torsdag, mars 08, 2012

Fortell noeHer i bloggen har vi hatt flere runder med "Hvem er dere"; siste gang for bare et år siden, og jeg antar mange av dere fremdeles henger med. Men det har sikkert kommet nye lesere til også. Hva med en ny presentasjonsrunde, der dere nye forteller meg hvor dere bor, alder, yrke/syssel og den slags, og dere veteraner forteller meg noe helt annet om dere selv? Samme hva. Et eller annet dere er glad i kanskje? Det er så morsomt å få vite mer om dere trofaste lesere! Og det gjelder særlig dere som sjelden kommenterer - ta steget inn i bloggvarmen sammen med oss andre. 


Klar ferdig gå!70 kommentarer:

Tina sa...

Eg er 24 år og bur for tida i Bergen, der eg koser med som student. Har tatt humaniorafag i fem år no, men har enda ikkje nåken grad. Kjem nok til å bli lektor til slutt, men veit ikkje heilt om det er lærer eg vil bli. Tenker å prøve vertfall. Eg begynte å lese denne bloggen året eg gjekk på folkehøgskule i 2006/2007, og har lest alt siden. Har aldri kommentert før. Ellers er eg gift med ein franskmann, og veldig opptatt av film, feminisme og musikk, i hovedsak metal som setter følelsene i sving. Drøm for framtiden er å få meg eit hus som eg kan innrede, og få eit stort, fint kles- og skoskap.

Synne sa...

Hmmm... Jeg får gjerne litt prestasjonsangst av sånne helt åpne oppfordringer - hva skal man velge, liksom?
Jeg er lidenskapelig opptatt av lyd, og er så heldig å få jobbe i radio. Som utdannet journalist er jeg sikker på at jeg har funnet mitt kall! Jeg er rastløs og reiseglad og håper å kunne flytte til Frankrike for en periode når høsten kommer. Med tiden er drømmen å kunne reise rundt, bo litt her og der, og lage radio i franskspråklige og engelskspråklige deler av verden.
Jeg er nesten urimelig glad i hveteboller, og jeg blir lykkelig av alt som inneholder kanel.
Funker dette? Tja, hvorfor ikke.
Gratulerer med dagen, forresten!

Anonym sa...

Hei!

Jeg har fulgt bloggen din et lite års tid og liker bokanbefalingene, tetipsene og bildene av blomster, natur og stemninger (og Audrey!). Og siden jeg har en ganske velutviklet luktesans - til både glede og ubehag - synes jeg det er morsomt med parfymebloggen din også. Jeg er 36 år og jobber innenfor fagbevegelsen; det samme gjør min kjære som jeg venter første barn med. :-) Må innrømme at babyklær-strikking har overtatt mye av tiden jeg tidligere ville brukt på lesning, men alt har vel sin tid... Vi bor i en liten treroms i Oslo, deilig nær Lillomarka. Jeg synger i kor og liker å bake og lage mat, men er opptatt av dyrevelferd og står over kjøtt jeg ikke vet hvordan hadde det som levende dyr. Ha en riktig god 8. mars - gratulerer med dagen!

L sa...

28 år, bosatt i Tønsberg, historiker. Tilbringer dagene nedgravd i flere hundre år gammelt kildemateriale, men vet fortsatt ikke helt hva jeg vil bli når jeg blir "stor". For man kan vel ikke "redde verden" mår man bare ser bakover i tid.. Eller kan man det? Har et stort grønt engasjement, og setter stor pris på postene du merker med "grønn og glamorøs". Bor alene i en ny by og leser derfor blogger bl. annet for å kjenne at det finnes en verden av likesinnede der ute, selv om jeg ikke treffer de i hverdagen :) Nesten fast leser i et par år ca, kommer stadig tilbake for å hente inspirasjon til hvordan man kan gjøre hverdagen litt hyggeligere. Takk for mange gode tips!

Anonym sa...

Tja...voksen dame i full jobb,elsker bøker,yoga og sosiale medier + vin og mat. Gift med barndomskjæresten, en datter/svigersønn.Fornøyd med livet - synes vi er fantastisk heldige som bor i Norge!Blogger selv på 7 året - mest beregnet på nære venner/familie.Gratulerer med dagen! .mette

Anita sa...

Jeg er innom her med jevne mellomrom, men er ikke flink nok til å kommentere.. Er 43 år og utdannet/jobber som maskiningeniør. Interesser er blant annet bøker, reise, hus/hage (har et gammet sveiterhus fra 1890med stor hage). Skulle ønske jeg var like glad i te som deg, men er og blir en kaffedrikker. Ellers er jeg gift og har to gordon settere og en katt. Gratulerer med kvinnedagen alle sammen. Sjefen (en mann) har nettopp vært rundt og lagt en rød rose på kontoret til jentene her i dag - hyggelig :)

Marianne sa...

Er 46, mor til 2 store tenåringer og bor like utenfor Stavanger - 40 min med ferje, faktisk, en super måte å pendle med tanke på å lese :) Driver to IT/Geologi firma med samboeren (her og USA) og elsker å reise. I tillegg til å lese er jeg veldig glad i snowboarding, har en pelsdott som drar meg ut på tur hver dag og ellers bruker jeg den lille resten av fritid til venner, familie og hagearbeid. Jeg har brune fingre, er ukuelig optimist og er en katastrofe på kjøkkenet med mindre man snakker om bakverk og kaker. Jeg entret bloggerverdenen ca 1.mai ifjor og har siden lest meg gjennom utrolig mange flotte blogger og innlegg. Dette er en av dem :)
Og når det gjelder Kvinnedagen - med fare for å irritere på meg mange flotte kvinner - så synes jeg den har gått ut på dato for lenge siden...

Frøken Desibel sa...

Jeg er ei 27 år gammel jente som bor og jobber i Oslo. Er utdannet akustiker (ergo nicket) og stortrives i jobben. Fritiden går med til spilling i brass band, trening, venner, familie og litt reising. Denne bloggen har gitt meg mange tips om steder å oppsøke, både i Oslo og andre storbyer. Tea time i København slo f.eks. godt an hos resten av reisefølget da jeg var der:-)

Line sa...

Hei. Jeg er en av veteranene her. Da skal jeg altså fortelle noe annet om meg selv. Hva skal nå dette være? kanskje at jeg har ganske god fantasi og er i stand til å lage eventyr til tantungene mine og dikte og fortelle samtidig om Bjørn og Frosk og livet deres. Fortellingen er kjempepopulær og har utviklet seg til en føljetong. Utgangspunktet var eventyret om reven som skulle lære bjørnen å fiske, hvorpå han ble stubbrompa. Deretter ville nevøen min( fiskegal) ville høre om bjørnen når han fisket på sommeren, så hadde vi det gående. Sunes forsåvidt det er spennende jeg også. jeg vet jo heller ikke hva som skjer! Jeg tror det får være nok om meg i dag. Kan fortelle noe mer en annen gang. Hilsen Line

G sa...

Gratulerer med dagen!

Jeg er i tjueåra og bor i Oslo. Har lest bloggen fast i flere år, kanskje 6 år? Er snart ferdig utdannet lektor, og gleder meg masse til å begynne å jobbe.

Jeg synes media og Internett flyter over av fokus på forbruk, og det er kanskje det jeg liker best med bloggen din. Det er et lite pusterom med fokus på "hverdagsluksus" og de små ting. Litt som i min ubestritte favorittfilm "Amelie fra Montmartre". I det daglige prøver jeg å glede meg over de små ting som er rundt meg, men som er så altfor lett å overse. På fritiden liker jeg å gå på ski og gå fjellturer. Jeg er også veldig glad i å strikke og lese bøker. Å trekke fram én favorittforfatter er en umulig oppgave, men en av bøkene som har satt mest avtrykk i meg er "Kompani Orheim", og jeg grugleder meg til å se den på kino. Jeg elsker også den svarte humoren i Paasilinnas bøker.

Elisabeth sa...

Hei

Eg er 30 år og bur med mann og bikkje på vestlandet. Savnar skogane frå barndomens Telemark, sjølv om eg ser fordelar med skjergarden på vestlandet.. Jobbar som VA-ingeniør og sørger for at folk får drikkevatn og kan kvitte seg med anna "vatn" :)
Elskar loppemarked, bøkar, musikk, film, matlaging, hus og hagearbeid, og derfor les eg også bloggen din som er til stor inspirasjon!

M.E. and Me sa...

Jeg er nordkvinne bosatt rett utenfor London, og gift med en forbausende liberal brite. Selv om det er mye i den engelske kulturen jeg ikke er spesielt begeistret for (klasseangst, trekkfulle hus, det vi kaller 'raunch culture', enda mer klasseangst, fattigdom osv osv) så er jeg glad i grønne vintre med blomster i hagen, butikker som bugner av økologiske varer, kulturtilbudet - og ikke minst: Afternoon Tea. Et konsept uten like! Mine to favorittsteder er Petersham Nurseries i Richmond og The Connaught Hotel i London (hvor de gjerne tilbyr et ullpledd til å ha over knærne hvis man er litt kald etter en lang gåtur)

Glamourlegen sa...

Repetisjon: (Ny-)gift, fra Oslo, bor i Oslo, 32 år, og nicket sier vel seg selv. Sykehusansatt, kort vei til jobb. Lurer dog fortsatt på hva jeg skal bli når jeg blir stor. Glad i bøker og vin og mat og reiser og konserter, allergisk så avskyr parfyme men svelger kvalmen og nyter flakongene - på bilder. Kjøper ofte blomster. Drikker enorme mengder kaffe. Har snoket rundt her lenge, og kommenterer sporadisk.

Noe nytt om meg selv: Tja. Har begynt å drømme sterkt om barn, men vet ikke helt om jeg tør ift jobb (snittalder for fast stilling var 42 år, sist jeg sjekket). Glad i film, men er sjelden på kino. Er en klemmer. Gleder meg til å lese de andre kommentarene!

Takk for vertskapet, setter pris på at vi får lov til å invitere oss selv inn her hos deg :-)

fru winther sa...

Litt repetisjon her også,tror jeg, 35 , fra Troms,endt opp i Bartebyen gift,mamma til en 13 år gammel tulleball av en hund, skulle bli operasanger, er nå i fri flyt,men ender kanskje som jurist, elsker tulipaner, lemon curd, fersk hvetebakst, fersk kaffe, tykke bøker,vår,høst og sommer,er midt i prøverørsirkuset,liker gamle menn i dress og frakk (det er ikke perverst,håper jeg?),jogger,men syns det er grusomt og håper det blir bedre etter hvert, syns livet er fantastisk og griper dagen så godt jeg kan.

Anonym sa...

Jeg er en av de stille leserne som har fulgt deg i noen år. Dette er den eneste bloggen jeg leser og den en stadig kilde til inspirasjon og glede! Jeg er i slutten av tredveårene, har doktorgrad i et humaniorafag og en jobb jeg liker. Så er jeg gift med en musiker og har født tre barn. Og jeg er glad i musikk og bøker og gleder meg stort over dine anmeldelser.

glamouringeniøren sa...

Er vel kanskje en av veteranene jeg også, husker den tiden da vi sendte e-post til deg for at du skulle bli kjent med dine lesere. Det tror jeg er noen år siden :)

Gammelt nytt: Tromsøværing, som snart har bodd 1 år i Oslo. Trives vannvittig godt.

Noe nytt: Hm. jeg spiser det jeg vil når jeg vil, til manges irritasjon. "Spiser du kanelbolle nå?" - Ja, jeg hadde lyst på det, er som regel mitt svar. Livet er så mye enklere uten dumme regler, og buksa passer allikevel fint.

Anonym sa...

Jeg er 37 år, og er for tiden i permisjon med en aktiv 8-mnd gammel sønn. Jobber ellers som lektor, med fagene fransk og engelsk. Elsker å lese, reise (veldig glad i Frankrike, og spesielt Paris!) musikk og film. Er veldig, veldig glad i bloggen din! Ofte kommer jeg tilfeldigvis over blogger som ser kjekke ut, men nylig hadde jeg en opprydding i favorittlista mi - din var den eneste av bloggene som fikk stå i fred ;-) Elsker at den er fri for alt tjas og mas, du er dyktig til å skrive og du legger ut så fine bilder! Setter også pris på at du ikke har falt for fristelsen med å legge til blinkende reklame for lettjente penger. Hilsen fra Stine :-)

barnebibliotekaren sa...

Med fare for å gjenta meg selv:
Barne- og ungdomsbibliotekar, 44 år, bor i en mellomstor by på Østlandet med samboer. Har to jenter på snart 9 og 17, og en bonusdatter på 17. 9-åringen og bonusdatteren bor litt her og der, mens min eldste holder hus permanent i kjelleren hos oss. Bonussønnen på 23 har forlatt hjemmet, men dukker opp til middag og kaffe iblant. Det gjør at huset som regel er fylt av liv, latter og mye musikk.
Jeg har fulgt bloggen i flere år, men det er først de siste par årene at jeg har blitt "flinkere" til å kommentere. Jeg har også blitt mye flinkere til å prøve parfymer...

Denne bloggen er for meg et lite pustehull fylt med blomster, musikk, duft og inspirasjon til hverdagsgleder, og deilig fri for stygge kommentarer og masete vellykkethet :-)Tvert imot er kommentarfeltene preget av omtanke for alle som måtte stikke hodet og tastaturet innom. Det er utrolig hyggelig, og gjør at man kommer tilbake gang på gang. Tusen takk for det!

Elisabeth sa...

Jeg bor i Bodø, har lest bloggen din lenge og elsker spotifylistene dine. Har lagret dem alle sammen faktisk.
<3

Hermia Says sa...

Hej!
Jag är en av Glamourbibliotekarens svenska läsare, och har hängt här ett tag, precis som flera av er andra. Kommenterar gör jag då och då, och presenterat mig har jag gjort tidigare.

