tirsdag, august 12, 2014

Den perfekte kombinasjonen


Sommeren i år - som i fjor - har vært full av fine stunder ved og i vann. Jeg sitter på et svaberg, eller i sanda, og slapper av, tømmer hodet, puster inn frisk luft, bader, smiler mot sola. Ved innsjøer, fjorder og hav, i inn- og utland. Akkurat her: Mjøsa. 


Jeg har lest flerfoldige bøker mens vannet klukker omkring meg, og bølgene slår mot land - av og til nesten uten lyd, andre ganger med kraft og brus. I kurven har jeg gjerne en termos med te. 



Og en del av grunnen til alle disse timene ved vannet, er at mannen min er amatør-surfskier. Han padler avgårde mens jeg sitter på stranda. Det er veldig hyggelig å være med på tur, det er sosialt - og samtidig gjør vi hver vår solo-aktivitet som vi dyrker: Han padler - jeg leser. Noe så enkelt, befriende og fint! Siden vi er mye fra hverandre og jobber til forskjellige tider på døgnet ellers i året, liker vi å være mest mulig sammen i ferien, men det betyr slett ikke at man trenger å gi avkall på alene-ting. 


Jeg tror ikke jeg har evnen til å kjede meg. 

4 kommentarer:

  1. Stine Arkeologine18:37

    Så fint dere har innrettet dere, en ordentlig vinn-vinn-kombinasjon! :-)

    SvarSlett
  2. Anonym07:23

    Det virker som dere har det så fint. Nydelig innlegg.

    SvarSlett
  3. Vann og bok og hver sin aktivitet virker helt optimalt! Jeg kjeder meg heller aldri, stort sett - det er alltid noe fint å finne på!

    SvarSlett
  4. Stine Arkeologine: Absolutt Win-Win! Og i dag, ganske snart, skal vi ut igjen! :)

    Anonym: Takk for det! Ja, vi har det bra :)

    Synne: Alltid noe å finne på!

    SvarSlett

Takk for din kommentar!