mandag, mars 19, 2007

Audreyveska

Denne begynner også bli litt slitt, dessverre. Den var en gave fra min søster i København. Den vakte mye oppsikt i begynnelsen, før man kunne se lignende vesker overalt, og førte til at jeg ble sendt avgårde på en Audrey-fotoutstilling (Bob Willoughbys bilder) av damen i resepsjonen på hotellet i Nice, OG at jeg fikk kjøpt en coffeetablebook (med de samme fotografiene) av damene i museumsbutikken - uten at noen av dem forstod et kvekk av hva jeg sa på engelsk (eller jeg hva de sa på fransk). Audrey-mania behøver ingen ord! Bare "ooooh, aaaah" og masse veiving og peking og smiling og nikking.

3 kommentarer:

  1. Anonym11:14

    Å vilken fin väska! Och en bra utflykts- och shopping-partner därtill, låter det som. Jag förstår att du tycker om den!

    SvarSlett
  2. Nei, så moro! Denne veska har jeg også. Jeg har fått den av min storesøster som har omsorg for sin "hepburn-elskende" lillesøster. Jeg på min side har følt den har vært litt "voldsom" å gå rundt med og har brukt den mest som pynt/hjemlig glamour :)

    Jeg har en filmografibok med Audrey + masse stilige bilder. Synes egentlig det er litt tåpelig med idoldyrling og ekstreme fan-greier, men akkurat Audrey vekker en eller annen merkelig kick-greie inside :)

    Vi er nok mange som har sans for dama!

    Ha en god dag!

    Am.

    SvarSlett

Takk for din kommentar!