mandag, januar 28, 2008

Glamourbibliotekarens "nye" antikviteter


En liten Arabia-skål fra loppemarkedet i Birkelunden i går - 10 kroner. Perfekt til å ha øredobber og smykker i (de som blir liggende rundt omkring fordi man er for lat til å legge dem tilbake i smykkeskrinet hver dag). Også en ramme til. Denne er litt større enn de jeg kjøpte i høst, så jeg vet ikke helt hva jeg skal ha i den ennå. Men egentlig er den fin uten noe som helst også.

(Limen er der for å vise størrelsesforholdet)


Disse Audrey-samlekortene fikk jeg av min søsters svigermor for noen uker siden. Hun samlet på dem da hun var liten på femtitallet. Veldig fine!

7 kommentarer:

  1. Åja! når jeg ser de kortene blir jeg satt helt tilbake til da jeg var liten, og min kusine - noen år eldre enn meg og helt tenåring - hadde sånne kort, og serviettsamling, og tyggegummi, og chiffonskjerf. Og hvitrosa leppestift.

    SvarSlett
  2. Anonym17:49

    På Maskinistenes hus i Tønsberg http://www.maskinisteneshus.com/ har de en kjempekul tapet som er masse slike kort av gamle filmstjerner, både kjente som f.eks. Audrey, og de som er blitt glemt.

    SvarSlett
  3. Anonym20:54

    Så heldig du er som får dette!

    SvarSlett
  4. Britt Åse: Hadde hun vippeskjørt også? :)

    Silveri: Mmm... høres herlig ut :)

    Anonym: Ja!

    SvarSlett
  5. Anonym12:02

    på designtorget selges disse kortene med filmisar som magneter:-) et par fine med audrey, men mange andre gamle kjente også.

    SvarSlett
  6. Anonym22:37

    Morsomt at du liker Audrey Hepburn så godt! Det har jeg også alltid gjort - men jeg er mange år eldre enn deg.

    SvarSlett
  7. Anonym22:02

    åh! Svigerforeldrene mine har MASSE av disse samlekortene hengende på veggen i gangen! Jeg sikler på de hver eneste gang vi er innom dem!

    SvarSlett

Takk for din kommentar!