Jag är glad i många saker - resor, läsning, kärleksmys, god mat etc. Men en sak jag som gör mig lite full i skratt att tänka på är hur glad jag är i att applådera. Klappa i händerna. Detta ordlösa bevis på uppskattning, som i sig själv kan kännas så knasigt, får mig att må så bra! Om jag någon gång hamnar långt under isen hoppas jag det finns applådterapi att ta till :)

Anonym sa...

Hei, Jeg har lest bloggen din i noen år no,og synes at den er inspirerende. For meg blir det å følge bloggen din et avbrekk i en hverdag full av aktiviteter , ulike gjørmål, arbeid, barn og mann. Jeg er lærer og jobber med barn med spsiellebehov.
Jeg er 30 år gammel, bor i oslo, tobarns mor, utdannet musikklærer og steinerskole pedagog og elsker jobben min. Er ellers veldig glad i å lese bøker, høre på musikk, strikke/ hekle/brodere og sy. Jeg synes at bloggen din er estetisk fin å se på og jeg setter stor pris på de ulike anmeldelsene dine, både perfumer, te sorter,filmer, musikk og konserter. særlig har jeg hatt glede av spille listene dine på spotyfi. Takk takk

Marianne sa...

Jeg har lest bloggen din i 3-4 uker og har blitt hekta! Jeg er opprinnelig fra nord, men bor nå i Oslo. Jeg er en evig student, har en bachelorgrad, et par år med historie og driver med bachelorgrad nummer to for øyeblikket. Er veldig glad i musikk, Ryan Adams er min gud, og ser på x antall tv-serier. Takk for en super blogg:)

Tuva sa...

27 år, 156 cm og bor i Oslo.
Har mitt første år i arbeidslivet etter en evighet som student og jobber i et fantastisk interaksjonsdesignbyrå. Som fersk arbeidstaker har jeg oppdaget konseptet helg, og jeg elsker det! Min favorittlørdagsaktivitet er lange frokoster med aviser og P2.

Jeg er over gjennomsnittet opptatt av språk og typografi (dette kombinert med P2-lyttingen gjør at jeg ser at jeg med årene har blitt min egen mor, og det er igrunnen helt ok).

Andre ting jeg liker:
- AnimalPlanet, særlig usannsynlige dyrevenner, katt + rådyr og sånn.
- Biblioteket
- Bondens Marked
- Kollektiv matlaging etterfulgt av rølpete middager med altfor mye rødvin

Yndlingsboken min er "On the Beach" av Nevil Shute

Ina sa...

Dette er gøy, har kost meg med alle beretningene!

Jeg har lest bloggen i fire-fem år,og kommenterer med ujevne mellomrom.

Jobben min er å lage reportasjer og debatter for radio og TV, om alt fra de mørke sidene i kyllingindustrien til ukulelens renessanse. Hver dag er som å gå på skole, og jeg elsker det.

Ekstremt glad i å improvisere på kjøkkenet. Gift, 28 år og har en bonus-sønn som er snill og rar og snart 10 år.

Jeg er nostalgiker inn til beinet, hvilket hjemmet vårt bærer preg av. Det er MYE 60-tall.

Nå om dagen følger jeg spent med på kirsebær-treet på balkongen, som har overlevd vinteren i potte og har fått mange skudd. Drømmer meg vekk til Japan, som vil ha kirsebærblomstring om noen uker. Jeg må nok være tålmodig.

Liker denne bloggen veldig godt, og unner meg en tur innom stadig vekk. Her er det lunt og godt og fullt av gode tips. Takk for det!

MillaCamilla sa...

Lenge siden jeg var her inne. Jeg begynte å lese bloggen din rundt 2006-2007, var da singel sykepleier i Oslo som jobbet mye overtid og levde livets glade dager i byen. Har alltid vært glad i å lese, kokkelering på kjøkkenet og håndarbeid. Siden da har jeg tatt videreütdanning,møtt mannen i mitt liv, flyttet til en by i pendleravstand til Oslo, fått to barn og giftet meg, det har gått fort i svingene, men det er veldig koselig. Det jeg desidert liker best med bloggen din er glamorøs fredag, og idag er det jo fredag igjen men ennå tidlig på dagen så intet "glamorøst fredag-innlegg" å kommentere ennå:-)

Sunniva sa...

Jeg er 24 år og bor i Trondheim, hvor jeg har bodd siden jeg var åtte, faktisk. Jeg skriver for tiden mastergrad i nordisk språk, og har naturlig nok en bachelorgrad i nordistikk og litteraturvitenskap.

På fritida jobber jeg litt i en butikk, trener, og lager mat. Jeg sitter også i redaksjonen for et tidsskrift der vi publiserer tekster om/med språk og litteratur.

Jeg opptas av det som skjer rundt meg, og regner meg som en feminist. Jeg er også glad i klær, sko og interiør, men jeg prøver å begrense forbruket, fordi jeg har blitt inspirert av blant andre deg!

HildeSofie sa...

Oi, dette er både artig og vanskelig!
31 år gammel sørlandspike som har endt opp på Toten etter mange år i Oslo (og før det Rogaland). Var en gang i verden flymekaniker i forsvaret, men har nå funnet meg til rette på et kontor i et svært politisk miljø. Ukuelig optimist og idealist som mer enn gjerne klatrer på barrikadene, og ikke går av veien for å gå gjennom tåregass for å få sagt mitt. Har de siste årene blitt mer enn gjennomsnittet opptatt av norsk landbruk, og foretrekker landbruksprodukter produsert av en samvirkebedrift (det er FNs samvirkeår i år, folkens!).

Er innom denne bloggen nesten daglig, den er et fantastisk pustehull i en hverdag som ellers er altfor fokusert på forbruk og perfeksjonisme på alle fronter.

S sa...

Kan fortelle litt her mens jeg venter på Glamorøs Fredag. :-) Jeg er 41 år, gift, tre barn og bor i Nord-Norge. Arbeider som psykolog, en jobb jeg trives svært godt med. Liker å lese og høre på musikk, men opplever at fulltidsjobb og tre barn gir lite tid til egne interesser akkurat nå. Er ellers sånn middels interessert i klær og interiør. Glamorøs fredag blir fungerer imidlertid som lokkemiddel i forhold til å tenke litt ekstra på hva jeg kler meg i, i allefall om fredagene. Og det å fokusere på denne glamour-følelsen hjeler meg veldig når livet butter i mot og energien er på lavmål...

Har fulgt bloggen din i noen år nå, og jeg liker din gjennomgående stil med mye fokus på de små ting.

Sangfuglen sa...

Jeg er 26 år og har i mange år arbeidet som arkivar i Oslo. Nylig flyttet jeg hjem til vestlandet og for noen uker siden sa jeg opp arkiv-jobben og begynte som sanglærer i stedet. Å følge drømmen min føles supergodt! Kan nesten ikke tro hva jeg har kastet bort så mange år på.. Det var jo slett ikke så farlig/skummelt som jeg hadde forestilt meg!

Jeg har lest bloggen din i ca ett års tid, og elsker den! Den er den eneste bloggen som ikke genererer et "behov" i meg, annet enn behovet for ettertanke og nedstressing. Og det vil jeg gjerne ha mer av i livet mitt :) Jeg kommenterer av og til, men ikke så mye at jeg har laget meg kommentar-identitet ennå..

