fredag, mai 08, 2009

Glamorøs fredag


God morgen! Sola skinner inn på kortkatalogen, Glamourbibliotekaren har blomst i håret i anledning fredagen, og denne plata snurrer på spilleren. Det er jobbehelg, men som vi har sagt så mange ganger før - lørdagsjobbing føles ikke som jobbing. Noen få timer, og deretter har man fri til å plukke blomster i skogen sammen med søte små nevøer.

Glamoureffekter forøvrig: Anthropologie-bluse og smykker fra Tiffany's, og parfymen kunne ikke bli annet enn Chanel No.5 etter den fine reklamefilmen som kom denne uka.

I dag skal jeg være brudekjolekonsulent for venninne, så konsentrasjonen og glamourfokuset er på topp. (Vi styrer unna brudesalongene, eller hva, M?)

Ha en fin dag, kjære lesere! Her skal man nyte sin kopp med Twinings solbærte!

P.S. Sesongens siste operakino i morgen!

33 kommentarer:

  1. lene07:53

    hurra! borte bra men hjemme best, etter en ny uke borte fra hjemmet setter jeg meg snart på flyet hjem til ei helg med kjæresten, venner, mat og vin, herlig!

    glamouren idag er den fine utsikten fra kontoret; det er grønt så langt øyet kan se, et fint minne å ta med til storbyen igjen. ha en fin helg alle sammen :)

    SvarSlett
  2. Eg har også vore ute og reist, om enn berre innanlands, men det var deilig å gå av sørlandsbanen i går på Oslo S og vende nasa mot St.Hanshaugen.

    Dagens antrekk er svart, med svart og kvitmønstra tunika over, og dagens duft er Eau de Dolce Vita, vår på ei flaske, med pæretreblomster, peon og bergamott blant notane.

    I morgon skal vi kjøpe fliser til nytt badegolv, og så skal eg treffe ei ny venninne, som deler interessa for parfyme med meg. Vi tek ein liten runde i byen, forbi Heaven Scent, Gimle og Stein og Straum. Fryd!

    Resten av helga blir fylt opp med gjeremål som rydding og stell av huset, gode vener og god mat. Ha ei fredeleg helg, alle, og bibliotekaren især!

    SvarSlett
  3. Hola! Glamoureffekter i dag er det heller dårlig med, da alle mine brukbare klær og smykker er pakket i kofferten. Avreise USA i morgen tidlig! Hurra!

    Av den samme grunnen regner jeg med at det blir lite jobbing å få utført i dag, mest kakespising og vinlotteri.

    Jeg har attpåtil bursdag i dag og skal feire med kake i kveld, så alt ligger til rette for en strålende fredag.

    Måtte deres dag bli like fin som min:)

    SvarSlett
  4. Anonym08:27

    Sola skin i Tyskland og planen er å få til ein effektiv dag. Forelesing og arbeid på oppgåve skal krydrast med småsko, kvit somarbukse, trenchcoat og Miss Dior Chérie.

    I kveld er det vin og sang med medstudentar og kanskje ein liten tur ut på livet.

    Viel Spass noch!

    SvarSlett
  5. Juristen08:42

    På tross av en heftig betennelse i foten og store saksbunker, jubler Juristen o herlige fredag! Her er antrekket som vanlig nokså forretningsmessig; svart bukse med oppbrett (minner litt om mine kusiners bukser på 80-tallet..), grå silketopp, oppsatt hår, perler og selvsagt Chanel no 5! Det er min vårparfyme! Selv en betent fot må finne seg i heler; man svikter ikke glamouren for smerte;-)

    Løping må byttes ut med pumping av jern denne helgen, men trøsten er nye cder fra Aktiv klassisk (Busoni og Süssmayer), aviser og franske følelser i form av Celine, Chateaubriand, samt min bestemors berømmelige konfektkake!

