onsdag, august 27, 2008

radka


Fin artikkel om Radka Toneff i Dagbladet i dag.

7 kommentarer:

  1. Anonym11:11

    Den likte jeg! Og for en fantastisk sanger. :-D

    SvarSlett
  2. Anonym12:26

    Denne har lenge vore ein fast gåve-cd frå vår familie, saman med Det bor en liten baker med Eldbjørn Raknes og Christian Wallumrød, som blir gitt til barn. I tillegg har vi vel slite ut tre sjølve. Fairytales er magisk, eg får ståpels berre eg tenker på den. Dobrogosz har gjort ein del spennande ting i ettertid, både sang og piano-plater med flinke svenske damer og ting for kor.

    SvarSlett
  3. Anonym12:50

    Opplevde Steve Dobrogosz på konsert for en tid siden. Bortsett fra Bono er han kanskje den mest karismatiske artisten jeg har sett "live" - og han så knapt på publikum. Samspillet mellom han og Radka Toneff på Fairytales er bare magisk.

    SvarSlett
  4. Anonym12:51

    Dette var den aller, aller første jazzplata jeg skaffet meg. På ungdomsskolen hadde jeg Radkas gamle musikklærer, som henledet vår oppmerksomhet på denne perlen. The moon's a harsh mistress var soundtracket til kjærlighetssorg og generell tenåringsdepping.

    SvarSlett
  5. Skriversken: Ja, en helt egen stil som veldig mange har lært mye av i ettertid!

    Innkjøpar: Absolutt, f.eks. den med Jeanette Lindström!

    Anne: Ja, de var som skapt for hverandre musikalsk, tror jeg.

    Katrine: Gjett om! Jeg begynte også å høre på henne på ungdomsskolen. For ..eh.. 17 år siden. Digresjon: Hør "The moon's a harsh mistress" med Glen Campbell, eller hvorfor ikke med Jimmy Webb, som har skrevet den. Veldig fine de også!

    SvarSlett
  6. Anonym14:27

    Glamourinnkjøparen: "Det bor en liten baker" er en perle!
    Glamourbibliotekaren: De er fine de også, men det er noe eget ved Radka, da. We go back a long way;-)

    SvarSlett
  7. Ja selvfølgelig :) Men det er moro å høre låten sånn som den opprinnelig var, og sånn som Radka hørte den før hun gjorde den selv.

    SvarSlett

Takk for din kommentar!