fredag, februar 24, 2017

Blue of London


Her har vi en av Earl Grey-variantene til Palais des Thés. "Blue of London" er en kinesisk svart Yunnan-te tilsatt bergamot fra sør-Italia, litt kornblomst og malva. Jeg liker den! Ganske sterk i smaken. Som vanlig slår den ikke Twinings sin, men det spiller ingen rolle. Jeg driver jo egentlig ikke med rangering av te. 

Palais des Thés har jo mange gode teer altså, det må jeg ikke glemme. Det var enklere før da de hadde butikk på Grünerløkka også, men jeg skal da alltids klare å legge turen bortom Hegdehaugsveien i blant. 


Koppen kjøpte jeg en gang på loppemarked på barneskolen borti gata! Den ligner på en annen kopp jeg har, hvor en bjørn har velta et vepsebol i jakt på honning - så jeg tenkte det kunne være fint å ha et servise, haha. 

1 kommentar:

  1. Mmmm.. Blue of London. Det er en av mine favoritter fra Palais. Green of London er også nydelig. Det jeg liker best med Palais des thés er likevel at de har så mange varianter som ikke likner på de du får tak i andre steder. Jeg liker egentlig best de rene teene, som en god Darjeeling f.eks., eller med enkle tilsetninger som f.eks. sitrus, men på Palais har jeg også dristet meg til å kjøpe mange andre varianter, som f.eks. med lavendel. I tillegg er jeg vært heldig nok til å ha en bror som kjøper te derfra til meg på bursdager og han kjøpte blant annet en sånn smaksboks, med prøver på ca 20 teer. Fantastisk! Ha en fin (te)dag:)

    SvarSlett

Takk for din kommentar!