onsdag, desember 12, 2007

I operaen for siste gang

Yndige snefnugg


Den årlige tradisjonen for glamourgemalen og jeg, altså å se Nøtteknekkeren i desember, ble litt spesiell i dag. Det var siste gang vi var i den gamle operaen! Jeg tok en del bilder av interiør og detaljer - og noen smugbilder fra forestillingen. Litt vemodig... men samtidig gleder jeg meg som en gal til den nye operaen åpner!



Spretne russere

9 kommentarer:

  1. Jeg likte godt det siste bildet, danserne er virkelig i lufta. Jeg ser for så vidt ikke så mye fra til operaåpningen, men til en åpning av en ordentlig jazzscene (jeg vil ikke ha den i operaen e.l.) og et fint sted for nye Cosmopolite.

    SvarSlett
  2. Nötknäpparen som är så vacker! Vilket fint minne av den gamla operan, och så härligt jul-igt.

    SvarSlett
  3. Arne: Ja, de flyr høyt, de russerne! (Det er litt begrenset hvor gode bilder man kan ta med et lite digikamera når man sitter i mørket nest bakerst på balkong, hehe). Jeg håper Cosmopolite flytter til Soria Moria - jeg skrev litt om det lenger ned her, for et par-tre uker siden.

    Jenny: Jaaaa, det er veldig juleaktig! Vakker musikk.

    SvarSlett
  4. Anonym08:43

    Jeg kommer i så ekstremt god julestemning av Nøtteknekkeren. Deilig! Så den på fredag og koste meg glugg ihjel!

    SvarSlett
  5. Var og hørte på Juleoriatoriet med Oslo Bach-kor i Fagerborg kirke i går, og deretter på Mikrobryggeriet og drakk årets første juleøl. Finfin bruk av mørk desemberonsdag. Mon tro om Glamourbibiliotekaren gjorde det samme?

    SvarSlett
  6. Pip: Ja, den er veldig koselig!

    Johanne: Jeg hadde kjøpt nøttebilletter lenge før jeg så at bachkoret skulle synge samme dag.. så jeg tenkte å høre dem i Bærum på tirsdag istedet, men det rakk jeg ikke gitt. Veldig synd. Anyway, jeg tror det kommer en sjanse til rett før jul.. med et annet kor.

    SvarSlett
  7. Anonym10:36

    Aiai, jeg er nyinnflyttet i Oslo, og var og så Nøtteknekkeren for første gang på mandag. Veldig fint var det! Det blir sikkert en tradisjon i den nye operaen!

    SvarSlett
  8. Anonym13:06

    Jeg var også og så Nøtteknekkeren i Operaen i går kveld! Som liten så jeg Nøtteknekkeren hvert år, men nå hadde jeg hatt et langt opphold. Og da jeg så forestillingen igjen i går, skjønte jeg hvor mye jeg hadde savnet den.

    Dette er først gangen jeg kommenterer, men jeg har abonnert på bloggen din i et par måneder nå, og jeg synes den er veldig fin.

    SvarSlett
  9. Snosen: Det blir garantert fint! Gleder meg allerede.

    Julie: Velkommen hit! :) Hyggelig at du liker bloggen.

    SvarSlett

Takk for din kommentar!