mandag, august 24, 2009

Fra mitt boudoir:

Ikke så ulikt forrige gang dere så det - men nå altså i et annet hus. Og i et rom som ikke inneholder annet enn seng, nattbord og toalettbord. Alt dere ser (bortsett fra parfymeflaskene og blomster-hårpynten) er arvet eller kjøpt second-hand.






Noen favoritter som attpåtil er estetisk vakre, får pryde bordet.







Garderobeskap behøver vi ikke, for her er alle skap innebygd i veggen. Stilmessig midt i blinken for speilet som tilhørte mamma og pappas soveromsmøblement på 60tallet.




5 kommentarer:

  1. Så fint! Morsomt med arvede møbler med en familiehistorie! Vi har hele svigermors- og svigerfars soveromsmøblement i flammebjørk fra 50-tallet, med toalettbord à la ditt, puffer og det hele, men har ikke tatt det i bruk før nå, etter over 20 års ekteskap. Man vil liksom ikke legge seg i svigermors seng..! Men nå har vi etter tolv år på gården inntatt deres gamle soverom, det beste i huset, med både peis og veranda. Men det tok altså tolv år før jeg var klar for dette ;-)

    SvarSlett
  2. Så vakkert! takk for titten :-)

    SvarSlett
  3. Ser kjempefint ut. Å flytte inn i nytt hus er så spennende. Kan nesten bli litt misunnelig på den følelsen, selv om jeg allerede har drømmehuset..

    SvarSlett
  4. koristen10:48

    Så fint og hyggelig med arvegods. Selv tror jeg at jeg har en av Norges eldste Ikea-spisestuer, kjøpt av besteforeldrene mine på 60-tallet, enkel, praktisk og brukbar, så hvorfor bytte den ut da :-)

    Lykke til videre med huset, det ser helt herlig ut!

    SvarSlett

Takk for din kommentar!