tirsdag, november 06, 2007

Glamourspørsmål fra leser: Singapore



Hei,
Foerst og fremst tusen takk for en straalende, herlig og informativ blogg paa saa mange koselige temaer. Jeg befinner meg for tiden i Singapore, et 3 maaneders opphold som tar slutt rett foer jul. Hadde vaert hyggelig om noen kanskje kunne tipse om noe morsomt aa finne paa her, begynner aa bli lei av diverse kjoepesentre... Har en kjaereste som snart kommer paa besoek, og vil nok proeve aa ungaa aa teste taalmodigheten hans naar det gjelder shopping her... Sentosa Island staar paa programmet, men andre forslag mottas med takk!

Venng hilsen
Hilde



Hei! Jeg må innrømme at min kunnskap om Singapore begrenser seg til det "faktum" at Steven Carrington var innblandet i en oljeplattformeksplosjon der, fikk nytt ansikt, og kom tilbake til Denver helt annerledes.. Så jeg tror vi får spørre leserne. Noen som har gode Singapore-tips, og helst ting som kan gjøres i helgene, da Hilde jobber 12timersdager?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Night Safari!

Anonym sa...

Har vært ca 48 timer i Singapore, så det er litt tynt med tips. Men here goes:

Night Safari er fantastisk. Det er jo godt og varmt om kvelden også, og du kan se dyr man ikke pleier å se. Vi så en stor tapir som ruslet rundt. Få med dere showet som skjer et par ganger hver hveld, og spander biletter til toget. (Eneste mulighet for å se bl.a. tapiren.)

Hvis varmen ikke er et problem, så kan det være OK å dra til det indiske kvarteret? Jeg blir satt ut av varme, men det var interessant å oppleve det likevel. Ganske annerledes enn elegante Singapore. Templene er særlig spennende.

Spise chili crab på uterestaurant. Men sjekk gjerne med lokale folk hvor det er bra. Vi dro til Newton Center, som tydeligvis er der Singapores turistråd sender turister. Vi tror nok i etterkant at vi ble lurt på pris, for å si det sånn. Men det var jo en opplevelse, så det gjorde ikke så mye. (Bare nok til å advare andre. ;) )http://www.frommers.com/destinations/singapore/0077026705.html

Hvis du har lyst til å shoppe noe som kanskje er hakket mer unikt, er det 2 etasjer med unge, lokale designere på The Heeren, 260 Orchard Road. Kalles The Annex.

Ie sa...

En Singapore Sling på Raffles Hotel er jo nesten obligatorisk (og litt glamorøst)... Ellers er Chinatown verdt et besøk.

Stort mer rakk ikke jeg på min "mellomlanding".

Anonym sa...

Har ikke vært der selv, men en tidligere skolevenninne har bodd der et år. Sjekk ut bloggen hennes http://www.anabelinda.blogspot.com/ der bør det stå noe, hvis ikke kan du helt sikkert maile henne. Hun var neppe samme sted to helger på rad mens hun bodde der, så har nok et par tips. Enjoy!

Anonym sa...

Steven Carrington ja, haha... Tror ikke jeg har sett han som spilte Steven 2 før han dukket opp i Heroes.

Anonym sa...

du kan sjekke ut bloggen www.fashionation.wordpress.com . Disse jentene bor i Singapore, og har shoppingtips og bruktmarked-tips og event-tips osv., og det er også mulig å sende dem en mail om steder siden de bor der. En fin blogg :)

Anonym sa...

Jeg var i Singapore i påsken, og ble veldig begeistret for byen! Fantastisk shopping, nydelig mat og spennende atmosfære. Og utrolig rent og stilfullt! Vil anbefale dere en tur på Pan Pacific hotel - enten bare for en drink i baren, eller aller helst for middag på den indiske restauranten der i tillegg. Meget lukseriøst, men verdt hver dollar! Hotellet er en arkitektonisk opplevelse!
Anbefaler også en drink i 71. etasje i byens høyeste bygning (jeg husker ikke hva den heter, dessverre).

Anonym sa...

Lunsj i 70. etasje paa Swissotel, anbefales ; ))

Populære innlegg