onsdag, mai 20, 2009

LoveLula


Jeg har tipset dere før, men gjør det gjerne igjen: LoveLula fører mange fine økologiske merker, pakker varene i resirkulerte esker som fylles med spon istedet for isopor, og her finner man mye man ikke får tak i ellers i Norge. Parabenfritt og økologisk. Kunder utenfor EU slipper billigere unna - husk å registrere dere som internasjonale kunder før dere bestiller. (Det kan ta et par dager før registreringen går i orden.) 

5 kommentarer:

  1. Jeg la faktisk først og fremst merke til bildet, jeg - vakkert og litt romantisk og mystisk:)

    SvarSlett
  2. Kirsti19:43

    Tusen takk for påminnelsen. Jeg tenker at den kommer godt med når vi alle har brukt opp siste dyrebare rest av glamourkremer og favorittparfymer som vi har gjemt så lenge- helt til i forrige uke;)

    Fortsatt velduftende og solfylt vår -eller tidligsommer- til alle!

    SvarSlett
  3. Takk for bra tips, de hadde masse fristende ting der!

    SvarSlett
  4. Helt enig, kan skrive under på denne ;) Ble så positivt overrasket når boksen med produktene kom og jeg såg at varene låg i spon :) Var ute i skogen med hunden og tok med pakken og åpnet der...og kunne bare kaste sponen rett i skauen med god samvittighet :)

    SvarSlett
  5. Randi E13:18

    Fikk min første pakke derfra i går. Rask levering og herlig innpakning. Trenger heller ikke ha dårlig samvittighet for å shoppe der siden det er økologisk:)

    SvarSlett

Takk for din kommentar!