mandag, september 20, 2010

Radio Glamourbibliotekar vol. 7 - høstens første spilleliste!

Høstens første utgave av Radio Glamourbibliotekar kan lyttes til HER, om man har Spotifytilgang. Dette er musikk som er fin å ha på øret eller i hodet når man f.eks. rusler rundt i byen og sparker med bena så høstløvet knaser, eller når man vandrer i marka og ser på ender. Eller sitter og jobber.

Enjoy! Tre timer!

Lista ser omtrent sånn ut (noen spor er lagt til senere).



Og husk: Fortsett å kjøpe plater, gjerne hos din lokale forhandler.

10 kommentarer:

  1. Trine09:43

    Takk, kjære bibliotekar! Nå er iphonen oppdatert og jeg er klar for en rusletur bort til lesesalen. Ha en fin dag!

    SvarSlett
  2. Tusen takk for en god dose 'ny' musikk til Spotify'en min! Mye kjedelig omklassifiseringsjobb hos meg for tida - da er det fint med fin musikk!:o)

    SvarSlett
  3. Hei Glamourbibliotekar!
    Jeg har prøvd å kontakte deg på yahoo-adressen, men får mailen i retur. Har du en annen mail jeg kan benytte?
    Jeg har en nyåpnet nettbutikk som selger økologisk hudpleie, og lurte på om du var interessert i å teste noen av produktene?

    Håper å høre fra deg!

    Med vennlig hilsen
    Tonje Borchgrevink
    (tonje@bestavalt.no)

    SvarSlett
  4. Flott! Gleder meg til å høre på ny spilleliste!

    SvarSlett
  5. Silje14:44

    De 10 første sangene er jo fra soundtracket til "Stealing beauty" jo:D fantastisk film, enda bedre soundtrack;) nå fikk jeg lyst å se den igjen, for n'te gang. Takk for fin liste:)

    SvarSlett
  6. Haha! Gratulerer! Jeg lurte på hvem som ville legge merke til det først! :) Ja, det er et glimrende soundtrack, helt utrolig tilpasset min musikksmak. (Cocteau Twins-låta er dog ikke den samme) Filmen likeså, jeg har den liggende framme og tenker å se den en av de nærmeste dagene.

    SvarSlett
  7. Silje15:00

    Ser nå at det er annen sang av Cocteau Twins; "Alice " som er brukt i filmen, er ganske fantastisk den også:) Er helt enig mht musikken i den filmen, første gang jeg så den var jeg nesten litt sjokkskadet etterpå, SÅ mye fin og kul musikk i en og samme film:)den blir lagt frem her også...

    SvarSlett
  8. Anonym22:57

    Fersk på blogg og nedlasting av musikk: hva slags abbonement hos Spotify må jeg ha for å laste ned din fine musikk til min IPod?

    SvarSlett
  9. hmmm... man må vel i allefall ha betalings-spotify tror jeg. Har ikke Spotify på iPoden min, så jeg har egentlig ikke utforska det. Også blir det vel litt annerledes i og med at du da ikke er på nett hele tiden.

    SvarSlett

Takk for din kommentar!