fredag, oktober 08, 2010

Glamorøs fredag

God morgen! Endelig helg igjen!

Jeg har planer om å lese og slappe av, og feire bursdagen til en liten og søt toåring jeg er tante til.

Men først må arbeidsdagen gjennomføres, og nytt av uka er at Glamourkontoret har flyttet bort en korridor og inn ei dør. Jobben er den samme, men location er endret - og gardinene er freshere. Her skal innredes i dag! Opp med Stravinskyplakaten og komponistbildene mine, inn med kortkatalogen fra bibliotekhøyskolen... og Beethoven. Og viktigst av alt: platespilleren!!

Dagens duft er min elskede Coco Chanel, den som føles aller mest som MEG i hele verden.

Ha en fin dag alle sammen!

32 kommentarer:

Alt godtq sa...

God morgon!

Denne veka har vore spesiell, eg har fått ein ny mann i livet mitt, og det er heilt fantastisk. Det er så deilig å kjenne livet smile igjen. Det er faktisk det mest glamorøse eg har opplevd på lenge.

No, når han nettopp har forlatt frukostbordet mitt, har eg enno ikkje heilt kome i orden. Eg veit berre at antrekket vert svart, at dufta vert Eau de Dolce Vita og at dagen vert fin. Den skal avsluttast med eit lite vennebesøk på andre sida av plenen.

I morgon skal eg møte to flotte damer i byen for lunch og kanskje ørlite shopping, kvelden skal tilbringast med den nye kjæresten. O lykke!

Eg ynskjer alle, og bibliotekaren især, ei fin helg!

Linda Petrine sa...

God morgen! Behagelig er stikkordet her fra hjemmekontoret ved kjøkkenbordet, men fredagsfølelsen bidrar likevel til å løfte dagen. Helgen blir en hyggelig kombinasjon av sosiale sammenkomster, hyggelig avslapping og en tur i det vakre høstfjellet.

God helg til alle!

glamouringeniøren sa...

God glamorøs fredag!

Denne helga skal nytes og slappes av. En skikkelig milepæl på jobb ble avsluttet tirsdag denne uka, og godfølelsen sitter ennå i. En liten høststorm i går kveld gjorde det ekstra glamorøst å sitte inne og nyte livet.

Den ytre glamouren er ivaretatt med grå jeans, hvit skjorte og pelsvest. Neglene har Chanel Paradoxal på seg og duften er Hermes Rose Ikebana.

Hjemme venter rødvin, en bunke bøker og sofaen, ah bliss!

Glamourfilologen sa...

God morgen og gratulerer med nytt kontor! Her er det litt hverdagsglamour med perler i ørene, flanellsbluse med volanger og Ô de Lancome bak ørene (synes den er oppfriskende og "fizzy" med behagelige bunn-noter, fin på en hverdagsmorgen som i dag). Ønsker alle en fin fredag:-)

Elisabeth sa...

Fantastisk fin dag i Bodø også, og at været er grått betyr skrekkelig lite. Jeg dufter av India Hicks Island Living fra Crabtree&Evelyn, leppene har et gjensyn med Helena Rubinstein, og jeg går i en rød kjole jeg nylig fant igjen - den ble kjøpt på BikBok for 299,- for ca 12 år siden, så det må sies å ha vært et røverkjøp. Kjolen er like fin i dag!

I ettermiddag skal jeg ha en kjapp kaffereunion med en gammel venn jeg ikke har sett på seks-sju år, for så å hente en fireåring som skal være på overnattingsbesøk hos meg til i morgen. Ellers blir det litt jobbing i helga, men også masse kos med den firbeinte og lange turer utendørs. Løvet har blåst av trærne, men skogen er fortsatt super :)

Ha ei god helg, alle sammen!

Epicureatricen sa...

Min uke har ikke vært like fin som Alt Godt sin, men egentlig heller stressende, så det som først og fremst gjør fredagen glamorøs er tanken om at det snart er helg. Men jeg har i hvert fall pyntet meg med grå J Crew cashmere cardigan og Aqua di Gioia og så hjelper det alltid på humøret å starte dagen med cafe latte med min kjære.

God helg!

barnebibliotekaren sa...

Riktig god morgen!
Etter en uke med bare ett barn i huset skal det bli godt å få datter og bonusdatter hjem fra en forhåpentligvis givende tur med Aktive Fredsreiser til Polen.
Husets oppussingsprosjekter begynner å ta form, og jeg finpusser på et foredrag jeg skal holde neste uke.
Glamourfølelsen holdes oppe ved egenpleie i form av nye Weleda hudpleieprodukter som jeg er så heldig å få være med på å teste, antrekket er mer preget av komfort enn dekor, siden jeg jobber hjemme i dag. Men dagens duft er på plass, Max Mara er en av mine favorittdufter for tiden :-)
God helg til alle, og en spesiell hilsen til Alt godt! Det er godt når livet og kjærligheten smiler!

Lektorspire sa...

God morgon!

Gratulerer Glamourbibliotekaren med nytt kontor og gratulerer til Alt godt som har fått seg kjærast! Forelsking er nok det mest glamorøse ein kan ha i kvardagen.

Her i Heidelberg er veret grått, men stemninga er likevel på topp. I dag skal foreldre og syster hentast på flyplassen i Frankfurt og eg gler meg slik! Helga skal difor nyttast til sightseeing, cafébesøk m.m.

Glamorøse innslag i dag, er det å skrive innlegg på ny blogg. Eg var tidlegare smake på blogg.no, men er no blitt lektorspire på Wordpress. Alt er nytt og spanande og det er ekstra kjekt å skrive innlegg. Elles er eg framleis iført pysj, men snart skal eg lage meg ein soyalatte før eg går støvsuger og rydder ferdig leiligheten. Antrekk i dag blir nok mi gode og trofaste jakke frå Benetton, dongeribukser, svarte støvletter og nytt skjerf frå Ralph Lauren, toppa med ny leppestift frå MAC. Kanskje blir det og eit bokkjøp i hui og hast i Frankfurt i anledning bokmessa? Me får sjå.

God helg til alle saman!!

Glamorøse

Jenny B sa...

God morgon! Det känns bra att det är fredag. För helgen har jag ett teaterbesök och en stråkkvartett inplanerad, och dessutom fest hos en rolig vän. Toppen!

För att det är glamourös fredag har jag mitt alldeles nya läppstift, ett lysande rött från Clarins som känns bra.

Trevlig helg, allihopa!

Glamourlektoren sa...

Frifredag! Turantrekk og rufsete hår - fikser hus og kringle til kaffebesøk senere i dag, og skal snart ta en times tur i skog og mark med joggesko på bena før dusj og egenpleie. I helgen skal vi i bryllup - venners barn begynner å gifte seg.. Så hurra for kjærligheten, til Alt godt og til hele verden! :)

Kristine sa...

God morgen, og gratulerer med nytt kontor, Glamourbibliotekar!

Her i Oslo er det grått, og jeg har nyfarget og -klippet hår, stripete Chanel boucléjakke-aktig cardigan og fine øredobber. Dagen går med til jobb, flyttepakking og Oktoberfest.

Resten av helgen blir nok flyttepakking og innekos, avbrutt av babybesøk og kanskje en kaffe eller to med venner.

God fredag!

HildeSofie sa...

Hurra for fredag, og hurra for Alt godt og for kjærligheten!

Hjemmekontorfredag i dag, i sort antrekk og grått heklet sjal rundt halsen. Magnolia Nobile bak øret og julegave rundt håndleddet.

Utenfor er det tykk, tykk tåke, men inne er det varmt og fint. Kjære er forkjølet, så det blir en rolig helg - søndag feirer vi treårsjubileum, det blir en fin dag.

Frokosten er nettopp fortært, og snart skal jeg lage meg en kopp te - nyinnkjøpt i går, kamille med eple og kanel. Nok jobb å få unna i dag - et stort arrangement skal planlegges og gjennomføres, så akkurat nå lever jeg kun for datoen 15. november - da er nemlig det hele over og jeg kan puste lettet ut.

Og om en drøy time sitter jeg pal foran radioen og krysser fingrene for en mer verdig fredsprisvinner enn i fjor.

En riktig god helg ønskes alle!

Anonym sa...

Første gang jeg kommenterer! Men jeg har lest bloggen lenge og trofast. Jeg sto opp grytidlig i dag. Nærmere bestemt halvseks. Det er sjelden jeg gjør det. Gikk til jobb i mørket sammen med trailere, asfaltmaskiner og en og annen liten lastebil med bakervarer. Jeg så filmen om NOKAS-ranet i går. Og jeg må nok innrømme at jeg tenkte på den mens jeg spaserte i morgengryet. Og jeg tenkte at om jeg plutselig hadde befunnet meg i et ran, slik de i Stavanger gjorde det tidlig på morgenen 5. april 2004, så hadde jeg nok garantert tenkt at det var en øvelse. Filmen anbefales forøvrig! Det var greit å få et annerledes innblikk i en sak som har preget nyhetsbildet vårt i så stor grad. Den siste scenen i filmen er meget gripende og godt laget. Dette skulle jo være en Glamorøs fredag - kommentar, men ble til en filmanmeldelse.. Ha en flott helg alle sammen. Her i Trøndelag er det helt nydelig høstvær. Og det må jo være det mest glamorøse som finnes!

Fagbibliotekaren sa...

God morgen.

Kaffe har snart jaget bort verste trøttheten. Dagen er fylt med møter, så her må energi og tiltakslyst hentes frem.

I helgen skal det soves litt ekstra, bakes, kokkeleres og lade opp til fartsfylte helger som venter frem mot jul (tenk at det snart er jul igjen!). Litt ekstra omsorg til den nattevaktsjobbende kjæresten blir det nok også.

Hurra for kjærleiken til Alt godt og riktig god helg til alle :)

Sulvis sa...

Enkel glamour i Sulvistan i dag! Jeg har fått koblet opp radio i stuen, omsider, etter hele fire uker. Sounds good! :)

Ha en fin glamourøs fredag og helg, alle!

Anonym sa...

Jeg hilser fra et vakkert og høstlig Stockholm! Dagens glamoreffekt er nyklipt hår, og det føles helt fantastisk. Jeg gikk fra halvlange, slitte lokker til en kort pasjefrisyre, og ble superfornøyd. Når man føler seg som en fransk skuespillerinne hver gang man ser seg i speilet, er vel det et godt tegn?
Forøvrig gleder jeg meg til å se Knausgård på Skavlan i kveld!

God helg ønskes dere alle der ute!

S sa...

Så langt har glamouren bestått i deilig ruskete høstvær, en rolig morgen hjemme og en behagelig start på arbeidsdagen med undervisning og faglig diskusjon. Nå skal jeg i gang med å tenke ut og skrive ned kloke tanker.

Har begynt å bruke parfymen Magnifique igjen, etter et lengre opphold i sommer. Det er vel det mest glamorøse utseendemessig sett. Samtidig sitter jeg med en god følelse i kroppen etter en gå-/løpetur i går kveld.

I helga er det lite planer, og det er deilig. Huset trenger sårt rydding og renhold, så noe tid må settes av til slikt. Søndag håper jeg på en biltur med familien og svigermor - litt deilig å se de flotte fargene og nyte ruskeværet.

Ha ei flott helg alle dere!

Anonym sa...

Fredagsglamouren består i naturlig blussende kinn grunnet akutt forelskelse. Fra kontoret har jeg utsikt til høstvakre trær, og jeg planlegger å titte på disse med fåret smil rundt munnen mesteparten av dagen. Tapt arbeidsinnsats får taes igjen til uka. Ha en fabuløs helg alle sammen!

k sa...

Fredagsglamour å kunne sove til jeg voknet av meg selv til knallsol, spise frokost og se på meiseparet som forsyner seg av solsikkefrø fra balkongen -herlig! Dagen fortsetter med hjemmekontor før det blir konsert i kveld, så dagens antrekk er så langt pysj :-D God helg alle sammen!

slikejenter sa...

God morgen fra the Queen's England! Livet foles vel ikke veldig glamorost om dagen, det meste er nytt og skummelt og jeg er mutters alene i en verden full av mennesker. Foles veldig rart og uvant, men er sikkert lutrende for sjelen paa et eller annet nivaa.

Men jeg har pyntet meg i anledning dagen, og kjoerer femtitalls-chic med rutete skjoert, silkebluse og chie miharasko. Min nye favoritt-duft Chance Eau Fraiche fra Chanel er paa og med meg.

I kveld blir det trening og selskap i form av Jane Eyre som seg hoer og boer paa den taakete, engelske landsbygda. Og te i litervis, selvsagt ;)

God helg!

Kaisa sa...

God glamorøs fredag!
Denne helgen er det jobb-kick-off, så da må man jo pynte seg litt. Og så kommer min kjære hjem fra to uker i utlendighet, og det blir ekstra stas. :)

Dagens antrekk inkluderer deilig auberginefarget ullgenser fra Boss med fine detaljer og sorte pene løse bukser som er gode å gå i.

frk. Frydefull sa...

God formiddag! Tantehelg på meg også - jippy! Tre eksemplarer tantebarn har ankommet byen (med foreldre) i anledning høstferien. Planlegger en kinotur i morgen ettermiddag med mål om å se Brødrene Dal. Ellers blir det kafékos og ikke minst enda et tantebarn som fyller år på søndag.
Fredag på jobb går unna i en fei - vi har det jo riktig så trivelig her i åpent landskap og fredgagsantrekk på. Har glemt smykker, men har en nydelig underkjole, som ingen kan se, men jeg vet om … Glamourøst nok i massevis!

Sjokoladepiken sa...

Dagen startet grytidlig som vanlig. Har levert i barnehagen, jogget en liten runde, tatt en lang og varm dusj (fy! men noen ganger bare må jeg...), og iført meg mitt grønne yndlingsskjørt. Det er et funn fra UFF, et typisk blyantskjørt med høyt liv. Jeg elsker det og føler meg så fin i det! Sort paljettbelte og prikkete strømpebukse gjør antrekket komplett :) Skal snart avgårde på jobb og der skal jeg være til 21.30 i kveld. I helgen flytter det inn en liten undulat hos oss. Det blir nok ukas høydepunkt!

Ha en fin helg alle sammen!

Emma sa...

Med forkjølelse på retur og nydelig vær ute hadde dette vært en glamorøs dag også uten det største høydepunktet: ferie fra kl 15! Belønningen for mye jobbing om sommeren er at man kan ta seg en tur til varmere strøk når kulda er kommet her hjemme:)
Ellers håper jeg å rekke å sette løker til vårblomster før avreise -for første gang i ordentlig bed i egen hage istedenfor i krukker på balkong.
God helg!

karoline a sa...

God morgen og god glamorøs fredag!

I dag har jeg både fått sove lenge og kunne bruke lang tid på frokosten, før jeg nå etterpå skal gå på jobb. Jobben i seg selv er ikke veldig glamorøs, men ettersom jeg har opplæring i dag med en av de nye, så blir jeg i hvert fall tidlig ferdig. Da venter Knausgård på Skavlan som jeg skal sitte å sikle på sammen med en god venninne. Så prøver jeg og unngå å tenke på at Karl Ove'n min er 20 år eldre enn meg, gift og med barn.

Anna Lovinda sa...

Anna Lovinda vil, i likhet med store deler av verden i dag, gjerne oppfordre til å rette blikket opp og ut!

Årets fredsprisvinner er kunngjort, og vi kan vise vår støtte blandt annet gjennom å signere aksjonen hos Amnesty. Her: http://amnesty.no/aksjon/flere-aksjoner/kina-fredsprisnominert-d%C3%B8mt-til-11-%C3%A5rs-fengsel

Når dere først er der inne, kan dere gå til andre aksjoner, og signere der også.
Det er mange som trenger vår oppmerksomhet!

God helg til dere alle! :-D

Glamourbibliotekaren sa...

Anna Lovinda - jeg støtter opp om den! Og her skal jeg gjøre linken din klikkbar også:

Amnesty.

Christine sa...

Sikle på Knausgård.... ;-) Det skal jeg også, han er nr 2 etter min egen mann....som ikke er hjemme i kveld.
Gråvær her ute i provinsen, men det gjør ingenting! Jeg og minstesønn skal straks dra i svømmehallen, deretter blir det litt fredagsvask og så kan kvelden senke seg....og Knausgård bare komme :-D

Jåle/glamourfaktor i dag: Funnet frem igjen Pradas L'eau d'ambre etter sommerhvilen!

Britt Åse sa...

God dag, alle glamorøse!
Jeg begynner med å rope hurra for kjærleiken til Alt godt, jeg også. Jeg blir helt varm inni meg når jeg tenker på det :D
Her hos meg er det hjemmekontor i svart cardigan, svart singlet og mørk dongeri, diskret sminke og vidunderlige Un bois vanille fra Serge Lutens. Vanilje, treverk, litt anis ... det er like før jeg gnager av meg armen.
I helgen er det lam hos vennene, litt rydding i hagen, og forhåpentligvis igangsetting av prosjekt luksussokker til noen til jul. Jeg har kjøpt TYNT og supermykt (pinner 2,5) alpakkagarn i støvpasteller, og skal strikke blondesokker til nattbruk. Det ville i alle fall jeg blitt glad for å få, så da tenker jeg det samme gjelder for andre.
Grattis med nytt kontor, glambibl., og god helg til deg og alle dere andre :D

Frøkna (Viltin) sa...

God ettermiddag!
Jobbdagen i dag har vært preget av lite arbeid og mye fjas med gode kolleger, og mange muligheter til å ta en ekstra kaffe og prat med de som heller ikke har valgt å ta høstferie. Superfint å bli bedre kjent med kollegaer i blant.

Kombinert med planer om mye frisk høstluft på fjellet og hyttetur, samt nytt antrekk (nye jeans fra favorittmodellen hos Nudie, i akkurat passe slitt blå, røffe svarte boots, svart, myk, langermet tynn genser fra Oasis (super kvalitet, anbefales!), ny rimelig dressjakke med kuleknapper fra Vero Moda (trender kjøper man rimelig) og OPI's røde neglelakk i fargen "Girls just want to play" har jeg fått en bra start på helgen.

Håper alle får nytt en flott høsthelg!

Frøken Angel sa...

God kveld!

Mitt første innlegg - men leser gjennom flere år.
Min glamour i dag er Angel (som alltid), blyantskjørt i sort ull og hvit topp. Av smykker har jeg det håndlagde sølvarmbåndet fra Bratislava og perler i ørene.
I kveld skal jeg møte en god venn og drikke et glass champagne. Gode venner er kjærkomne!
Nyt kjærligheten til dere forelsket og takk til Glamourbibliotekaren for en blogg som får meg til å fortsette å lese!

Ha ei strålende helg alle sammen!

Flugo sa...

Til fjells, til fjells!
Fantastiske farger. Sukk...

Populære innlegg