tirsdag, mars 02, 2010

Nydelig!

Åh! Se på dette bildet fra en Stockholmsleilighet i Sköna Hem. Bokhyller opp til taket, innebygd sofa foran det nydelige vinduet, og utsikt over vannet... Jeg gleder meg virkelig til å fullføre biblioteksprosjektet i huset vårt! Et rom fullt av bokhyller, med verdens mykeste lenestol fra 50-tallet, en peis, og en arvet daybed fra tidlig 80tall full av puter - akk, hvor der skal leses!

8 kommentarer:

  1. Glamourfilologen08:52

    For et faststisk rom med masse bøker, pen innredning og herlig utsikt - og i min yndlingsby Stockholm! Der vil eg byggja og der vil eg bu:-)

    SvarSlett
  2. Oslopiken09:24

    Åååh, så vakkert! For en fantastisk utsikt... og så deilig sommerfølelse!
    Finfin start på dagen : )

    SvarSlett
  3. Elsker rom med bokhyller og MANGE bøker!
    Lykke til med prosjektet!
    Ønsker deg en strålende dag :))

    SvarSlett
  4. Åh! Det var nydeleg og vårleg! Eg trur eg må lagre bilete i ei mappe her på pcen. Det er fint å ha slike oppsamla inspirasjonsbilete når ein ein gong skal oppfylle draumen om eit eige bibliotek. Akkurat no ligg størsteparten av bøkene våre lagra i pappkassar i boden. Plassmangel og mogleg flytting er grunnen. I bunn og grunn har eg litt dårleg samvit for dei. Bøker har jo kjensler, har dei ikkje?

    SvarSlett
  5. Anonym09:48

    Tenk å sitte i det vinduet med en kopp kaffe eller te mens man kikker ut på det som skjer. Sukk... Kan kjenne sommervinden i ansiktet allerede. :o)
    Da vi flyttet inn i nytt hus lagde vi bibliotek i kjellerstua. I et helt år satt vi å lurte på hvorfor stua vår ikke var helt "oss". Først da alle bøkene og pianoet (Phu... svette, svette) var på plass i stua følte vi at alt var på sin rette plass. Det føltes godt å kjenne at brikken var falt på plass :o) Så drømmen er høyt under taket med bokhyller helt opp.
    Lykke til med bibliotek prosjektet.
    Klem Elisa

    SvarSlett
  6. It's nice to have assembled such inspiration when an image once to fulfill the dream of a separate library. Right now is the majority of our books stored in boxes in the shed.

    SvarSlett
  7. Gosh!
    Dette er jo det perfekte lesested!

    SvarSlett
  8. Tittade i tidningen igår och läste om de kreativa systrarna. Blir lite darrig av att det finns så vackra rum!

    SvarSlett

Takk for din kommentar!