Ellers ble jeg full av skratt av Hermia sin kommentar:) Klapp for den! God fredag til glambib og alle hennes flotte lesere!

Anonym sa...

Jeg er nok en av bloggens eldste lesere (ca 60), bor helt sør i landet og er filolog med mann, barn og barnebarn og mange interesser. Har fulgt glamourbibliotekaren i ca 4 år etter at den yngre generasjonen gjorde meg oppmerksom på den. Synes at både bibliotekaren og de som kommenterer er kloke, positive og morsomme mennesker!

Jeg synes det er flott med daglig input av og refleksjoner rundt noe av det som er viktig for meg: bøker, musikk, mote som passer den enkelte, blomster, natur, reiser, kultur, verdier osv, og det som skrives her gjør meg (enda) litt mer glad for og oppmerksom på små og store gleder. TAKK til The Glamorous Librarian!

slikejenter sa...

Årræit. SKulle egentlig skrive noe om den glamorøse fredagen min, men jeg kan begynne her, da.

Jeg har fulgt bloggen din i noen år og setter veldig pris på både musikktips og glamour. Jeg synes det er stas å pynte meg og gjør det så ofte som mulig. Hva er ellers vitsen med å ha skapet fullt av kjoler? Mandager fortjener også silke og høye hæler (ikke hver mandag, da...)

Jeg er en av de mange nordlendingene som har trukket sørover og bor i Oslo, som jeg elsker, og skriver doktorgrad (som jeg akkurat nå hater). Jeg er litt planløs, men sjelden rådløs og vanvittig glad i å kose meg. Trening holder meg i vater, fysisk og mentalt, og jeg synes vinteren er bortkastet tid. Akkurat nå gleder jeg meg aller mest til vår og til å bli ferdig med avhandlingen sånn at et nytt kapittel av livet kan begynne. Bring it on.

koristen sa...

Dette er moro selv om det er vanskelig å huske hva jeg har sagt før... Jeg er (i overkant) glad i å synge, og etter å ha levd i 50 år har jeg fått et stort og merkelig repertoar, til glede og fortvilelse for mine omgivelser :-D

Jeg bor i Oslo, i en OBOS-leilighet tre minutter fra Østmarka.
Jeg er glad i dyr selv om jeg ikke har noen selv, dessuten bruktmarkeder, ostekake, sjokolade, sjø og fjell, lage ting...og masse annet!

Fine Friminutt sa...

Jeg er 37 år, har bursdag neste uke og da blir jeg et år eldre... Bor i Akershus med mann og to barn i et hus fra 1970. Det jeg liker aller best er å være sammen med familien min og venner, i tillegg er jeg glad i å kose meg i hjemme. Liker å ha det fint rundt meg. Og så er yoga en stor lidenskap. Jobber med kommunikasjon. Har fulgt bloggen din i over to år og din blogg var mitt første møte med "bloggverdenen". Og du er fortsatt min favoritt:)

Maren sa...

Hei! Jeg er 24 år gammel,bor i Oslo med kjæresten min, og i mai har jeg en mastergrad i litteraturvitenskap. Det skal bli fint, det! Jeg jobber også i studentradioen Radio Nova, i et litteraturmagasin. I tillegg jobber jeg på bibliotek, og jeg liker begge deler like godt! Jeg elsker te, og drikker mange kopper hver dag. Dessuten er jeg ei kjolejente, og synes Gilmore Girls er sånn omtrent det beste som finnes.

Trude Julie sa...

ParentesFantomet her, har fulgt bloggen din lenge nå, men siden jeg bruker Google Reader er jeg nok en av de "usynlige" samt det blir så sjelden jeg kommenterer *rødme*
Er sivil ingeniør innen Petroleum og bor i Oljebyen på 14nde året, hvor jeg trives godt. I disse kvinnedagstider: Er feminist, men kan også bake cupcakes som faktisk smaker godt og ikke bare sukker ;) samt har sans for femtitallskjoler, så etter å ha oppdaget en av Stavangers beste kjolebutikker, er kjolesamlingen økt betraktelig på relativt kort tid.

Mariaflyflyfly sa...

Da er det min tur til å fortelle noe...
UtkantOslo, kvinnkjønn, 37år, krøller, mor til gutt på 13 (kul kille!) og hund med, for tiden, fem småtisser av noen vidunderlige valper. Hun vi skal beholde heter Audrey. :) Dådyrøyne og framifrå lita frøken. Samboer og snart på flyttefot tilbake til den bydelen vi bodde inntil i fjor. Savne, savne! Gotta go back...

Jeg jobber som informasjonsforvalter i oljebransjen, med mer eller mindre motivasjon og inspirasjon om dagen (les: de siste årene). Har derfor (bl.a) utdannet meg til gestaltterapeut (fire år deltid: www.gestalt.no), mens jeg har jobbet fulltid og tenker å styre jobbverdenen i den retningen etter hvert. Ganske snart, kanskje. Time will show.

Engasjert og mange meninger. Det er de to ordene jeg tror kjentfolk vil/kan beskrive meg med. På dette stedet i livet er jeg opptatt av (altså: åpenbare punkter her er familien min så det dropper jeg)båssetting og diagnostisering, Norge vs verden, opparbeide meg et fornuftig søvnmønster, humor!, lesing (formelig elsker Knaus, og sparer 6`ern med å lese littebittegranne hver dag), film! (sist sett: Drive. Kul.),estetisk vakkerhet rundt meg (blomster, grener, interiør med sjel, god schtemning), Steinerpedagogikk vs livssyn ("forsker" på dette), filosofiske spørsmål som hva f.eks `ansvar` er i disse politiske avgangstider og...tja...mange flere ting.

Fokus denne våren: gjenfinne balansen i et liv som føles kjørt ut på egen sidelinje. Ingen god følelse. Denne bloggen representerer noe fast, steady og jordnært (er veteran her inne)som er et lite steg i denne balansegjenfinningen. Takk!

Elsker Italia!! Ingen over, ingen remotely ved siden. Sist besøkt: Sirolo og omegn. Stunned!
Siste storbybesøk: Madrid. Tok med min elskede sønn på fotballkamp. Han digger Ronaldo og Real Madrid. Jeg ble med på kamp, han ble med på Prado. Win/Win.

Yndlinger (i den grad det er mulig å velge)->
Yndlingsbok: Skammen av Bergljot Hobæk Haff
Yndlingsfilm: Cinema Paradiso
Yndlingsmusikk: Melankolsk visesang
Yndlingsbevegelse: Dans
Yndlingskomiker: Eddie Izzard
Yndlingssitat 1: Whereever you go, there you are.
Yndlingssitat 2: Lose your mind and come to your senses.

Ferdig snakka!

Stine Arkeologine sa...

Jeg bestemte meg for å bli arkeolog da jeg var seks år, og slik ble det! For meg er det den perfekte kombinasjonen av det jeg liker best: skrive, være ute og fordype meg i bøker. Jeg tror ikke jeg kunne leve uten å skrive, og føler meg veldig heldig som kan leve av det. Noe nytt: Jeg har en liten gutt med autisme som er det vakreste lille mennesket jeg vet om.

