tirsdag, desember 13, 2005

The essentials

En lite forsøk på interaktivitet her - jeg tenkte å lage en liste over innholdet i en "emergency kit" som alle glam-bibliotekarer og andre burde ha i skuffen sin på kontoret... Det er jo selvfølgelig individuelt, derfor oppfordrer jeg dere til å svare på denne mailen og nevne ting dere synes er nødvendige å ha for hånden.

Jeg har for øyeblikket følgende:
*håndkrem
*kleenex
*ibux
*fyrstikker (!?!)

Det var ikke mye. Mangler helt klart f.eks. leppepomade, neglefil, speil..

La oss samarbeide om den perfekte listen!

6 kommentarer:

Mari sa...

I skuffen har jeg speil, og ved tastaturet en spray: Vichy thermal spa water, som skal friske opp huden og gi den motstandskraft mot all pc-stråling (ikke så fornøyd med den sprayen, men konseptet er bra, så det er vel bare å prøve et annet merke). En minihårspray, tannbørste og tannkrem har jeg i garderobeskapet. Dessuten må jeg fortelle at en av mine glamorøse kolleger en gang reddet meg fra julebordkrise: Jeg gled på isen og ødela skjørtet mitt - men gjett hvem som hadde et ekstra skjørt i garderobeskapet!?! Så ekstra skjørt og strømper må kanskje også med, skal man være riktig glamorøs.

Mari sa...

...glemte å si at jeg har både leppepomade og noen leppestifter etellerannet sted på skrivebordet, det er selvfølgeligheter...

Anonym sa...

Man må også ha klar neglelakk, slik at man berger en raknende strømpebukse. Og for de svimete (*rekker opp handa*): et lite lager av bind og tamponger.

Anonym sa...

Hårstrikk og hårspenner sier nå jeg. ingenting ødelegger som hår som plutselig bestemmer seg for å legge seg!
Når det gjelder oppfriskende vann- har hørt at vanlig mineralvann, gjerne med en liten dråpe sitron gjør susen!

Anonym sa...

Det allra viktigaste har jag i min handväska: 10-15 läppstift, spegel, mascara etc.

Mitt kontor är så trevligt att de har en "första hjälpen-låda" med värktabletter och tamponger. Det skulle jag ju kunna komma ihåg nästa gång det blir riktigt kris! Men vi har ett stort köpcentrum 22 våningar ned, så det är så lätt att smita ut och köpa vad man behöver.

Vad jag själv har på kontoret är handkräm, några förpackningar med näsdukar och en stor burk honung så att mitt te blir extra gott. Nyss har jag fått en grönt-te-obsession så jag funderar på att ta med mig egna tepåsar också.

Anonym sa...

og i dag her jeg funnet i skuffen min en hundekakeboks til min hvalp :-)

Populære innlegg