    God helg til alle:-)

    SvarSlett
  6. glamouringeniøren08:43

    Endelig fredag! Ganske bra glamourfølelse i dag, selv om skriving på tastaturet og diverse andre arbeidsoppgaver er litt vanskeligere enn vanlig fordi jeg forsøkte å kvitte meg med en fingertupp i går... Ikke helt planlagt knivbruk der nei :)

    Så en plastret finger passer godt til ei casual hvitskjorte med oppbrettede ermer, lilla singlet under og blå jeans. Dufter Hermes Vanille Galante og har sminket øynene litt ekstra med favoritt rødbrune skyggen fra Clinique.

    Glamouren startet allerede i går med opprydding hjemme og innhandling av litt nye fine esker til oppbevaring, vintersko og sånt ble pakket bort. Snøen har smeltet på plenen på utsiden og Krokusen blomstrer, herlig vår i nord! Men ennå må nok mine nye verandablomster tas inn om natta.

    Helga skal benyttes til, hør her, INGENTING! Fabelaktig plan som alltid ender med mye moro :)

    Ha ei flott helg alle sammen!

    SvarSlett
  7. Anonym08:44

    Prøver litt semi-glamour med kjole og parfyme fra Carolina Herrera. Resten av dagen blir møter, siste forberedelser til utdrikningslag. Og dugnad i gården. Kunne vel klart meg uten den siste, men hva gjør man ikke for fellesskapet? Det blir dessuten den siste dusgnaden som leietager, siden jeg akkurat har kjøpt min første leilighet!

    God helg, godtfolk!

    SvarSlett
  8. Jobbehelg her også, med sying og prøvinger. Jeg gleder meg tl 17.mai er vel overstått! Dagen er alllerede noen timer, med lufting av bikkje, morgenstell av barn og avislesing. Nå kaffe med venninne før den"ordentlige" arbeidsdagen begynner. Antrekk beige skjørt, svart genser, perler, pen sminke fra Stila og frisk Flowerbomb-lukt. Sistnevnte ivrig pushet av husets seksåring.
    God helg! Og husk å stryke bunadskjorter på søndag!

    SvarSlett
  9. Etter to dager i senga/på do m omgangssjuken, er ikke glam-faktoren akkurat på topp. Håret er bustete og fett, huden gusten og kroppen shaky.
    Men i dag holder jeg i hvertfall på maten, så jeg skal våge meg på en tur i dusjen, etterfulgt av et rent skift m klær:-)

    SvarSlett
  10. Randi E08:57

    Her er det kaldt og surt. Ganske stor nedtur ettersom det var sommervarmt forrige helg.
    Tok allikevel på meg kort, blomstrete sommerkjole i tilfelle solen skulle finne på å sprette frem.
    Utenpå kjolen har jeg en lang cardigan som holder meg varm, og har søte små perleøredobber i ørene.

    Helgen skal tilbringes på landet. Hvis dette været fortsetter skal jeg sitte i godstolen med en kopp te og en god bok:)

    God helg

    SvarSlett
  11. HildeSofie09:09

    Riktig god morgen!
    Startet dagen pent og forsiktig i dag, og du verden så deilig det er å våkne uthvilt, uten klokke! Litt hjemmekontor mens jeg hører nyheter på radio, snart er det på tide å finne frem noe annet enn pysjen, og rusle ned på det ordentlige kontoret.
    Tror det blir sort og hvitt i dag, med sort bukse og sort-og-hvit-stripete myk genser med vid halsringning. Miracle bak øret, og litt gull i ører og på fingrene, så er dagen mer enn glamorøs nok :)
    Kvelden blir nok brukt til å forberede en jobb som skal gjøres imorgen, og når DEN er overstått, ja da er det tid for en hyggelig og etterlengtet sammenkomst med gode venner. Søndag kommer Kjære endelig inn til Tigerstaden, og selv om hans planer den neste uken er jobb, jobb, jobb, så ER han ihvertfall her!

