fredag, august 03, 2007

Glamorøs fredag


God morgen alle sammen! Glamourbibliotekaren er hjemme igjen etter nesten tre uker på rundreise, og kofferter skal pakkes ut, klær skal vaskes og post for de siste to ukene skal mottas. Sola skinner og ferien er langt fra over, så her er alt bare fryd og gammen. Balkongen er stedet å være i dag. Ha en riktig god og glamorøs fredag alle sammen!


7 kommentarer:

  1. Anonym10:48

    Første jobbuken unnagjort. Om ikke mye glamour så upåklagelig orden - har ryddet og vasket (!) pulten, og kjøpt ny tekopp og plante til kontoret. Med god samvittighet skal jeg dermed nyte vin og sommerkveld på terrassen.

    SvarSlett
  2. Anonym11:01

    For en flott fredag vi har her i nord! Gleder meg bare til arbeidsdagen er over og jeg kan nyte en lat middag på terrassen med hvitvin. Leiligheta er som vanlig vasket i god glamourbibliotekar-stil, dagen før dagen :)

    Så nå kan helga komme!

    Klesstilen er ikke noe å skryte over, med humøret gjør dagen glamorøs allikevel!

    SvarSlett
  3. Anonym11:03

    Juristen er likeså tilbake etter tre ukers hytteliv her og der. Behovet for urbant liv er påtrengende, og etter Sats er jeg klar for bokshopping iført gammel, men elsket Diesel, hvit singlet, cardi fra Paris og Diorparfyme:-) Den siste feriedagen skal nyyyytes mens Olavsfestdagene preger byen.

    SvarSlett
  4. Anonym12:15

    Første arbeidsuken snart over etter fem uker i frihet. Glamorøs over skranken - med omslagskjole i jersey, rød pashmina og leppestift. Mer laidback under bordet - olabukser og converse... Der er det likevel bare kabler så det gjør jo ingenting. Lånerne våre har visst fortsatt ferie.

    God helg alle sammen!

    SvarSlett
  5. Jag är bekvämt och inte så glamouröst klädd - jag passar på att slappa de sista dagarna innan jag börjar jobba igen på måndag. Att läsa bra böcker och dricka te ur en stor fin mugg med en ros på, det är lyxigt!

    SvarSlett
  6. Anonym15:29

    I dag er det hjemreise fra en ukes jobbreise til Stockholm. Har i dag på hvit ermelös linbluse, grå bolerojakke og mörke smale jeans. Har funnet fram en jakke jeg kjöpte for mange år siden, og rusler nå rundt i en tettsittende jakke i mörk blått jeansstoff med trykk i litt lysere blått. Trykk: kinesiske tegn og en drage. Ganske kul, og den störste boosten er at den fremdeles passer. Röd leppestift for å lyse opp i regnväret.

    SvarSlett
  7. Anonym16:28

    Fredagen opprant og Glamourgrammatikeren fant ut at dagen måtte nytes iført Soireé-lipglossen fra Tom Ford (anbefalt av Glamourbibliotekaren her i vår) med matchende topp. Ha en fin helg!

    SvarSlett

Takk for din kommentar!