tirsdag, juli 07, 2009

Lomografien tar overhånd



Åh. Jeg elsker mitt lille Diana-kamera. Av og til slipper det inn masse lys. Av og til blir bildene mørke. Av og til dobbelteksponerte (hvis jeg har glemt å trekke fram filmen). Men hvert eneste bilde skal opp på min vegg! Jeg kjøpte spesialklips for lomobilder i Paris. En lomo-mosaikk!



Her er litt mer sørlandsidyll. 


Bildet av Glamourgemalen i sin lyse Stetsonhatt med lyserøde roser over hele ansiktet (som resultat av dobbelteksponering, ikke av å ha sovnet i tatoveringsstolen) får dere ikke se, men tro meg på at det ble veldig fint!

5 kommentarer:

  1. Virea11:06

    Hei!
    Jeg tror de har slike Lomo-klips på Norway Designs også. Sånn om du skulle gå tom en gang:D

    SvarSlett
  2. Hanne22:09

    Oj, stilig!

    Hvor finner man slike, og hvor vanskelige er de å bruke?

    SvarSlett
  3. Så fine bilder.... Særlig det siste... Idyll

    SvarSlett
  4. Anonym20:16

    hei!
    Jeg så på bildene dine og ble helt frelst! De ble kjempefine!
    Jeg har kikket litt på nettet og funnet diverse kamera. Heter ditt kamera bare Diana F+? Og har du noe annet utstyr, f.eks fisheye linse, forskjellig film osv?
    Det skal bli mange fine bilder fra Frankrike og søskenbarntreff hvis det kommer i tide!
    Ida Magnhild

    SvarSlett
  5. Virea: Takk for tipset! Går sikkert tom! :D

    Hanne: Ikke vanskelig å bruke i det hele tatt - det er så basic som det kan bli. Og litt av sjarmen er jo at man risikerer at bildene kan bli skikkelig dårlige :D Men skarphet og sånt er jo ikke et mål, det er heller stemningen bildet gir - nettopp pga den primitive teknikken - som er poenget. Finnes på lomography.com og helt sikkert på eBay og mange andre steder. Jeg har sett dem i butikker, f.eks. Urban Outfitters i Stockholm. Sikkert steder i Norge også.

    Miss L: Takk! Legg til live-konsert med klassiske musikere i verdensklasse, og du har et enda mer helhetlig bilde :) Det ble nemlig tatt på denne konserten.

    Ida Magnhild: Hei, så hyggelig! Mitt heter Diana F+, jeg har ikke fisheye, og jeg veksler mellom fargefilm og svart-hvit. Lykke til med fotograferinga! Tips: Gå tett opp til motivet, oversiktsbilder blir ofte litt kjedelige. Selve fremkallingen av filmen koster ikke så mye, men å kjøpe kopier av bildene er ofte dyrt - men samtidig må man jo prøve seg fram. Jeg tenker på det som en investering! :) Vi ses om noen uker!

    SvarSlett

Takk for din kommentar!