lørdag, mai 14, 2016

Vi hyller morelltreet med te og kaker


Vi må alltid ha et teselskap når morelltreet blomstrer. Sitte og stirre rett opp i himmelen, snuse mest mulig, spise kake og drikke te. I går fikk vi gjester. 


Det engelske teserviset er så fint å bruke ute, det føles passe robust. 


Jeg plukket blomster i full fart mens kaka stod i ovnen. 


Forglemmegei. Noe av det søteste!


Og en av påskeliljene jeg synes burde ha fortjent en premie, de er så fine. 



Lenger bort står stolen klar i syrinlunden. Kanskje syrinene er i gang til neste helg? Litt fint at ikke alt kommer samtidig, men spres utover så det alltid er tid til å nyte hver og en av dem. 

5 kommentarer:

  1. Det så koselig ut. Her har også morellene og de gamle epletrærne åpnet seg og i dag ble det drukket frokostte under morelltreet. Veldig koselig og det er gleden over å ha en gammel hage som gir skatter fra uke til uke på denne tida.

    SvarSlett
  2. For ein fin tradisjon! Frukttrebløminga er noko av det eg gler meg til med å flytte heim att (sjølv om eg jo lyt vente til neste år før eg får høve til å sitje ute og nyte det på ein slik måte som det du syner her).

    SvarSlett
  3. Ingvild16:48

    Nam nam. Det så skikkelig koselig ut! Heldige er dine venner som stadig vekk blir invitert hjem til deg. Håper du blir invitert bort i blant også og får æren av å være gjest hos andre! :-) God pinse!

    SvarSlett
  4. Marianne18:24

    Hvorfor er det et lite gjerde til venstre for benken? Merkelig spørsmål, kanskje... :)

    SvarSlett
  5. Fivrelden: Absolutt! Noe nytt hver uke.

    Ragnhild: Blomstrende trær er noe av det aller aller beste jeg vet!

    Ingvild: Det er vel ikke helt balanse der, men jeg har tro på at å bli invitert bort til noen gir inspirasjon til å gjeninvitere! :) God pinse til deg også!

    Marianne: Det er klatrestativ for erteblomster!

    SvarSlett

Takk for din kommentar!