fredag, april 27, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Studs til vesker

Kjære Glamourbibliotekar!
De fleste vesker av en viss størrelse har små metall"føtter" under, for å skåne bunnen når man setter den fra seg. Nå har jeg kjøpt en ganske stor veske i mykt, lysebrunt skinn, som IKKE har sånne føtter, derfor tenkte jeg at jeg skulle prøve å få satt det på. Vet Glamourbibliotekaren eller hennes lesere om dette er noe man kan få gjort hos en skomaker, f.eks? Eller hvor man kan få tak i gjør-det-selv-metallstuds?
mvh Glamourantropologen

Hei!
Jeg vil absolutt tro dette er noe en skomaker kan fikse. Noen som har andre forslag just in case?

mvh
Glamourbibliotekaren

5 kommentarer:

  1. Anonym21:20

    Hvis skomakeren ikke kan hjelpe deg, så ville jeg prøvd å finne en salmaker. Evt hos en veskebutikk som har et bredt utvalg.

    SvarSlett
  2. Anonym14:33

    Biltema og Clas Ohlson har det utroligste...

    SvarSlett
  3. Anonym22:06

    IKKE bruk skomakeren på youngstorget. han ødela dessverre min fine veske med en stygg reparering en gang - han sydde med maskin når det skulle vært håndsydd. :( men ellers har jeg veldig tro på skomakere!

    SvarSlett
  4. Anonym10:53

    Det er en veskemaker på Christiania Torg (vis a vis Brasseri Hansken), La Luna. Han tar sikkert på seg oppdraget med å sette "føtter" på vesken din. Jeg har sett han gjøre en god jobb med andre veske reparasjoner

    SvarSlett
  5. Anonym08:51

    Eller du kan prøve Garderobeservice i Kirkeveien, de gjør ihvertfall god jobb med sko (og kan sannsynligvis si om dette er noe som lar seg gjøre pent)

    SvarSlett

Takk for din kommentar!