fredag, september 12, 2008

Glamorøs fredag


Høstens første glamorøse fredag ble markert ved å stå opp ekstra tidlig og være på jobb halv åtte, iført dressbukser og cardigansett, vintage-skjerf og Givenchy-øredobber. Dagens parfyme: Etro Etra, kjøpt på Bergdorf Goodman for nøyaktig tre år siden.

Bachs luttsuiter og grønn earl grey er i gang, frisørtime er booket til i ettermiddag, og i kveld blir det nok utekino på Ekeberg - Casablanca... I morgen: London.

Ha en fin dag alle sammen!

25 kommentarer:

Anonym sa...

Sol i Bergen på fjerde uka og 19 grader:-) iført dongerikjole fra Karen Millen, grønne kjøre-med-buss-sandaler og L`Indertit bak øret, espresso i koppen og kultur-aftenposten, klar for helg.
God tur til London!

Anonym sa...

Endelig fredag igjen, og den er til og med glamorøs. Jeg har på meg jeans og gråmelert genser, glammet opp med en søt, håndmalt russisk nål og Chanel bak ørene, og håret er nyklippet av favorittfrisøren. Helgen skal tilbringes med venner i diverse settinger, lang og deilig skogtur blir forhåpentligvis en av dem.

London? Heldiggris, skal du gjøre noe spesielt spennende der?

God helg til alle!

Anonym sa...

Her er også glamouren hjarteleg til stades, representert ved Allure sensuelle bak øyrene, Barcelona red på leppene og mine nye favorittjeans - gode gamle Levi's 501. Raud topp inni raud- og kvitstripete skjorte matchar leppestiften. Allure sensuelle vart innkjøpt på ein tur til København i forrige veke, den er fantastisk. Endeleg fann eg ein orientalar som fungerer godt på mi hud.

Helga går med til loppmarknad på Ila, kom innom og finn flotte loppeskattar (mange fine kjolar veit eg, eg var med på å pakke opp nokre tøykasser!) og byens beste muffins. Viss du er heldig får du ein med bladgull på toppen. Det er vel glamorøst? ;-) God helg til alle!

Anonym sa...

Åh! Først Capri og så London?! Om ikkje det er glamorøst så veit ikkje eg!!

Her er det sein frukost med min kjære. Skal på universitetet snart for å ha ei god leseøkt før helga. I ettermiddag er det trening med ei venninne og så er det avslapping med te og lesing av Hamsun i kveld. (Har eit prosjekt på gong der eg les meg opp på norsk litteratur igjen).

I morgon er det nok ei lesesalsøkt og om kvelden er det raudvinskveld med venninner. Søndagen blir fridag med vennemiddag om kvelden.

Avslappa stil for lesesalen i dag, men med perler i øyrene og Chanels Chance bak øyrene blir ikkje dagen så verst likevel!

God tur til Glamourbibliotekaren og god helg til dykk andre!

Anonym sa...

Glamour i form av fridag. Sein og lat frukost, med Morgenbladet som følgesvenn.
Har på meg turklede, så no skal eg ut å nyte frifredag. Neglane er lakka, og kanskje håret blir fornya i helga (god frisørvenninne kjem på besøk :0) Kjenner meg i ganske fin form, sjølv om det berre er 3 veker att til termin. Og for meg er det glamorøst!
God helg!

Anonym sa...

Läppstift från Calvin Klein i färgen Poppy, långt, fint svart halsband och en gammal broch med gröna stenar från 20-talet gör att jag känner mig omåttligt glamourös idag.:-) FREDAG!!! Hurra! Den här veckan har varit lång. I helgen planerar jag äppelplockning och middag/vin med mina gamla kollegor. Hoppas på fint utflyktsväder.. Ha en riktigt skön helg allesamman!!!

Anonym sa...

Høstgrå og hustrete fredag i Oslo + hodepine etter helkveld på ny yndlingsrestaurant (Brasserie Blanche) = laber start på helgen. Det eneste glamorøse i dag er nytt Givenchy solpudder og en uendelig rekke med Kusmi-te-kopper.

Men i morgen skal det flaneres på Høstutstillingen, og på søndag skal jeg prøve å få med meg så mange av byens arkitektur-perler som mulig (Oslo Åpne hus).

London høres herlig ut! God tur og god helg til alle andre!

Anonym sa...