Kirsti sa...

Så smart med en sånn runde - og så fint å lese litt om folk!

Får presentasjonsangst (ja, jeg vet det heter prestasjonsangst;-))men vil likevel si noen ord om meg selv. Jeg er langtidssyk og det er vel der presentasjonsangsten kommer fra. Ikke like lett å presentere seg når man ikke har så mye å fare med profesjonelt. Er dog profesjonell pasient og det er jo noe;-P Det er jo bare fine folk her inne så jeg vil understreke at denne pangsten kun kommer fra meg selv og den er heldigvis av den lettskremte typen. Husj derbledenborte. Så:

Er håndtverker og adjunkt av utdanning, har vokst opp i journalistheim og derfra har jeg med meg en umettelig nysgjerrighet på alt mellom himmel og jord. Liker å finne ut av saker. Har litt vanskelig for å forstå at ikke alle er like interessert i å lære nye ting og kan derfor kanskje virke belærende. Upedagogisk men sant.

Kjellerstua er full av bøker. Ser film og surfer. På nettet. Er glad i å være ute. Elsker musikk. Er pianoklimprer, fotograffjusker og tegner/maler. Da flyter det. Huiiiii! Alt dette er tilgjengelig når helsa vil. Liker heldigvis å drømme også. Og å leve i nuet. Kjæresten min, vennene mine og familien min er jeg glad i. Og andre folk også. Og livet. Og kake.

Ønsker meg bedre helse og at jeg fant ut av hvem som roter sånn i heimen min.

Er særbo midt i naturen med utsikt over to fjorder og på den andre siden av den ene fjorden kan jeg skimte Levanger. Ser også Nord-Europas nest sterkeste tidevannsstrøm. Å kunne følge skiftningene av vær og årstid så tett på er en glede hver dag. Og å se stjernehimmel og måneskinn. Bodde midt i Bartby før. Fint, det også, men vil ikke bo i by på en stund. Det er SÅ godt å bo på landet. Har jeg trang til kulturopplevelser så finnes de, enten i nærheten eller ved å ta en tur til byen.

Ganske sikker på at jeg vet Glambibs navn. Det kom ut over eteren da jeg satt med kveldsmat, trur eg. Men jeg skal ikke si det til noen. Kors på halsen og brødskive i vrangstrupen.

Er glad det er mye å undres over og at det finnes gode blogger som kan hjelpe gjennom gode og dårlige tider. Denne bloggen er finfin, den gir påfyll av info og er klok og underholdende. Tusen takk for alle gode innlegg - ser fram til flere og til våren.

Ønsker alle her inne en god vår!

Beste hilsen.

Alt godt sa...

Eg har også presentert meg sjølv, men vi menneske forandrar oss (noko denne lista over kommentarar er eit kroneksempel på), utviklar oss og gjer nye ting, så då skadar det ikkje å presentere seg sjølv på nytt.

Eg er jurist, 45 år, kjempeforelska og skal gifte meg med verdas flottaste mann 22. september, mamma til to fantastiske barn, ein gut på 13 og ei jente på 16 og så er eg blitt kokebokforfattar. Eg har blogga om mat nokre år, og vore matskribent i lokalavisa heime sidan 2003, og dette hadde Samlaget fått med seg, så dei oppmoda meg til å lage kokebok. Det har resultert i denne boka; http://altgodt.wordpress.com/2011/08/14/boka-er-ute/ og ei anna som ligg hos designeren no. Spennande!

Bortsett frå alt dette syng eg i kor, er med på quiz og nyt livet. Eg føler meg utruleg priviligert som har funne ein mann som er like glad i å kose som meg sjølv. Eg føler meg heldig på alle sett og vis. Og så er eg veldig glad for at glamourbibliotekaren finst, eg har henta mykje inspirasjon her både til livet mitt og til blogginga mi.

Britt Åse sa...

Jeg har vært med ganske lenge, jeg også, selv om jeg ikke helt husker når det var jeg fant bloggen din.
I femtiårene, gift, ingen barn, ingen dyr. Jobber i landets mest populære etat ( hehe ) og trives veldig godt med oppgavene mine, selv om jobbønskene i tolvårsalderen var: enten hjernekirurg eller operasanger.

Jeg er opptatt av å lytte til god musikk, og av å forsøke å lage god musikk i koret mitt, parfyme, jåleting, litteratur, vin, matlaging, hage, håndarbeid og min elskede. I litt varierende rekkefølge ;-)

Denne bloggen er den ultimate feel good-greia på nettet, og jeg er innom her ganske ofte. Noen ganger fordyper jeg meg i gamle poster, og koser meg verre!

Maje sa...

Oppdaget denne bloggen i høst og nå er ikke fredagene de samme uten.

Jeg er Universitetsbibliotekar, så jeg jobber mye med undervisning og veiledning av studenter, web osv.

Gift, en datter på 4 år som er så veslevoksen at jeg må le selv om jeg prøver å la være.

Jeg er dessuten anglofil (engelsk bil, engelsk aksent, elsker te (takk for alle tips, forresten!) og ikke minst konseptet med Afternoon tea.. Genialt! Ahh.. nybakte scones med lemoncurd.. *slurp*) og "lover of all things Austen".

Drømmer alltid om å få tid og penger nok til å reise mer og å lese mer.

Dette er en fantastisk blogg! Stå på:-)

Anonym sa...

Oi, så mange flotte blogglesere du har; her er mange kloke ord sakt!

Er kvinne rundt 50, bibliotekleder som skal prøve meg i ny jobb ganske snart, - litt ut av komfortsonen, men hvorfor ikke.. Gift på 30. året, 2 barn/ungdommer (kom seint i gang..), glad i å lese, glad i musikk, glad i kunst, glad i glade mennesker...

Henger meg på MariaFlyFly's kommentar; din blogg "jorder" leserne, - den er en oase i en bloggverden full av (for det meste) tant og fjas.. Du skriver personlig uten å bli for beklemmende privat, skriver om den store gleden i det små, gjenbruk og økologi! Keep up the good work!

E.

Maria sa...

Jeg er fast leser av bloggen, dog ikke så flink til å kommentere... 28 år, bor i Oslo med samboer, skal gifte meg i mai og har akkurat i dag funnet de perfekte brudesko! Er lærer av yrke, melankolsk av natur. Spiller piano og elsker bruktskatter. Synes våren er noe av det fineste som finnes, og har satt frem påskeliljer men jeg venter tålmodig på at snøen skal smelte helt.

Arkivaren sa...

Jeg er i 30-årene og bor i Oslo sammen med kjæresten og to katter. Utdannet bibliotekar, jobber som arkivar og er sannsynligvis en evig student.

Jeg har lest bloggen din i mange år men ikke kommentert noe særlig før i vinter (det er litt skummelt men nå har jeg kastet meg utenfor komfortsonen). Også jeg er en stor tedrikker og tar til meg alle tips om gode tesorter - i tillegg til alt annet som omhandler hverdagsglamour.

Glamourlektoren sa...