    Og ja, hvis været holder seg, blir det utendørskino på Løkka ikveld - litt Herzog gjør seg på en fredag!

    Ha en strålende fredag, og en like fin helg, uansett vær!

    (og gratulerer med dagen Virea!)

    SvarSlett
  12. God morgen og god fredag!

    Langhelg for denne slite kroppen nå. Hektisk uke med uendelig lange vakter er overstått! Morgenen benyttes til intensiv latskap, med kaffe, blader og kosesurfing på nettet. Formiddagen skal benyttes til småshopping av sandaler, enkle hvite t-skjorter (forbruksvare), og kanskje en ny sommerkjole (som om jeg liksom trenger en ny kjole, haha).

    I morgen går turen tilbake til mitt elskede Budapest med min kjære som aldri har vært der, gleder meg så jeg nesten sprekker!

    Den ytre glamouren er ikke-eksisterende for øyeblikket (ennå ikke orket å slepe meg i dusjen), men planen er jeans, kule ballerinas fra i fjor fra billibi, og kort lys rosa/beige trench. Blir nok også litt MAC øyenskygge, Nars blush i Orgasm, og litt gloss (favorittene fra Estée og MAC ligger hulter til bulter i vesken som vanlig).

    God helg alle!

    SvarSlett
  13. koristen09:33

    Fredagsantrekket er dongeriskjørt, hvit jakke og turkis topp med mitt nydelige bruktmarkedsfunn av en emaljenål som glamoureffekt. Sølvskimrende negler og roseduft. Det beste ved denne uka har vært å komme i gang med trening og kostholdsendring igjen etter en utskeiende vinter, og merke at det fungerer :-)

    God helg til alle!

    SvarSlett
  14. Kaisa09:35

    God glamourøs morgen. :)
    Her er det litt orientalsk glamour, med bringebærrød lintunika i Cheongsam-stil, hvite comfy linbukser og flate sko. Litt øyesminke og røde lepper setter prikken over i'en.
    Planen for helga er å rydde litt i heimen, alt flyter på soverommet. Og å flytte noen knapper i bunaden (alternativet er å ta 100 situps hver dag fram til 17. mai - en kombo hadde kanskje vært lurt) og å sy en veske. Ganske huslig, med andre ord, men med litt ustabilt vær er nok det like greit.

    SvarSlett
  15. Skolebibliotekaren09:54

    Fredagen startet lite glamorøst..sølte min etterlengtede morgenkaffe utover bordet der mobilen min lå. Resultat: en kaputt mobil og ingen kaffe til frokost. Har et lite håp om at mobilen våkner etter at jeg nå har tatt den fra hverandre og tørket opp kaffen.
    Dagen tilbringes på jobb til halv fire, deretter skal jeg gå og kjøpe meg en blomst i anledning helga og våren! Har tatt inn kvister og lyng, men trenger noe med farge også. Snøbygene lå i lufta i går, men i dag ser det meget bedre ut. Jeg heier på våren!God helg!

    SvarSlett
  16. Glamouren holdes i form av stilige klær, høye hæler, armbådn og store øredobber. Men sminke og parfyme er skrelt vekk. Pollensesongen er tøff for øyne og allmenntilstand. Lengter mot nord, høyfjellet eller annen pollenfri sone...

    SvarSlett
  17. Studenten10:57

    Studenten er klar for glamourøs fredag i hvit skjortetunika, med en grå cardigan over hvis jeg bli kald på armene. Har jeans til da, for må være klar til lek med tantebarna i ettermiddag så da er det greit å være litt praktisk kledd også. Så blir det bursdagsmiddag og feiring av familiemedlem i kveld, det er en fin måte å tilbringe fredagskvelden. Også blir det trening, avslapning og hjemmekos med mannen resten av helgen..og kanskje litt studier også, men det tenker man ikke på enda ;)

    God helg!

    SvarSlett
  18. Fioljenta11:47

    God fredag!
    Dagen tilbringes i søkkvåt russebukse, hår med krøller i grunnet den fuktige regnskuren jeg løp inn i tidligere i dag, og tomt visa-kort. Dårlig start på dagen, med andre ord!
    Men jeg ser lyset i enden av tunnellen: Resten av helgen tilbringes i konfirmasjon med påfølgende bunad og sommerkjole fra min elskede Noa Noa. Leppestiften skal selvfølgelig på, og en sliten russ innrømmer gladelig at hun teller ned til 18. mai da hun igjen kan iføre seg sommerkjoler og rene klær!=)

    SvarSlett
  19. God formiddag! Glamoureffekter i dag er høye gummistøvler, regnfrakk og hestehale. Måtte helgen bringe bedre vær.

    God helg!

    SvarSlett
  20. Eg sykla til jobb for første gong i år! Ein god start på dagen:-) Kose-linbroka er på, trass i kjøleg temperatur ute. Gler meg til sommar og sol og fredagsskjørt! Skal innom Norli og kjøpa bøker når arbeidsdagen er omme, og elles byr helga på middagsbesøk og pittelitt jobbing. God helg til alle!

    SvarSlett
  21. Her har det gaatt i ett siden morgenen, og godt er det - da faar man mye gjort! Jobbhelg her ogsaa, men det er helt greit. Og har heldigvis selskap underveis! Glamouren i dag bestaar av India Hicks/Spider Lily fra Crabtree&Evelyn, Coffe Gleam lipgloss fra Revlon og sokker fra GAP med litt ull i - det har nemlig plutselig blitt litt kjoeligere her, og i dag regner det! Greit aa holde seg varm paa beina om man enn skulle bli litt vaat paa vei til eller fra...

    God helg, alle sammen!

    SvarSlett
  22. koldfru12:45

    Her er det blås-bort-glamourdag! Foreløbig har dagen bestått av havregrøt med glamorøse rosiner i, så en promenade med min firbeinte,og så etpar kopper av dagens te, som er St Petersburg fra Kusmi. I går skulle jeg vært og hørt Ihle Hadland spille Haydn, men med irriterende hoste hadde jeg skamvett til å holde meg hjemme. Donerte billettene til verdige trengende. Helgen bringer med seg en heftig runde resirkulering, et dypdykk i dvdsamlinga og så skal jeg planlegge hva jeg skal synge i bryllup i juni.Er krevende å være wedding singer. :)
    God helg til alle!

    SvarSlett
  23. Anonym12:49

    Hurra, det er fredag! Og etter jobb venter brudekjolejakt med glamorøs konsulent. Det blir en fin innledning til helg:)

    SvarSlett
  24. Oioioi. Jeg er visst litt jet-laged. Planen var å stå opp kl 7 i dag men jammen sov jeg ikke til halv ett.
    Dagen skal brukes til å rydde helt ferdig, spille litt på saksofonen min og gå en tur.

    SvarSlett
  25. Anonym13:06

    Den utvendige glamouren idag blir en utfordring-det blåser rett vest og sprutregner-tror jammen jeg må frem med regnbuksa :-( Får fokusere på andre glamourøse ting isteden som feks duft av Green Tea bodylotion, økologisk japansk grønn te i det store fine kruset mitt med grønne prikker på, ikveld ut å spise på en koselig og deilig restaurant med en god venninne. God helg alle sammen

    SvarSlett
  26. Fordi det er glamorøs fredag har jeg byttet ut dongeri med svart bukse fra Matinique. Rakk ikke mer sminke enn den vanlige, men med litt parfyme og lakkede negler føler jeg meg litt finere enn vanlig. :-) Har dessuten hatt en lang og kjempehyggelig lunsj sammen med en god kollega og venninne, det er virkelig glamour!

    Ute skinner solen og helga ligger foran oss uten planer, annet enn å kjøpe joggesko til barneflokken.

    God helg til alle!

