mandag, juni 10, 2013

Oslosommer

Jeg våknet tidlig på hotellet, og gikk ut og satte meg i en liten park i morgensola og skrev kort. Når man er på ferie må man jo sende kort, selv om man ferierer i egen by! Husk det alle sammen. Postkort. La 2013 være sommeren der dere sender flere enn noensinne! Ha alltid frimerker og ei penn i veska. 



Etter frokost dro mannen videre, og jeg fant slike steder: En trapp som leder opp til en gotisk buet portal og et "privat eiendom"-skilt som gjorde at jeg måtte slukøret gå ned trappene igjen.  



Nå er det mye gullregn i byen!



Ved Åpent Bakeri var det på tide med en liten parisisk pause med te og croissant, samt den fiktive Mendelssohn-romanen fra 60tallet som jeg leser nå. 



Slottsplassen pusses opp nå, men Dronningparken er heldigvis åpen! Den er blant mine yndlingssteder i Oslo. Særlig lysthuset. 





Så dro jeg hjem og lagde iste og hang i hagen resten av dagen. 

En fin liten forsommer-ferie!




5 kommentarer:

  1. Fint, altso! Eg har planer om å sende masse postkort i sommar, både frå ut- og innland. Postkort er eit veldig fint medium når ein berre vil vise nokon at ein tenkjer på dei.

    SvarSlett
  2. Anonym12:51

    Fint! Oslo er en veldig fin by, ja. Prøver så ofte jeg kan å gå nye gater og stier jeg ikke kjenner - eller ikke går så ofte. Altfor få som ser rundt seg - eller opp på de mange flotte bygningene som finnes - når de haster til eller fra jobb.

    Snart har jeg ferie selv. Gleder meg til å rusle rundt, finne et lite cafebord i skyggen og sitte med te/kaffe, no' bakst og en god bok. Sitte lenge..

    Ha en fin dag!

    SvarSlett
  3. Vakkert! .mette

    SvarSlett
  4. Så flotte bilder! Snart er det min tur til å nyte Oslosommeren, hihi!

    SvarSlett

Takk for din kommentar!