Tror jeg stolt kan kalle meg veteran nå? Hva er det du og dere ikke vet om meg? Mye! Men interesser bør være godt dekket opp med kommentarene jeg skriver. Akkurat nå føler jeg at det jeg driver mest med for tiden, er en slags sjelesørging, da flere mennesker jeg bryr meg om, har det vanskelig nå, og tyr til meg for råd og dåd, samvær og samtaler. Jeg får vite vonde ting jeg ikke har visst om før og som gjør veldig vondt også for meg, men som ikke kan være i fokus når en skal hjelpe noen til å finne igjen livsgnisten. Derfor, kjære Glamourbibliotekar, betyr den herlige bloggen din ekstra mye for meg nå. Den minner meg på alle de gode tingene i livet og gir inspirasjon og gode opplevelser.

yellowbird sa...

Åh.. dette var vanskelig.. Kort fortalt er jeg 41 år, sanger og sangpedagog og mor til fire fantastiske personer. Jeg liker musikk, bøker, yoga, sko, rødvin, cheesze doodles (lidenskapelig!) og sjokolade - og hater husarbeid, vinduskonvolutter, regnskapsføring (mye av det for frilansere..), kakebaking og fotball. Bor på østlandet men er nordlending og samtidig frankofil. Har fulgt denne fantastiske bloggen nesten daglig i et par år men har ikke kommentert så mye. Kjenner glambibens søster :)

Glamourbyråkraten sa...

Hei sann! Jeg har også lest bloggen i i alle fall seks år, men kommenterer sjelden.

Jeg bor i Oslo og er i slutten av tjueårene. Jeg gjorde ferdig mastergraden min i fjor, med en blanding av samfunnsvitenskapelige fag og juss, og er nå er saksbehandler i et mindre, statlig organ. Der har jeg fått et særlig ansvar for språkrøkt, og jeg er så takknemlig for å få bruke språkinteressen min til tross for at jeg ikke har formell språkutdannelse.

Jeg er en trofast tilhenger av biblioteker og bibliotekarer, og har tatt noen livsstilsvalg som er direkte påvirket av denne bloggen. Blant annet har jeg begynt å kjøpe færre ting, og heller spare og glede meg i vissheten om at det jeg kjøper vil vare lenge. God helg til Glamourbibliotekaren og alle lesere!

Anonym sa...

Hei! Har lest bloggen din i fem - seks år nå, og kan blant annet takke den for at jeg begynte å drikke te - nå går det med minst fire store krus om dagen. Ellers kan jeg fortelle at jeg er utdannet jurist med litt annet småtteri ved siden av, og at jeg jobber og bor i Oslo. Leser mye skjønnlitteratur, er mye ute på tur både i marka og i byens gate, hører daglig på den franske radiostasjonen som sender i Oslo, bruker tid på venner og familie og organisasjonsarbeid. Til høsten blir det bryllup, noe som nok vil utløse glamourkriser -planen er å kontakte glamourhjelpen hvis den tjenesten fortsatt finnes?

Synøve sa...

Ung dame på 44, bor på Oslofjordens perle, Jeløya og jobber i Oslo. Der har jeg fotostudio og jobber som matfotograf. Bildene kommer i ukeblader, magasiner, reklame osv. For tiden holder jeg på med kokebok nr 4, det er gøy, men jeg gleder meg til å få hodet over vannet.
Hjemme har jeg to fine gutter og en engelsmann. Vi tøyser og tuller på et eget kvasi engelsk-norsk språk.
Min fine engelsmann har godt utviklet humor og har gitt både meg og våre to barn mye tøysegener, noe jeg setter stor pris på.
Etter å ha jobbet hardt og en smule strebete i mange år har jeg igrunnen fått bevisr får meg selv det jeg ville. Nå er jeg opptatt av hverdagen og å være tilstede. Å se og lukte, og kjenne etter at jeg lever, snuse i nakken på barna mine, ha dem oppe i senga, ligge i skje med dem og generelt være i vater med meg selv.
Jeg nyter livet slik det har blitt. Glad i mat, en takknemlig gjest å få på besøk, liker å trene, lese, eeeelsker jobben min, men forsøker allikevell å ikke la meg sluke helt.
Jeg har vært trofast leser her i flere år og slenger inn en kommentar i ny og ne. Som fotograf liker jeg å se de enkle, men stemningsfulle bildene her og beskrivelsene av små gleder. Det er meningsfullt.
Ha en forrykende lørdag alle fine lesere.

Synøve

Anonym sa...

Jeg er en av smuglesere… Fulgt med et drøyt halvår. Gammel nok til å være mor til de yngste av dere…
Mamma til tre tenåringsbarn (takke meg til småbarnsperioden framfor tenåringsperioden!). Kjæreste (samboer lyder så pragmatisk) med pappaen deres.

Kjoledame. Glamoureffektene består av kjoler (glad i 50-tallet, men har slitt ut min mors 50-tallskjoler), strømpebukser og smykker (helst billige med en affeksjonsverdi, gjerne kjøpt på marked, eller fått som gave). Men er novise når det gjelder parfyme. (kommer til å be om tips ved en seinere anledning). Fordi jeg liker farger og dufter og andre estetiske hverdagsnytelser.

Bor i Oslo. Elsker yoga, latte, fine kopper og bibliotek. Leser mye, en god del norsk samtidslitteratur. Teoretisk sett liker jeg te, det blir bare ikke sånn i praksis. Spiser ikke døde dyr som har gått på bein.

Et hovedfag og en profesjonsutdanning. Men ingen jobb ☹. Litt evighetsstudent… (en uavsluttet doktorgrad).

Leser ingen andre blogger av ukjente mennesker (altså, jeg leser et par blogger fra familie og venner).

Liker glamourbibliotekaren. Gir meg litt inspirasjon i hverdagene. Som for eksempel tulipanbuketter. Iblant blir 29,90 tulipaner på Rema, selv om kvalitete på Mester Grønns tulipaner er mye bedre. Eller tips om små kaffebarer som ikke er Kaffebrenneriet.
Deilig med en blogg uten shopping, bare med blikket rettet mot daglig velvære! Hvem vet, kanskje vi har møttes på søndagsmarkedet i Birkelunden eller på markedet på Blå.
Salome

Marianne sa...

Hei glamourbib og alle hennes lesere!
Jeg er en 20 år gammel jente bostatt i hovedstaden. Her bor jeg sammen med samboer og muggen på soverommet, mens jeg studerer litt av hvert og gjør en middels god innsats. Har ingen ordentlige hobbyer å vise til, selv om jeg bruker mye tid på finn.no, har begynt å trene og spiser middag hver dag.
Jeg har seks potteplanter, hvorav tre har vendt tilbake fra de døde, et stort skap jeg bar to kilometer og opp fem etasjer, over middels gode sjokolademousse-ferdigheter og det som har blitt en stor samling fagbøker.