    SvarSlett
  27. ElisabethB13:54

    Her er det regn og blæst fra vest, og da passer det helt fint å sitte inne og skrive på avhandlingen sin! Glamouren består i nyvaska hår, varme sokker på beina, Moroccan Mint Green Tea fra Whittards i koppen, Davidoff Cool Wave til utprøving på halsen, Elizabeth Arden Colour Intrigue (farge: CZJ) på leppene og Kanye West på høyttalerne. Har krangla litt med iTunes tidligere i dag, men nå ser det ut til å funke – hurra!

    I ettermiddag og morgen formiddag skal jeg på (frivillig) kurs; da er det uformell stil med jeans og tunika som gjelder, tenker jeg, sistnevnte kanskje med en litt langermet topp i matchende farge under. Søndag skal været bli bedre, så da satser jeg på ut i naturen – nærmere bestemt en totimers vandring i skogen, med eller uten selskap. Er veldig klar for litt frisk luft!

    Håper alle får ei fin helg, uansett vær :-)

    SvarSlett
  28. Henrikka15:16

    I et våryrt Trondheim er det kald vind, men heldigvis oppholdsvær! Glad for oppholdsværet da jeg sprang gjennom sentrum i for å rekke glamorøs lunsj på café med bror og svigerinne. Antrekket er i dag grå slacks og grå cardigan med knallgul topp under. Glamourfølelsen får jeg i dag av korallfarget leppestift og øyensminke - samt tanken på teaterbesøk sammen med fem venninner i kveld. Da høynes glamfaktoren med knallgrønn kjole, høye italienske hæler og cardigan med fiffige "luse"-detaljer. Gleder meg! Fortsatt god glamorøs fredag til alle!

    SvarSlett
  29. Även här blir det helgarbete, och förhoppningsvis lite decoupage och allmänt pyssel i hushållet.

    Dagens glamoureffekt är Mitt i Musikens entimmesintervju med Malena Ernman. sr.se/p2

    SvarSlett
  30. at dagens antrekk er jeans med sesongens nye hvite tunika, skjerf rundt halsen, Versense bak ørene og Diorshow på vippene. Dette er akkompagnert av radio og en kopp varm sjokolade med krem (det regner...). For en lykke med en slik stund i ro og fred.

    SvarSlett
  31. Lauren B17:38

    Jeg har markert glamorøs fredag med å sende avgårde en artikkel i dag. Dermed kan helgen nytes uten angst for deadline. Bøker, middagsinvitasjon og kanskje et kinobesøk venter. Dagens antrekk er svart, og smykkene hvite (perler og emalje). Og jeg begynner endelig å bli vant til å bevege meg i egen by igjen, etter fantastisk ferie i Roma.

    God helg til alle, og spesielt til Glamourbibliotekaren!

    SvarSlett
  32. glampl.22:02

    Her har det ikke vært så glamorøst i dag. Kun hvit T-skjorte, sort bukse og joggesko.
    Det blir skrot-aksjon her fra 9/5-12/5, så i dag har vi plukket ned gammelt skrot fra kvisten som aldri blir brukt. Et helt lass ble det foreløpig.
    Nå slappes det av i godstolen med en god kopp grønn te og snart kommer "Detektiv Frost",
    Det føles vel undt!
    Resten av helga går nok med til å rydde videre.

    God helg til dere alle!

    SvarSlett
  33. Nystrøket hvit bluse og nesten nye jeans som sitter litt løsere nå etter mitt "kom i sommerform-regime" som begynte etter påske med masse turer i frisk luft og null snop. Vi snakker neste sommer før jeg er i mål - langsiktig planlegging, m.a.o.! Det er ikke verken glamorøst eller morsomt å sulte seg! Etter lang arbeidsdag føltes det deilig å sitte hos Godt brød og spise salat og finlese hele to svenske månadstidningar om hus og hage. Så nå er inspirasjonen der til "vårstädning" både ute og inne. God helg til alle!

    SvarSlett

Takk for din kommentar!