tirsdag, november 13, 2018

Finn stilen: November (reprise)


Langtidsvarslet her i hovedstaden viser ikke minusgrader, langt i fra, men november kan jo være så mangt. Vi kan jo håpe at den første ordentlige snøen dukker opp i løpet av måneden! Og da må man være forberedt med ull og varme klær. Her: Ullkjole fra Acne, duffelcoat fra Uniqlo, støvletter fra Timberland, ullskjerf fra Missoni, lue fra Banana Republic, votter av ukjent opphav, og Dior Addict - en av mine yndlinger på denne tiden av året. 

November. Vakre farger på himmelen om ettermiddagen. Krølle seg sammen i sofaen og se film med verdens beste samvittighet. Legge seg tidlig for å lese bøker til man sovner. Gå kveldsturer hånd i hånd under stjernene. Spise klementiner. Begynne å glede seg til advent og jul. En av mine favorittmåneder, helt klart, men det er jo forsåvidt alle måneder. 

3 kommentarer:

  1. Anonym09:57

    åhh elsker finn stilen. Jeg satt og bladde igjennom arkivet i stad. Finn stilen januar 2015... Den er så fin. Også ønsker jeg meg en fin duffelcoat!

    God tirsdag!

    Mvh Yvonne

    SvarSlett
  2. Så bra! :) God tirsdagskveld til deg! :)

    SvarSlett
  3. Løvemunn23:48

    Dior Addict. Er det mulig å ønske seg en anmeldelse på Glamourbibliotekarens utmerkede duftblogg? Jeg vil gjerne bli venner med den, men vi danser ikke helt godt sammen ennå. Kanskje feil årstid?

    SvarSlett

Takk for din kommentar!