tirsdag, februar 05, 2008

Dagens kjole




Dagens kjole kommer fra Tibi, og er veldig søt - men jeg tror man må passe seg litt for å ikke bli FOR søt og barnslig når man har den på. Jeg så en gang ei jente, høy og tynn med kort blondt hår og røde flate sko til en lignende lyseblå kjole - perfekt kombinasjon. (Musefletter og rød ransel derimot = too much.)


Det finnes en i samme gate hos Gap - forøvrig samme modell som forrige "dagens kjole", og denne er kanskje i overkant stripete igjen. Da vipper man over til å bli Putte i blåbærskogen.




6 kommentarer:

  1. Anonym09:29

    Søt kjole :) De har noe liknende på H&M Trend, forresten. Noe litt annet - aner du og og hvordan det går an å skaffe billetter til Oslo Fashion Week som jo begynner snart? Er kanskje ikke mulig for oss vanlige dødelige...

    SvarSlett
  2. Anonym09:30

    .. om og hvordan skulle det være..

    SvarSlett
  3. Hei, man må nok kontakte hver enkel designer og be om å få komme på gjesteliste i såfall.

    SvarSlett
  4. Anonym13:56

    Veldig søt kjole, men jeg får litt pysjfølelse :)

    Jeg synes alltid ofw sine sider er litt lite informative. Er det de 'separate' visningene som er lukket, og resten er åpne? Skulle gjerne vært på Undorn...

    SvarSlett
  5. Jeg tror ikke det er så mange som er åpne egentlig - tidligere var det i allefall gjesteliste som gjaldt, også kanskje noen slapp inn om det var plass? jeg vet ikke.

    SvarSlett
  6. Anonym23:03

    Det var noen som var åpne i høst, jeg sendte spørsmål til arrangørende den gang. Får vel gjøre det igjen :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar!