onsdag, september 08, 2010

No small affair (1984)



Høstens første filmkveld gikk av stabelen her forleden, og valget falt på bratpack-filmen "No small affair" fra 1984. En pur ung Jon Cryer spiller 16 år gamle smågeeky Charles, som bruker all sin fritid på fotografering. Da Laura, rockesanger på 22 spilt av Demi Moore, tilfeldigvis havner foran linsa, blir han besatt etter å finne ut hvem hun er - og selvfølgelig kjempeforelsket. Og dette er et herlig eksempel på hvordan alt var før digitalkameraet kom, for Charles la ikke merke til sitt fotoobjekt før ansiktet hennes sakte men sikkert kommer fram på papiret i væskene i kopieringsprosessen. Et kjærkomment flashback for oss som savner å henge i mørkerommet!

Demi (det vil si, hvem det nå er som synger i denne filmen, det er definitivt ikke hennes stemme) gjør forøvrig den verste versjonen av "My funny valentine" jeg noensinne har hørt.

Bratpack altså. Herlig!!





4 kommentarer:

  1. 1964?? :p
    Tror Demi Moore var 2 år da??

    ;)

    SvarSlett
  2. Ja, hun var bare VELDIG voksen for alderen :D En liten trykkfeil der ja, takk skal du ha! :)

    SvarSlett
  3. Å jeg husker den filmen, og fikk øyeblikkelig trang til å se den på nytt! Den verste My funny valentine du har hørt? Ha ha. Jeg husker det var standardlåter og evergreens som ble utfallet for suksessen hennes. Var det ikke? Men hukser ikke hvordan det egentlig låt. Dette må nok sjekkes ut!

    SvarSlett
  4. Ja, hun slo igjennom med standardlåter sunget med hes rockestemme, og ikke på en bra måte! :D

    SvarSlett

Takk for din kommentar!