fredag, juli 16, 2010

Glamorøs fredag


Nå går det snart mot ferie for eders Glamourbibliotekar også. Men først skal mye forberedes.
Gårsdagen var ren luksus - gå hyllelangs i magasinet, finne fram gamle knitrete vinylperler, lytte, katalogisere dem, digitalisere. Hvis jeg er riktig flink og effektiv med alt det andre, er det sånn jeg skal tilbringe siste halvdel av arbeidsdagen også!

Ferien skal stort sett tilbringes i hagen! Ingen stor reise i år, det skal heller bli en ekte sommer som man husker det fra barndommen - at man ikke vet hvilken ukedag det er, ikke vet hva klokka er, ligger på et pledd eller i hengekøya og leser hele dagen, hører på radio, rusler til butikken og kjøper Donald og en is... Jeg gleder meg!

Dagens duft er Acqua di Gio, som for meg betyr sommeren -97, så nå har jeg Depeche Modes "It's no good" i hodet.


Men nå: jobb jobb jobb. Innspurt. Ha en fin dag alle sammen!

13 kommentarer:

  1. Last day of school! (work) Imorgon börjar semestern. Jag mjukstartade med att sitta i parken och läsa igår. Det kommer jag att göra hela dagen imorgon också, och jag tänker inte börja fixa och ordna med fönsterputs och annat förrän jag är så trött på att läsa att jag längtar efter att aktivera mig!

    Idag har jag en vit topp och en vid knälång kjol full med små blå blommor. Sandaler, rosa läppar och Kenzo Parfum d'Été fullbordar sommarstämningen. Jag skall knyta ihop några trådar på jobbet och sedan gå och träna ikväll.

    En bra helg med fint sommarväder önskar jag alla!

    SvarSlett
  2. Anonym09:23

    Aqua di Gio var min sommerlukt i 1997 også! Lukten kan fortsatt få meg til å føle meg som bekymringsfri og forventningsfull gymnasiast på sommerferie..
    Her er det kontordag og knallhard innspurt, men jeg trøster meg med at dette tar slutt en gang neste uke. Da blir det etterlengtet ferie! Og for å gjøre arbeidsdagen litt bedre har jeg tatt med meg en riktig god matpakke og kjøpt økologisk juice på vei til jobb. Gleder meg til det blir lunsjtid!

    SvarSlett
  3. Her er fredagen førebels svært uglamorøs, eg vakna med feber og hoste, og når eg kom ned i stova såg eg at det store pengetreet mitt har velta ned frå vinduskarmen og ligg på golvet med jord utover alt. Så når eg er ferdig med tekoppen min skal eg kvinne meg opp og fjerne det.

    Viss eg "kjem meg til igjen", altså at febernedsettande virkar og hosten gir seg, så er planen å sette seg på bussen til Arendal for å selge øl til glade publikummarar på Stavangerensemblet sin konsert i Kolbjørnsvik i morgon. Ha ei god helg, alle saman, og bibliotekaren især!

    SvarSlett
  4. koristen09:35

    Jobb her også, i et hus som er så sommerstille at det er litt kjedelig, slik at man av og til MÅ gå rundt i gangene på jakt etter noen å forstyrre. Men det bli effektiv jobbing av slikt, og jeg kan spille musikken min HØYT :-)))

    Jeans og svart bluse idag. Fredagsglamour er en vakker, gammel øyenstikker-brosje i sølv med ametyster fra Portobello Road. Vil dit igjen, jeg!

    God helg til alle!

    SvarSlett
  5. Siste jobbedag på over et halvt år, hvis alt går som det skal! Fra i morgen har jeg permisjon og skal bare vente på baby. Dagens glamour er å rydde ferdig kontoret. Det skulle også være å få deilig drikke levert på jobb av mannen, men butikken er ranet, så det ligger an til en tørst dag.

    SvarSlett
  6. Jeg er også på feriestille jobb og ser ut på en knallblå himmel. Her i København følger den ene fine sommedagen etter den andre og det er deilig. Glamorøs fredag blir markert med høye hæler for første gang på mange uker og tre armbånd som klirrer koselig mot hverandre når jeg går. I ettermiddag skal jeg ut og drikke venner med en kollega som slutter, i morgen skal jeg på sykkeltur og kino (SATC2 ?) og søndag skal jeg på picnic med noen venner.

    God helg og god ferie!

