torsdag, mars 31, 2016

Harney & Sons Vanilla Comoro


Et nytt tilskudd til "samlingen"! Harney & Sons Fine Teas sin Vanilla Comoro som jeg fikk i presang av min mann her om dagen. Det er en koffeinfri variant av Ceylon-te, tilsatt vaniljesmak. En av de bedre vaniljeteene synes jeg. 


Koppen kjøpte jeg i presang til mannen min da jeg var i Leipzig for noen år siden. Det er en Roy Kirkham-kopp, og jeg digger mønsteret - mange ulike typer hunder, og alle stirrer vantro på meg. 


6 kommentarer:

  1. Ah, den er veldig god. Har ikke kjøpt selv, men den finnes på jobben. :)

    SvarSlett
  2. Enig med fivrelden! Før hadde de denne hos Baker Hansen, før de gikk over til Newbie. Tror jeg må kjøpe denne selv snart; den står på iHerbønskelista mi :)

    SvarSlett
  3. Josefine15:06

    Av og til så er vaniljete alt jeg har lyst på. Kanskje jeg må kjøpe en slik boks til de dagene.

    SvarSlett
  4. Beady18:59

    Godt tips! Jeg slenger alltid med en Harney te om jeg har plass til overs i handlekurven på iherb. Jeg starter helst dagen med Earl Grey Supreme - koffeinbombe med ekstra bergamott.

    SvarSlett
  5. Anonym13:00

    Hallo alle dere som er så kjent med dette iHerb. Jeg må spørre dere; kjøper du via nettsiden fordi det ikke er mulig å få tak i disse te-produktene hjemme, eller fordi det er billigere?

    Jeg kjenner jo at jeg får lyst til å prøve litt andre teer enn de jeg alltid drikker ( to typer fra M&S ), men vil helst handle i byen. Den vaniljeteen høres jo helt nydelig ut, og kanskje den ikke er tilgjengelig her?

    På forhånd takk for svar :-)
    Kine

    SvarSlett
  6. Jeg kan bare svare for min egen del og ikke de andre, men jeg kjøper primært ting på iHerb (eller andre nettbutikker) som jeg ikke får tak i her i landet. Denne teen får man absolutt tak i, mannen min kjøpte den til meg i en butikk her :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar!