fredag, november 09, 2007

Glamorøs fredag


Laidback fredag! Så langt: Morgenbladet foran kaminen, en kopp te, Goldbergvariasjonene. Senere blir det husarbeid.. men også en tur på den lokale kaféen. Og fortsettelse på flere prosjekter (som heldigvis lar seg kombinere), nemlig å bla igjennom en haug med magasiner for å rive ut interessante artikler så jeg kan kaste resten av bladet... mens jeg freser gjennom platesamlinga mi.

Oppmerksomme lesere vil nok legge merke til at det er mye hjemmeliv for Glamourbibliotekaren for tiden - hva kan jeg si - jeg er hjemmekjær og trives godt i min egen stue! Men etter en liten pause fra kulturlivets gleder er det på'n igjen i morgen; da blir det teater.

Ha en fin fredag, kjære lesere!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Oi, er jeg først?

Nyt hjemmedagen, fredagsfri må være det beste i verden :)

Selv skal jeg fly til et forblåst Vestland ikveld, det frister ikke akkurat nå.

Idag er det klassisk stil med mørk jeans med høyt liv fra Diesel, blå- og hvitstripete skjorte og mørk blå kasjmirgenser fra Benetton.

Mari sa...

Med besøk av mamma her i danmark er fredagen ekstra fin! (Mamma lager mat og passer på at jeg spiser bedre enn student-bricolleuren pleier å gjøre, og kjøper inn nødvendige ting til husholdet.)

På meg har jeg en brun, kort kjole med grønne svaner på, og et grønt silkebånd i livet. Under den en hvit, ermeløs ull/silketrøye og hvite strømpebukser. Og brune og svarte "ridestøvler" i skinn. Diskret sminke og et halskjede i sølv.

Anonym sa...

Er en helgrå glamourmus i dag. Det som lyser opp i den grå massen er en
plomme/lilla leppestift...

Buksen ble sydd opp (nesten helt rundt) med beige trå under frokosten i morges. ja, ja
skal man rekke alt, kan ikke små detaljer som sytråd lage problemer.

Takk for en flott blogg som leses med glede :)

Ønsker alle en trivelig helg!

Mvh
Astrid

Nanne sa...

Er mer casual enn glamorøs i dag - sporty, beige canvasskjørt med lommer, sort V-halsgenser med hvit singlet under, sorte tights og sorte semskede støvletter med spenner på ankelen og kilehæl. Passer til været - det snør her!

Anonym sa...

I dag er jeg kledd i mørkeblå jeans, mintfarget singlet og hvit skjorte. I ørene har jeg perler, og på neglene sukkertøyrosa neglelakk. I kveld skal jeg kose meg hjemme med en stabel bøker som er lånt på biblioteket. Resten av helgen skal jeg besøke familie.

Anonym sa...

Men kjære glamourbibliotekar; er ikke november en fabelaktig måned for hjemmeliv, med og uten vennebesøk, glovarm te, musikk, bøker og pledd..? Juristen ser ikke problemet, og venter innrykk av venner til kake og te i kveld:-)Glamouren er tilstedeværende i form av hvit snø, grått skjørt, sort kasjmir, og mine klassikere Chanel no 5 og arvede perler.

Anonym sa...

Oh, atter en glamorøs fredag! Og ekstra gøy siden det er jobbfest med gøyale kollegaer!
Mens jeg jobber sitter jeg og funderer hva jeg skal ta på meg etterpå.. jeg har tatt med to antrekk og har ikke bestemt meg ennå.

1: Kremfarget vid bukse som er høy i livet, plommefarget trang topp med puffarmer oppi buksa, tynt metallisk belte og oldemors mørkebrune vintage minkpels-krave rundt halsen. Grønn konvoluttveske og høye hæler såklart. Blir litt sånn 70-talls glamour.

2: Sort, trang sekretær-aktig kjole fra Tiger of Sweden med puffermer. Sort strømpebukse i 50 denier og skyhøye hæler så klart.

Hva synes du Glamourbibliotekar?

Glamourbibliotekaren sa...

Oi, beklager Gullpels, jeg så ikke dette før nå! Hva ble det til? Begge antrekk hørtes veldig fine ut, nesten glad jeg slapp å velge :)

Anonym sa...

Det er i øyeblikk som dette man ønsker man hadde en blogg. Verdens søteste jussprofessor (ikke på den måten!) går out of his way for å skrive verdens seriøst beste finaleoppgave til årets Prosedyrekonkurranse i Bergen. Jeg blir så glad! Milk & cookies til alle professorer som er oppriktig engasjerte og glade i studenter!

Fredagen skal forøvrig tilbiringes hjemme alene foran tven med en plate helnøtt og sesong 6 av Sex and the City. Luksus etter en stressende uke med hjemmeeksamen!

Jenny B sa...

Jag har svart topp, svarta byxor och skor, grön ögonskugga och rött läppstift. Parfymen är Givenchy Hot Couture, som jag och tydligen ett par av mina kolleger älskar! Bra det, jag vill ju inte störa arbetet med mina parfymer ifall någon skulle vara allergisk.

Trevlig helg, allihopa!

Populære innlegg