Lovise sa...

berHei!
Jeg er 42 år, transportøkonom av yrke, mor til 3. Bloggen her berører noen av de tinga jeg liker godt: Et lavere forbruk, å kose seg med fine ting (som man gjerne har fra før, uten å kjøpe-kjøpe-kjøpe), de deilige ting i livet, te, musikk, en liten godbit i ny og ne... Favorittbyen min i hele verden er Paris. Jeg er der ofte. Jeg snakker fransk. Det var kortversjonen om meg!

Anonym sa...

Jeg er en kvinne på 29 år og er snart ferdig med doktorgraden min i et realfag, det gleder jeg meg enormt til! Jeg syns glambibliotekaren er så fin, og blir glad hver gang jeg husker at jeg må inn her og kikke litt. Jeg bor på Bjølsen i Oslo med min fine samboer, jeg drømmer om å gifte meg, om å forske, om våren og om å ha en katt.

Fagbibliotekaren sa...

Et hyggelig avbrekk fra katalogiseringen.
Jeg husker ikke om jeg har svart på denne før, men er i hvertfall ivrig kommentator på glamourøs fredag.
Jeg er i 30-årene, samboer med min bestevenn og kjæreste og utdannet bibliotekar (sier seg vel selv).
Jeg elsker å bake og synes det er viktig med smaksprøver (gjerne mange biter). Jeg har blitt veldig hjemmekjær og merker at alderen har innhentet meg. Nå er det ikke så stas med lørdagskvelder på byen og slappe søndager lenger (og heldigvis for det). Gi meg heller lørdagskvelder sammen med venner med god mat og godt i glasset.

Akkurat nå drømmer jeg om påskeferie, fremtiden, snøklokker og sommerferieplaner. I tillegg leker vi med tanken å ta ett stort skritt videre inn i "voksenlivet". Fin tid dette!

Ine sa...

Bloggen din er en av de jeg har lest lengst, så jeg er ganske sikker på at jeg har presentert meg tidligere. Jeg kan jo fortelle at jeg gleder meg spesielt mye til våren og sommeren som kommer, både fordi vinteren har vært lang, og fordi jeg skal gifte meg på St. Hansaften! I den anledning har det forresten vært veldig hyggelig å lese i den bryllupsrelaterte kategorien her på bloggen. Fint med litt jordnær inspirasjon!

Takk for at du skriver en av mine favorittblogger! Det har jeg nok også skrevet før, men det tåles å bli gjentatt :)

Ingerid sa...

Tja, hva kan jeg fortelle? Bor i Oslo, gift og to barn, holder på med doktorgrad og har det dermed absolutt alltid travelt, men også mange gleder i hverdagen. Har nettopp kommet midt inn i 30-årene, til min egen forbauselse. Denne bloggen er ofte dagens lille pustehull, og gir meg særlig mange bok- og parfymetips, og inspirasjon for innredning, stil, gjenbruk og fargebruk. Jeg drømmer om å bli ferdig med doktorgrad og kanskje få litt mer mentalt overskudd. I mellomtiden driver jeg med yoga og lett mosjon. Jeg er veldig, veldig opptatt av mat og matlaging, men matblogger og matblader er generelt ganske uinteressante. Da heller noe som både overrasker og er trivelig på samme tid, som denne bloggen.

Mari sa...

Jeg er 25 år, utdannet musiker og nå tar jeg årsstudium i nordisk mens jeg prøver å finne ut hva jeg egentlig vil bli. Jeg jobber litt i bank og litt i kulturskole, og selv om jeg aldri hadde trodd at jeg skulle bli en som "vil jobbe med mennesker", har jeg sett at det faktisk er ganske gøy å treffe folk i alle mulige livssituasjoner.
Jeg regner med å ta PPU neste år i håp om at det skal få meg til å føle meg kvalifisert og tvinge fram noen valg, men egentlig vil jeg bare spille og lese bøker.

Drama Queen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
peanuts sa...

Jeg har vel skrevet et par ganger før (har jo fulgt bloggen din så lenge), så da kan jeg jo fortelle at jeg er blitt mamma igjen siden sist. For tiden er vi på leting etter et hus med hage der det egner seg å ha drivhus og utekjøkken, vil gjerne ekspandere litt i grønnsakene. Ellers er jeg så spent på at bursdagsgaven min kommer snart, har i flere år kikket etter den perfekte brune over-brystet-vesken og nå er det på vei en Chloe Marcie Mini fra net a porter til meg :)

Camulen sa...

Jeg husker ikke om jeg har fortalt så mye om meg selv her før. Jeg har i hvert fall kommentert her inne flere ganger. Jeg er 38 år, gift, mamma til fire. Bor egentlig i Oslo, men dette året bor vi i Berkeley (utenfor San Fransisco) fordi mannen min har en gjesteforskerstilling her. Jeg jobber som lærer til vanlig, og holder også på med en master i lesing og skriving ved siden av. Ellers er jeg dypt interessert i musikk, bøker, kaffe... Så at en her skrev at hun skulle ønske hun var mer på te etter det hun leser om hva du skriver om te. Slik har jeg det også. Jeg får en trang til å drikke te, bruke parfyme, drive i hagen og høre musikk jeg ikke tidligere har hørt så mye på,når jeg leser bloggen din. :o) Du har en fin evne til å formidle lukt, stemning og følelser i det du skriver. Jeg liker bloggen din utrolig godt og har lest den fast i 2-3 år nå.

Anonym sa...

Ok, da.
Sekretær. Har akkurat fylt 57. Gift. To voksne barn som har flyttet hjemmefra og som har blitt gagns mennesker. To katter som holder bestanden av jordvånd og markmus rundt huset vårt nede. Dessverre kommer de også trekkende med kramsfugl som de stolt serverer oss på trappa.
Jeg kommer aldri til å dra på ferie til f.eks. Asia - alt for mange steder jeg har lyst til å besøke i Europa først. Spesielt glad i øyer, enten de ligger i Norge eller i "syden". I den forbindelse vil jeg anbefale alle som har anledning til det å ta en tur til Jomfruland i hvitveis- og blåveissesongen.
TV-serier jeg setter pris på er f.eks East Enders og og Northern Exposure (som for tiden går i reprise på
TV2 under tittelen "Det gode liv i Alaska"). På et tidspunkt hadde jeg kjenningsmelodien til East Enders som ringetone på mobilen. Liker også Antiques Roadshow og svenske Antikrundan.
Opptatt av det norske språket. Derfor ville jeg gjerne hatt med meg Sylfest Lomheim eller Torstein Bugge Høverstad hvis jeg skulle havne på en øde øy. Skulle gjerne gitt alle som sier "jeg har tenkt til..." en smekk over fingrene.
Har bare lest en Harry Hole-bok, og det holder for meg. Koser meg med litt annerledes krim, som Alan Bradleys bøker om Flavia de Luce og Leonie Swanns "Glennkill" (en sauekrim). Har lest de fleste av Gert Nygårdshaugs bøker.
En perfekt lørdags formiddag for meg: Sol på verandaen, Finn Bjelke med Pop Quiz på radioen, te i koppen og en rykende fersk Magasinet-kryssord på fanget.
For meg varer badesesongen hele året - helt gratis og veldig bra for humøret.
Jeg er ikke vegetarianer, men skulle Paul McCartney komme på besøk, skulle jeg vel holde ut en dag eller to.
Hegepege

Olstad sa...

