torsdag, januar 07, 2016

Et forestående farvel


Ville man vært like glad i den fine gamle julepynten om den hang framme hele året? Ja, men man ville kanskje ikke glede seg like mye over den. Det er snart på tide å pakke den ned. Like vemodig hvert år. Men jeg blir like hoppende glad hver desember når jeg finner den fram igjen. 

5 kommentarer:

  1. Anonym21:30

    Alltid litt vemodig også......

    SvarSlett
  2. Sønnen min på ni var helt på gråten og nektet å være med. Hellig tre kongers-lys, julemusikk og pepperkaker hjalp bare litt...

    SvarSlett
  3. Anonym: My point exactly :) Men det er fint, for hvis man var skikkelig lei av jula, ville jo det vært litt trist også.

    Ingerid: Jeg kjenner flere som har det sånn! Hos ei venninne har barna grått i alle år, mannen hennes har også vært fortvilet, og der står juletreet minst til tjuendedag. Stort sett lenger.

    SvarSlett
  4. Kathrine08:28

    Dette bildet var virkelig nydelig, fargesjatteringene, skarphet kontra dus bakgrunn.. Du er flink til å ta fine bilder! Hva slags kamera bruker du?

    SvarSlett
  5. Takk for det, hyggelig å høre! Jeg har et Canon EOS 550D-kamera og veksler mellom tre objektiver - det som fulgte med, og en Sigma 18-200 mm f/3.5-6.3, og et fast objektiv; Canon 50mm f/1.4.

    SvarSlett

Takk for din kommentar!