fredag, januar 04, 2008

Dagens grand prix-låt


(Hva gjorde vi før youtube?)


Her er den: "Eres tu", Spanias bidrag i 1973 som kom på 2. plass.

Dagens Grand Prix-låt er fra det herlige 70tall, da de fremdeles kunne å skrive pompøse GP-låter, med fullt orkester og ikke et sekund av musikken på teip. Men derimot med skjeggete bebrillede menn som korer og danser i sine innsvingede dresser.

4 kommentarer:

  1. Anonym13:40

    Grand Prix var definitivt bedre før. jeg surfet forbi frokost-tv i dag, og oppdaget at lene alexandra øien og ole ivars skal delta i en av de norske finalene. er det virkelig nødvendig å selge norge som et land befolket av innavlede bygdetullinger med større brystmål enn IQ?

    SvarSlett
  2. Anonym15:01

    Oi1 Den sangen husker jeg. Den var fin, men har gått og nynnet på den på norsk. Tror den het "i mitt liv#.Men husker ikke hvem som sang den norske versjonen. Lene Alexandra og Ole Ivars? Det var da litt av noen motpoler.:))

    SvarSlett
  3. Anonym16:00

    Ååå, jeg husker både originalen og den norske versjonen "i mitt liv" som ble sunget av Inger Lise Rypdal - et av de store idolene fra min barndom, mimre-mimre... Mye finere enn Grand prix nå. Det har sine fordeler å være så gammel som meg ;-)

    SvarSlett
  4. Sydamen: Hehe, ja, store brystmål har vel begge de du nevnte :-D

    Glampl og anonym: Ah, selvfølgelig måtte det være en norsk versjon. Jeg tror det ble laget norske versjoner av nesten samtlige Grand Prix-hits på den tiden, og stort sett av "På treff"-gjengen :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar!