onsdag, april 05, 2006

Cityshortsen

Shorts fra H&M.com

Det er ikke til å komme unna - fjorårets overraskelse på catwalken, cityshortsen, er blant vårens største hits i butikkene. Den kommer i mange varianter og farger og kombineres med det meste. Som sommerplagg er den jo (og har alltid vært) en naturlig del av garderoben, men til penbruk om vinteren med strømpebukse og høye hæler....? Jeg er fremdeles ikke helt overbevist. (Det minner meg, som tidligere nevnt, om nikkersene vi brukte i bursdagsselskaper i andreklasse på barneskolen.) I slike tilfeller foretrekker jeg helt klart skjørt og kjoler. Men by all means, jeg liker shorts veldig godt når det er varmt i været, så jeg kommer nok til å kjøpe et par til sommeren. Og kanskje klippe av et par gamle bukser.

Her er forøvrig en bildeserie fra Elle.

Det som overhodet ikke kan forsvares, er sykkelshorts - jeg tenker med gru på dens renessanse som helt sikkert er like rundt hjørnet (Celina Midelfart prøvde seg jo en gang i vinter - da med strømper og hæler til. HUGE miss!). Sykkelshorts med store t-skjorter over - kan det finnes noe mindre flatterende? Vil man se femten kilo tykkere ut, så værsågod.

Kjør debatt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tycker inte heller att det känns rätt med cityshorts så länge det är kallt ute. Visst, man kan ha knähöga stövlar så att det inte blir så mycket bar hud mellan shortsen och stövlarna. Men jag skulle nog frysa ändå!

Förra veckan köpte jag faktiskt ett par shorts, liknande de på bilden men rosa! Jag ser fram emot att ha dem när det blir varmare.

Populære innlegg