fredag, juni 22, 2007

Glamorøs fredag


Jeg har fri - hvordan er deres fredager?

8 kommentarer:

  1. Anonym09:38

    Jeg hadde muntlig til hovedoppgaven i går og har dermed en fersk cand.polit i lomma og 50000 mindre studielån! Jeg har dessuten en lett hangover etter mousserende vin, øl og drinker i går, så dagen begynner glamorøst! Skal se til at glamourfaktoren på dagens kledsel er tilpasset til å vandre på klippene på Tjøme og varme nok til å drikke hvitvin mens jeg ser på havet i kveld! Jeg skal også forsikre meg om at min røde leppestift med jevne mellomrom setter et stort merke på min manns kinn!

    SvarSlett
  2. Anonym09:45

    Innelåst på kontoret og ser ut på knallfint vær! Nå er det i alle fall helg snart :)

    SvarSlett
  3. Anonym09:47

    I dag er det glamour med rød omslagsbluse og røde lepper, smale jeans med høyt liv, grå litt posete bolero og knyttekjede med perler i sort og sølv.
    Dagen skal brukes til virtuelt kurs, sitter på jobb og snakker med folk fra hele Europa + to amerikanere. Litt snålt og litt gøy.

    SvarSlett
  4. Anonym10:00

    I dag har jeg på meg ny sommerkjole med blå blomster og perler i ørene. Etter jobb skal jeg lage bursdagskort til ei veninne også skal jeg pakke, for i morgen tidlig drar jeg på to ukers ferie på østlandet og vestlandet:)

    SvarSlett
  5. Anonym10:13

    Juristen er iført sort- og hvitprikkete kjole i sammenlignbar Audrey-stil, Diorparfyme, arvede perler, sandaler fra Roma, mens hun sitter på jobb med te og gjesper. Oslotur i går hvor Aktiv klassisk overtok myyye feriepenger fra meg, og årets lyseste natt ble svært lang..

    SvarSlett
  6. Jeg er midt i siste innspurt for innlevering av arkitektkonkurranse, så det er ganske komfortable klär på meg. Jeg er den eneste som jobber i Stockholm på en dag som denne. Men knallröde lepper har jeg, og i kveld blir det littegranne midsommarfirande med kjole og ballerinasko på.

    SvarSlett
  7. Anonym18:23

    Fredagen har ikke vært spesielt glamorøs, da jeg har stresset livet av meg for å bli ferdig til ferien, som i prinsippet begynner i morgen, men som i praksis nok ikke begynner før tirsdag... Men et lite glamourspørsmål: For en stund siden anbefalte du lipglossen Soirée fra Estée Lauder. Men hvor får man tak i den her i Oslo? Jeg har spurt både på Glassmagasinet og Steen & Strøm.

    SvarSlett
  8. Alle: En glamorøs helg/St.hans/midsommar ønskes dere! :)

    Sara: Grattis!! Well done! Nå fortjener du en glamorøs feiring!

    Grammatiker: Den selges bare på Gimle i Oslo, så du får ringe dit og høre. (Det er limited edition)

    SvarSlett

Takk for din kommentar!