode vener. Utanfor sildrar regnet, men det gjer ingenting, for under dyna er det varmt og tørt og fint.

I morgon skal vi vere i arrangementskomitéen til deLilloskonserten i Kolbjørnsvik, eg skal visst selge pølser, har eg fått høyre, og kjæresten skal tappe øl.

Dagens duft blir nok Philosykos, eg kjøpte ein solid perfume av femtenåringen min som jobbar og dermed held Heaven Scent open heile sommaren. Så viss du vil snuse på gode dufter er det plassen å stikke innom.

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg. Og som alltid, eit slengkyss til Salten!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!
Ser ut til at det regner godt ja, har ennå ikke vært ute og testet føret. Har hatt en lang deilig frokost med aviser og et tent duftlys (Diptyque Figuier). Deilig med ferie :)

Nå må regnhyret på og hunden luftes, men det blir fint det også. Hadde planer om å lufte bilen også på et ærend litt for langt unna gangavstand, men ble usikker i disse flomvarsel-tider. Får se det an.

Ellers planlegges en meget slum dag innendørs med siste Vanity Fair, Siri Hustvedt boka som jeg starta på i går (klarte ikke å la vær ;) ) og sofaen.

Min første Oslo-boer-ferie går så langt strålende!

God helg alle sammen!

Juristen sa...

God formiddag! Dette er egentlig siste dag før ferie, men siden feriestemningen mangler, tror jeg sannelig at jeg jobber i neste uke også! Rosa sommerkjole og ny veske høyner fredagsfølelsen, mens aviser, sushi, løping og fjelltur venter når arbeidsdagen er over. God helg til alle!

PS. Skal du kjøpe Donald fordi det er Siste Sommerferiedag, bibliotekar?

HildeSofie sa...

God fredag fra Toten! Her er det flomvarsel, og vannpyttene som akkurat rakk å tørke inn i finværet i går er nå fylt opp igjen - og vel så det. Men det er like fullt ferie!

Siden gårsdagen bød på overraskende sommervær, ble det mikset et par drinker, noe som gjør at dagen i dag er ørlite grann treg, med sen frokost og foreløpig uglamorøst antrekk. Dagens fornuftige plan er å rydde i kjelleren, men ut over det håper jeg helgen blir brukt til minst mulig. Regnvær = filmvær!

Kanskje jeg finner frem symaskinen for å sy om et par kjoler til skjørt, og kanskje det blir litt rydding under skråtaket på soverommet. Kanskje.

En riktig fin helg til alle, enten det er på jobb eller i feriemodus, i finvær eller regn!

HildeSofie sa...

Oppdatert: dagen min ble avlyst ca halv fire i dag. Varme tanker til alle i Oslo og ikke minst på Utøya - nå er tiden inne for å vise omsorg, holde hodet kaldt og hjertet varmt!

Populære innlegg