God tur til London, Glamourbibliotekar!
Her blir ikke helgen nevneverdig preget av glamour, men heller av praktiske oppgaver (male,male,male).Men ettersom sol og behagelige temperaturer fortsatt henger over trøndelagen, så blir det sikkert ikke så ille,lell. I dag skal jeg kjøre en glamorøs/comfystil på jobb; løs og behagelig silkekjole med cashmere/silkecardigan over, nyanskaffet lebestift som jeg ser opptil flere har nevnt allerede (Barcelona red) på leppene, og en splæsh Mûre et musc extreme bak ørene. God helg alle!

Anonym sa...

I dag er det endelig glamfredag her, etter noen uker med variabel glamkarakter... Graa dressbukser, hvit bluse med lilla harlekinrutete gensertopp utenpaa, som matches av lilla sko; en hvit swarowskikrystall i hvert oere, Elisabeth Arden's CZJ paa leppene, MaxFactor paa oeyevippene, YSL Cinema paa halsen og innflyttingsfest hos gode venner paa plakaten i kveld:-)

God helg, alle glamoroese sammen, og god tur til London bib'en!

Anonym sa...

L'Artisan Safran Troublant har som ekstrem outsider overraskende utspilt Mûre et Musc Extréme som min nye signaturduft. Det er den som glammer meg opp i dag. Snart er parfymeprøven tom, så jeg vurderer å ønske meg en flakong til bryllupsdagspresang i neste uke.
Mange synes visst Safran Troublant er så sensuell og nærmest erotisk, jeg syns snarere den lukter snilt og melkete. Men det er ikke en duft som ligger utenpå, den blir en del av meg. og det er deilig!
Jeg har lyst på muffin med bladgull, men skal til sommerhuset ved sjøen for å rydde i akkumulerte dødsbo og prøve å skille skitt fra kanel...
God helg til alle!

Anonym sa...

O herlige fredag! Lang løpetur før travel dag på jobb er faktisk veldig glamorøst:D Klassisk juristantrekk som vanlig, med grå, skinny bukse, hvit silketopp og grå cardi; alt fra mine favorittbutikker i Marais. Serge Lutens parfyme, Chanel på negler og lepper gjør savnet etter Paris levelig! I helga venter løping og atter løping, samt venner, Balzac, Poulenc, te og stort familieselskap- akkompanert av strålende sol, visstnok:)

God helg til alle og god tur til de som skal reise!

Anonym sa...

Medium glamour for mitt vedkommende i dag, kun representert med YSL bak ørene og røde lepper. Det er ihvertfall hyggelig å lese om andres glamorøse fredag igjen!

Helgen skal deles mellom sommerhuset hvor det skal ryddes (ikke så glamorøst), boklansering i morgen (glamorøst!), og avreise til Edinburgh søndag (også glamorøst!)
(Hvis noen har Edinburgh som har tips er det bare å si ifra :)

God helg til alle, og god tur til London!

Anonym sa...

Medium glamour er en bra betegnelse for min tilstand også i klesveien iallfall. Men Iris Nobile i edp (varm chypre i denne versjonen, enda deiligere enn i edt, synes jeg, og det sier mye!) og te fra egen tekanne, samt epler (fra epletre utenfor bygningen), gir velvære ved kontorpulten!
Stikkord for helgen: bursdagsselskap, god mat og vin, plommeplukking, turer langs Ladestien, sol - og endelig se Michael Elmgreen & Ingar Dragset-utstillingen

Anonym sa...

Ødelagt vekkerklokke og bråstart på dagen med kjapp kattevask istedet for deilig dusj, men den er ikke så værst likevel! Iført svart, fin trench (billig men super), slitte gamle yndlinsjeans, litt Diorshow på vippene, og avskallet rosarød Marilyn fra Chanel på neglene. Må få kjøpt neglelakkfjerner før jeg skal på jobb igjen... Nå venter lunsj med gammel venn, gleder meg!
God helg alle sammen:)

Anonym sa...

Jeg har hatt min aller første time hos hudpleier, og det var både på tide, og skikkelig glamourøst. I hvertfall når rødheten demper seg. :) Videre skal jeg skrive på en uglamourøs semesteroppgave om økonomiske sanksjoner, før man kanskje tar noen glass vin på Baltazar i kveld.

God tur til London, og god helg til alle sammen! :)

Anonym sa...