Bloggen din er en av de jeg har lest lengst, noen ganger kommenterer jeg her men svært sjelden. Jeg har vært Line og Butikk jenta.

Ja jeg driver butikk med ting og tang. Jeg har 3 små barn og liker svært godt Glamorøse fredager. Det holder jeg hardt på i den litt lite glamorøse hverdagen jeg har med 3 skibarn som skal på trening og lagerarbeid i nettbutikken.

Anonym sa...

Jeg vet ikke om det er for sent, men shit au! Jeg er en kreativ sjel fanget i lite kreative studier på Blindern. Som årene før, kommer jeg nok til å stryke i flere fag i år også. I mange år har jeg følt meg helt ambisjonsløs... Jeg har ingen peiling på hva jeg vil bli. På mange måter ønsker jeg ikke å bli noe som helst. Bare gjøre akkurat det jeg vil. Og det er ikke noe mer spennende enn å sove lenge, spise god mat, gå tur i skogen... Noen ganger lurer jeg på om jeg egentlig bare er lat. Jeg vet ikke. Ganske frustrende i grunn, å ikke ha noen mål eller ambisjoner. Jeg bor sammen med kjæresten min i Oslo. De siste årene har vi ikke hatt det så bra, og nå flytter han snart ut. Men, nå har vi det bra! Vi tok oss sammen, gikk i terapi på familivernkontoret, og ble forelsket på nytt. Han er ambisiøs til tusen, så om jeg faller igjennom kan jeg alltids lene meg på han. Noe som forøvrig strider i mot alt jeg tror på, siden jeg er feminist. Jeg har lest bloggen din i tre år, kanskje? En av mine yndlingslåter er Gunnivere (CSN).

Anette sa...

Jeg er ikke så flink til å kommentere - men er veldig ofte innom og elsker bloggen din. Den minner meg om at de små øyeblikksgledene er det egentlige livet, og jeg liker din holdning om at estetikk ikke trenger å koste skjorta.
Jeg er 45, østlandsbergenser, glad i hverdagsglamour, Elsker bøker, film, sko og vesker, en solfylt dag på fjellet, nytt sengetøy, familien min og hunden min. Jobber innenfor akademisk medisin og møter mange utfordringer og store spørsmål, men er glad i jobben min og kollegene mine og synes jeg har et godt liv. Jeg er heldig.

Synnøve sa...

Takk for kjempeblogg, er daglig innom og sjekker! Små, avstressende øyeblikk i hverdagen, setter særlig pris på de vårlige innslagene, øyeblikksbilder fra Oslo, innleggene om te, gjenbruk og loppisfunn, i tillegg til alt det andre du skriver om. Har fått mange gode bok- og musikktips!

Siden du byr på deg selv på en så fin og uhøytidlig måte, syns jeg det er en fin tanke at vi rapporterer litt tilbake. Jeg har kommentert litt før, men kan bli langt bedre. Er utflytta østlending/Osloboer til Finnmark, to år siden jeg dro, og savner Oslo hver dag, samtidig som jeg også har det strålende i nord. Museumsarbeider, med stressende jobb og desto roligere fritid, går mye i tosomhet (snart tre), det enkle liv med god mat og vakker natur, prøver tenke mye gjenbruk og økologi i alt fra oppussing og klær til matlaging. Er ellers svært opptatt av film i et bredt spekter, og nokså avhengig av å holde meg oppdatert på nyheter/kultur/kunst og hva som skjer i gamle trakter.

Anonym sa...

Jeg er mamma, kone, lærer med mer. 35 år, bosatt på østlandet. Gutta mine er 3, 5 og 40 - og de er like fine alle tre. Kjoler, gjærbakst og tulipaner er tre andre viktige ingredienser i livet. Trening og turer i friluft med familie og venner likedan. Bøker, blader og musikk er fint på foreløpige voksne kvelder, tv er for øyeblikket kastet ut. Største glede når vi har barnevakt er vennesamvær eller restaurantbesøk. Musserende på fredager er med på å gi hverdagsluksus eller torsdag:)

Elevene er fine og jeg koser meg med å undervise.

Takk for en fin blogg, jeg er innom daglig, fredag sparer jeg så lenge jeg kan.

Elisabeth sa...

Jeg er 21 år gammel, fra Oslo-regionen og studerer fransk og spansk på Blindern. Begynner på master i Paris til høsten, det er en stor drøm som blir til virkelighet. Har lenge følt meg kallet til å bli lektor, jeg elsker både mine fag og å undervise, men gradvis har ønsket om å gå profesjonsstudiet i psykologi blitt mer gjeldene. Håper jeg kan gjøre det òg, og så se hva jeg helst vil jobbe med etterpå..
Ellers liker jeg å lese, reise, lytte til musikk, meditere og tenke mye over Livet.
Er jevnlig innom bloggen din. Den er til de grader inspirerende, særlig din bevissthet rundt miljø og forbruk. Takket være deg har jeg også oppdaget så mye flott musikk!

Anonym sa...

Lest her i et par måneder, men dette er min første kommentar.
Er ei 27 år gammel jente fra Nord-Norge som studerer juss, og er (som deg) veldig glad i bl.a. parfyme, te, film, bøker og musikk!

Kameliadamen sa...

Vil du kanskje vite noe om meg også?
Jeg er i midten av 30-åra,
jobber med kunst og bor i Oslo - født og oppvokst et annet sted i landet. Elsker en mann men har kjærlighetssorg over ham.
Har lest Glamourbibliotekaren ujevnlig siden 2008, tror jeg og er en silent reader. Har kanskje kommentert 2 ganger tidligere.

Liker: caféer, museer, byer, te uten sukker, vin, kaffe (cortado, cappucino eller vanlig med litt kald melk), kanelboller, kunst, bruktmarkeder, skjørt, stripete gensere, dyr parfyme, havet, sol, hver årstids sjarm, fransk nybølgefilm, jazz, katter, lange gåturer, tykke romaner, dokumentarer på tv, bading om sommeren, blomster, økologisk kosmetikk

Liker f.eks.ikke: kaldt regn, kalde kontorer (slik som mitt) butikkbrød, lavkarbodiett, hunder, å fly, sladder, søt hvitvin, fredagskvelder alene, trening, jeans, jobben min.

Inga sa...

Hei.
Jeg er:
Født trønder for 44 år siden, men nordlending i hjertet og per bostedsadresse
Fast ansatt musiker gjennom 25 år, kulturskolelærer i 20 av dem, frilans journalist og fotograf ved siden av.
Avhengig av å ha minst ett håndarbeid i gang bestandig
Barnløs, og det er helt ok.

Jeg liker byliv, landliv, klassisk musikk, jazz, pop, god mat, vin på en hverdag, verandaliv, havsutsikt, Paris,

Jeg liker ikke mørketid, shoppehysteri, kjedebutikker, flyturer, floskler, mediestrateger,

Leser bloggen din en gang innimellom, hovedsaklig når en bekjent oppdater bloggen sin, og hun linker til deg.

God påske! :o)

Populære innlegg