mandag, mai 13, 2019

Fine ting på en mandag


  • At epletrærne er i full blomst nå. Elsker hvordan de ulike trærne avløses av hverandre på denne måten. Noen er ferdige når andre bryter ut, andre overlapper. 



  • Søndagsmorgen under det rosa kirsebærtreet, på morgensolbenken min. 



Sånn. 


  • Søndagsmiddag hos gode venner på Grünerløkka (med en stor hjørneleilighet som kunne ha vært location for en Woody Allen-film, rom på rom på rom), og en nydelig bakgård. 



  • Alpeklematis over inngangsdøra. God idé! Hjemme hos oss klatrer den rundt vedskjulet, hehe. 




  • Ei plen som er stappfull av små villstemor etter fjorårets tørke. De nydeligste som finnes av blomster. Må plukke alle før gressklipperen skal få prøve seg denne uka. 



  • Kveldssol gjennom kirsebærtreet. 



6 kommentarer:

  1. Ah, fruktblomstringen er det vakreste på denne tida. Vi har en gammel eplehage i barndomshjemmet mitt, og de epletrærne springer alltid natt til 17 mai. I alle fall så lenge jeg kan huske :)

    Nydelige bilder.

    SvarSlett
  2. Anonym12:39

    Får nästan hjärtklappning av allt det vackra på bilderna.. <3 Här har våren inte kommit så långt än, men den kommer, den kommer..

    //Hermia Says/Sara

    SvarSlett
  3. Jeg er ganske dårlig på å kommentere nå for tiden, men ville bare si takk for alt det fine du viser og skriver om! Å lese bloggen din gjør godt

    SvarSlett
  4. Marianne23:11

    Nydelige bilder! Jeg føler at jeg setter mer og mer pris på denne blomstringen. Dine bilder er også med på dette. Vi har et epletre utenfor soveromsvinduet. Lykke å se på det om morgenen. Takk for at du deler så mye vakkert.

    SvarSlett
  5. Heilt breathtaking bileter! Blomstrande tre er jo noko av det vakraste som finnast, og du klarer altså å fange det så godt :)

    SvarSlett
  6. Så fine bilder, kan bare forestille meg duften, nydelig. Der hvor jeg bor nå er det ingen sånne trær i nærheten. Må finne meg et tre sånn i forbifarten. :)

    SvarSlett

Takk for din kommentar!