Endelig glamorøs fredag igjen :-)
Svarte, vide linbukser fra Bitte Kai Rand, svart, utringet t-skjorte fra en eller annen rimelig kjedebutikk og lilla "golfjakke" fra samme. Lilla "krystaller" henger i ørene. Omrsorgsfullt malte øyne i diskrete, litt støvete nyanser og munn malt i "Raspberry sorbet" fra Maybelline (min diskrete knallrosa), samt diskrete pastellrosa negler. Svarte, nye, behagelige sko i kombi lakk/semsket.
Hovedglamourfaktor for meg i dag er min herlige, nye duft; L'eau de Jatamansi fra L'Artisan. Jeg elsker den!
I kveld blir det konsert med Savage Rose, og i morgen/søndag i alle fall en eller annen form for trening, samt en mulig fjelltur.
God helg, alle, og god tur til London, glambibl.!

Helene sa...

Lys brune støvletter, og knekorte jeans. Over en turkis lang genser, med bredt skinnbelte i midjen. I dag er det faktisk diesels kvinneduft som dufter bak mine perlebesatte øreflipper. Herlig dag med sol og blader som begynner å finne høstformen. :)

Anonym sa...

Hurra! Endelig glamorøs fredag. Møtte til forelesning i gråsorte jeans, hvit tunika og sneakers, samt smykker fra Arts & Crafts. Fikk gjort unna et glamorøst kjøp på Oasis (grå cardican/jakke i myk strikk med store knapper) samt duftlys fra Sia. Nå ventes en venninne fra Stavanger hvert øyeblikk. God helg!

Anonym sa...

Ah, vit at dine glamorøse fredager (og andre dager) har vært savnet, kjære Glamourbibliotekar! Her har det vært semiglamourøst, skrekkelig forkjølet trekker ned, men dagens frisørtime trekker opp! Helgen skal brukes til å bli frisk og drikke uante mengder te, lese aviser samt gå tur i det begynnende høstværet. God tur til London!

Anonym sa...

Yey, glamorøs fredag!
Denne gangen ble det bra glamournivå. Skulle ha heldags workshop med brukere hos de jeg er konsulent hos for tiden, og da må man jo kle seg opp. :) Så hvit bluse under grå ull/silkekjole fra Boss, kjøpt i Berlin i sommer. Grå mønstrede strømper, brune court shoes og brunt satinbånd som "slips". Eyeliner og litt skimrete øyeskygge, og Nantucket Briar Rose fra Crabtree & Evelyn bak ørene, til en forandring.

Plan for helgen: Først konfirmasjon, så 40-årslag på lørdag, slækking etter en lang uke på søndag. :)

Anonym sa...

Det er alltid spesielt med fredager. Jeg har barselpermisjon, men alikevel er fredager "hellige". Antrekket ble mørke jeans, svart jenser med blomstrete tunika utenpå, snerte brune pumps, brun skinnjakke og dyp rosa kashmir skjerf.. som selvfølgelig matcher blomstene på tunikaen... Perler i ørene og en dæsj med amour bak ørene..
Møtte venninner på cafe og vi drakk Mountain bleu te og spiste fantastisk quesedilla... mens våre dyrbare babier fikk sønnhets søvnen i vognen. Livet er herlig :)

Anonym sa...

Hej!

Låt mig först komplimentera dig för din fantastiska blogg!!
Jag har precis upptäck den men du verkar ha grymt bra smak och stil!

Jag har själv en (mycket enkel) blogg där jag lägger ut mina försök att göra världen lite mera glamorös/stilig på fredagar! Välkommen!

Glamourbibliotekaren sa...

Alle: Takk for alle rapporter og "god tur"-ønsker! Hyggelig at dere setter pris på glamorøs fredag!

Fredo: Velkommen hit! Slips på fredag, veldig bra! :)

Anonym sa...

I dag har det vært riktig fint høstvær.
Hele +26 grader i solveggen. Ikke værst det midt i september.
Glamoren i dag er en sort bukse, sort t-skjorte med broderte blomster. Arts & craft smykker og Chanel chance på venstre hand. Chanel chance eau fraiche på høyre hand....hm.
Kino med Mamma Mia i helga. Gleder meg!
Ønsker alle en god helg, og riktig god tur til London.:)

Anonym sa...

Tackar, det värmer! :oD

Ha det så bra i London!

Populære innlegg