onsdag, august 29, 2007

Damnit, Krystle!


Sesong 2 er ankommet - i aften blir det maraton! Gleder meg til catfights i svømmebassenget med skulderputer som fungerer som flytevester..

5 kommentarer:

  1. Anonym20:45

    Huskar eg sat som tiåring sjokkskada og såg på at to fine damer SLOSS!!....at det gjekk an?!

    SvarSlett
  2. Hei!
    Jeg må bare spørre om hvor du har fått tak i Dynastiet, jeg var så glad i den serien, husker at jeg måtte krangle meg til å få være oppe lenge nok til å se den. Nå vet jeg hva neste friuke kan brukes til!
    Kamilla :-)

    SvarSlett
  3. Alexis kler virkelig cerisefarget lipgloss! Detmå jeg si.

    Dynastiet får man tak i på Amazon.com, enkelt og greit! Kjempemorsomt å se igjen. Særlig fordi man får en helt annen oppfatning av karakterene enn den gang. Blake er 100% pure evil - det visste jeg ikke da. Fallon er en bortskjemt snørrunge. Alexis er delvis kul...

    SvarSlett
  4. Anonym08:34

    Yndlingsreplikk: Damnit Steven, I love you! (Blake forsøker å være oppmuntrende til sin sønn, selv om han har problemer med å akseptere "his lifestyle"...)

    SvarSlett
  5. Ja, HAHA, Blake i et nøtteskall! :-D Stakkars Steven, med det følsomme ansiktet.. Al Corley var best i rollen. Men han hoppet jo av for å forfølge sin pop-karriere med hiten Square Rooms, og ble erstattet av en skikkelig døll fyr.. Dynastiets forklaring: Steven hadde jobbet på oljeplattform i Singapore som eksploderte, og han måtte ta mange plastiske operasjoner. Haha. Men det er nok senere i sesongene.

    SvarSlett

Takk for din kommentar!