torsdag, februar 21, 2008

Finn stilen: Oscar


Det nærmer seg. Og jeg spår at Marchesa-kjoler blir å se på den røde løperen - de blir mer og mer populære, med og uten blomster. Derfor: En collage.

Kjolen er altså fra Marchesa, skoene er fra Miu Miu, den lille vintage-aktige veska er fra Lily Wigglesworth, de litt pampige øredobbene er fra museumsbutikken til Metropolitan, og parfymen er jo min elskede Coco Chanel. And the Oscar goes to...

8 kommentarer:

  1. Anonym16:06

    Hei! Hvilket program bruker du for å lage collagene?

    SvarSlett
  2. Anonym20:06

    ...The Oscar goes to Glamourbibliotekaren for beste glamourside this year!!:))

    SvarSlett
  3. Så utrolig flott blogg du har! Mamma ringte meg tidlig i går for å fortelle om bloggen din! Kommer til å komme innom maaaaange ganger- både jeg og mamma! Hihi
    Har blogg selv, men jeg driver i en annen sjanger- interiør, men mye baby greier der nå siden jeg har termin om 2 uker.

    Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  4. Anonym: Det varierer, alt ettersom hvilket program jeg har på den maskinen jeg sitter på. Alt fra Paint til Photoshop via Pixelmator..

    Glampl: Haha, jo takk!

    Hvit stil: Takk! Velkommen skal dere være, begge to!

    SvarSlett
  5. Anonym08:17

    Åååååh, vil ha vesken! Såååå søt og minner om sånne som fine damer hadde da jeg var liten!

    SvarSlett
  6. VARFÖR kan inte Oscarsgalan gå i normal scandinavisk tid!:) Eller ialf börja tidigare så man hinner se röda mattan och läsa om utdelningarna på morgonen?:)

    SvarSlett
  7. Anonym09:28

    Noen som vet hvordan man kan se Oscarutdelingen live? Jeg vet svensk tv pleide å sende sendingen direkte (jeg satt opp hele natten!), men nå går den visstnok på kanal 9, som jeg ikke har.

    SvarSlett
  8. Det er svensk kanal 5 som sender det i år såvidt jeg vet - dessverre ikke en kanal som er tilgjengelig for så mange i Norge. Jeg har sittet oppe hele natten de siste ti-tolv årene - finner alltids et eller annet sted på nettet som sender. For to år siden: En obskur tyrkisk nett-tv som direkterdubbet alt! Svært underholdende :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar!