onsdag, september 07, 2005

Glamourbibliotekaren in the big apple..

Så var tiden kommet for årets New York-reise - og en stakkars glamourbibliotekar gjør så godt hun kan med å forberede seg. Tiden blir knapp når man kun har en uke, og det er så mye som skal ses/prøves/spises/gjøres... For eksempel finnes jo allverdens parfymer der borte. Alt man ikke har tilgang til her hjemme... Også skal man liksom bare bruke et par dager på å bestemme seg for hva man skal investere i. Man kan jo få prestasjonsangst av mindre! I fjor fløy jeg rundt fra butikk til butikk i to uker og sniffet og sniffet, gang på gang, og det ble litt voldsomt. Derfor har jeg surfet mye på nettet og laget en oversikt over viktige adresser, produkter, restauranter - sånn at jeg bruker minst mulig tid på å finne det jeg faktisk skal ha - og dermed har mer tid til overs til andre ting, som f.eks. å vandre rundt på måfå. Det er jo ennå morsommere. Så får man ta resten til neste år, om det er noe man ikke rekker (og det er det jo alltid). Og mye av dette gjøre jeg selvfølgelig for dere, kjære glamorøse lesere, for å kunne rapportere om siste nytt fra glamourens høyborg når jeg kommer tilbake. Everything I do, I do it for you! (kan man trekke av reisen på skatten, mon tro...?)

En manikyr/pedikyr skal jeg nok få booket - jeg tenker på den samme salongen i Greenwich Village hvor jeg var i fjor; Dashing Diva, den var ubeskrivelig. Ellers kunne jeg vel alltids benytte anledningen til å klippe håret på en trendy salon..


Men hovedplanen min denne gangen er nok allikevel å gå på konserter. Vi skal på Village Vanguard for å høre Joe Lovano/Bill Frisell/Paul Motian, på Metropolitan for å se Madama Butterfly, og på Canal Room for å høre Nouvelle Vague - og mye annet som vi garantert vil finne i Time Out. Også håper jeg at Starbucks fremdeles har sin White Chocolate Mocca...

Ellers skal jeg sniffe meg høy på parfymer fra Creed, Jo Malone, L'Artisan, Bond no.9..

Ingen kommentarer:

Populære innlegg