søndag, november 30, 2014

1. søndag i advent




Jul i Bakkebygrenda hører advent til! Og Ilon Wiklands illustrasjoner er den beste interiør-inspirasjonen. Ha en fin første søndag i advent, alle sammen! 

6 kommentarer:

  1. Gunn11:39

    Ønsker Glamourbibliotekaren en fin første søndag i advent! Jul i Bakkebygrenda, Astrid Lindgren og Ilon Wikland er rett og slett alt man kan ønske seg for å få god julestemning. Historiene om Madicken likeså. Ellers vil jeg igjen anbefale spillelistene dine på Spotify, og denne gangen spesielt juleperlene - Radio Glamourbibliotekar vol 8. En nydelig samling musikk jeg kommer til å høre på hver dag i tida som kommer. Tusen takk for den!

    SvarSlett
  2. Anna16:26

    Så fine bilder!
    Er det nederste fra Trøndelag? Tror kanskje du befinner det ikke så langt unna meg i dag ;)

    SvarSlett
  3. Åh, det er så koselig! Jeg vil bo sånn.

    SvarSlett
  4. Stine Arkeologine23:15

    Ja absolutt! Håoer du hadde en fin første adventsdag. Ilon Wiklands bilder er vakre, og nå ble jeg bare fornøyd over at vi ikke har funnet noe annet fint på golvet i gangen enn en fillerye som har fulgt med fra hjem til hjem i mange, mange år. Veldig koselig faktisk!

    (Og - nå snør det her, på første søndag i advent, hurra!!) :-)

    SvarSlett
  5. Gunn: Takk for det! Og takk for anbefalingen; som du ser i dag er den som vanlig luke nr. 1 i adventskalenderen, så jeg håper og tror du deler gleden med flere :)

    Anna: Takk for det! (Og jeg lurer på hvordan i all verden du mener å se hvor i landet dette bildet skulle være tatt, haha!)

    Maren: Jeg også!

    Stine Arkeologine: Elsker filleryer! Må finne noe å legge under den jeg har planlagt å ha i gangen i 2. etasje, så ikke man ufrivillig tar rennafart og sklir og går på hodet ned trappa.

    SvarSlett
  6. Anna11:40

    Fordi jeg mener å kjenne igjen utsikten ;)

    SvarSlett

Takk for din kommentar!