    SvarSlett
  7. glamouringeniøren10:51

    Her er feriedag nr 2 godt i gang :)
    Dog bærer den preg av www.bukta.no så frokosten er akkurat spist. Hodet litt trøtt og øresusen den er der. Men det var så virkelig verd det, sol fra blå himmel, flotte band (Navigators åh!) og herlige folk. Det blir Bukta i dag og i morgen også.

    Så glamouren er ennå ikke på topp, sitter inntullet i et pledd og drikker kaffe, håret på snei. Neglene er i alle fall røde! Hunden ligger på gulvet og snorker. Vi må nok ut og trimme litt snart.

    Ønsker alle sammen en flott helg!

    SvarSlett
  8. God helg og god ferie!

    SvarSlett
  9. Denne dagen startet med påfyll av feriegjester; kvart over åtte landet fire til, så nå har jeg 12! Etter at de to forrige dagene ble tilbrakt i fjellet på vandring gjennom Børvasstindan med flere av dem, er dagen i dag en hviledag. Vi har tatt en sen morgen og formiddag, noenlunde, og snart skal hele gjenget og vertinna til Bodø by og se seg litt rundt. Været ser ut til å bli bra, og da blir det sen reke-lunsj i det fri ute på moloen.

    Antrekk: sannsynligvis hvit piratbukse, tunika og en lett jakke. MaxFactor på vippene, Mac Slimshine (i ThinkTan, som snart utgår!) på leppene og Notorious (av Ralph Lauren) på halsen.

    I morgen venter hurtigrutetur nordover for hele gjenget, og søndagen skal tilbringes med en tur over Storheia på Stokmarknes, fulgt av fisketur om kvelden.

    God sommerhelg!

    SvarSlett
  10. HildeSofie13:17

    Har en uke av ferien min gått allerede?
    Foreløpig er glamourfaktoren lav, har spist to knekkebrød og skal snart ut og trene litt - så etter det (og etter den påfølgende dusjen) er jeg nok mer klar for fredagsglamour, antakeligvis i form av et sort skjørt og en løs bluse over, Ode a l'amour på halsen og litt pynt rundt håndledd og i ørene.

    Det fine med hjemmeferie som jeg har hatt denne uken er at man ikke helt vet hva dagene bringer - så hva som skjer i kveld og resten av helgen aner jeg ikke enda. Gjetter på en selskapelighet eller to, og hvis det regner imorgen håper jeg på å overtale Kjære til å ta en tur til Lillehammer og se på en fantastisk fotoutstilling på Maihaugen.

    Og rett over helgen går turen til det store utland: to deilige uker (inkludert et bryllup!) i Polen :)

    God helg alle sammen, ferie eller ei!

    SvarSlett
  11. Kaisa13:56

    God fredag!
    Har hatt en ukes ferie hjemme, og det har vært fint. :)
    Dagene har vært brukt til litt nyttig og litt kos med symaskin, så nå har jeg opptil flere nye plagg til sommergarderoben.
    Så langt i dag er glamouren nokså fraværende, men jeg skal ta igjen snart. Da blir det en lang omgang på badet for å gjøre seg klar for en deilig ferie på Malta. :) Dessuten kommer min kjære hjem fra USA igjen, blir fint å se ham etter en uke. Pusen skal sendes på feriekoloni, så det blir ganske det minst glamorøse som skjer i dag: 30 min i bil med en SVÆRT misfornøyd katt som ikke holder sin misnøye for seg selv. ;)

    God ferie til alle!

    SvarSlett
  12. God, glamorøs fredagskveld :D
    Jeg har feriert i en uke, og tjuvstartet med turbotur på Vestlandet i noen dager. Dermed nyyyter jeg nå hjemmeferie med hagearbeid, strikketøy, bok,iste, sol, regn og døgnvillhet.
    Kveldens antrekk er morgenkåpa jeg ikke kom meg ut av etter etter-hagearbeid-dusjen, men jeg er parfymert, med Le Rivage des Syrtes fra Parfumes MDCI.
    God helg til alle, god ferie til de som er kommet dithen, og god bedring til kjære Alt godt!

    SvarSlett
  13. Glamoursjefen23:53

    Glamorøs fredag har det vært i hele dag!Det er ferie på andre uken og jeg storkoser meg! Har akkurat en slik ferie i år som Glamourbibliotekaren ønsker seg: bare driver rundt i hagen og gjør akkurat det man har lyst til enten det er ligge i hengekøya, lese bok eller male rekkverk.... Akkurat nå måtte jeg faktisk tenke meg om for å finne ut at det var fredag! :D

    Riktig god ferie! :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar!