lørdag, mai 09, 2009

Morgenstund...


...har Twinings English Breakfast i munn, mobil-lomo-kamera i hånd og Fritz Wunderlich i øre.


Glamourbibliotekaren hilser eder fra sitt kontor og ønsker alle en vakker lørdag!

10 kommentarer:

  1. Anonym10:00

    Solen skinner utenfor og på en planteskole venter noen busker på meg, men først skal jeg innom min favoritt kaffebar og ha en irish cream latte. Mmmmm :)
    Ønsker Glamourbibliotekaren en fortreffelig lørdag OG søndag.
    Hilsen Amateurmamma

    SvarSlett
  2. Jobbeformiddag her også, men med en frisk morgentur bak meg og god te i koppen - samt en rask tur innom Glamourbibliotekaren for ytterligere inspirasjon, går det helt fint!

    SvarSlett
  3. glamouringeniøren15:43

    Vakker lørdag er det her i nord :) Startet friskt med loppis og tror du jaggu ikke jeg har fått tak i "Kvinnens Verden 1&2" for tretti riksdaler.

    Så en kjøretur ut til yttersia og storhavet med obligatorisk soft-is i sola. Så hjemme hos naboer med vafler på veranda og nå til slutt hjemme hos meg selv. Nå blir det sofa, en titt i Kvinnens Verden og så en blund :)

    SvarSlett
  4. Nå har det blitt søndag, men jeg har presskannekaffe i koppen og Le nozze di Figaro i øret. Slettes ikke dumt. :-)

    SvarSlett
  5. Anonym10:20

    Jeg må bare si en ting (utover dette har jeg bare lovord å si om deg og bloggen din, og har sagt dem mang en gang) - jeg synes det er så rart at du, som er så opptatt av glamorøsitet, bruker teposer! Te i løsvekt ville passet veldig mye bedre inn i imaget ditt!

    SvarSlett
  6. Anonym: Min definisjon av glamour (som alltid er i retning casual) skiller ikke mellom poser eller løs vekt - her glir alt ned :) Imaget får bare tilpasse seg.

    SvarSlett
  7. Anonym11:33

    Stillig kopp! Hvor har du kjøpt den?

    SvarSlett
  8. oi, det er mange år siden, men jeg TROR jeg kjøpte den i en slags kitsch-butikk i Göteborg. Kanskje i 2003.

    SvarSlett
  9. Anonym21:06

    Men synes du ikke det gir en annen følelse å bruke løs vekt enn pose? På samme måte som det er bedre å drikke teen av en god kopp enn av et pappkrus? For ikke å snakke om en vakker kopp? Får ikke dette til å stemme med at du er så opptatt av stil ellers.. :)

    SvarSlett
  10. Men det finnes jo så mange gode teer i pose! :) Jeg ser ingen grunn til å la være å drikke dem. Dette har ingenting med stil å gjøre for min del, og hadde det hatt det, hadde jeg allikevel drukket te av teposer. Jeg lager meg ikke slike regler som jeg følger slavisk, da tror jeg du har misforstått meg litt :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar!