fredag, april 21, 2006

Glamorøs fredag!


I dag stiller glamourbibliotekaren i blått - med Audreys favorittdesigner dinglende fra ørene (Givenchy) og en av Audreys favorittparfymer (Femme Rochas). En pascal-tur er planlagt, og ellers skal en del kalorier forbrennes. Noen andre som har noe å rapportere?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Med friskgrønn bluse, brunt skjørt med oransje og samme friskgrønne mønster, samt matchende joggesko i grønt og rosa, kunne jeg ikke vært friskere om jeg hadde *vært* et Granny Smith-eple.

Glamourbibliotekaren sa...

Oi! Nå kan våren bare komme! Du får spise epler i hele dag..

Anonym sa...

Jeg vil så gjerne, men jeg får det sjelden til, selv om jeg vet at det ikke behøver å være all verden... Kanskje jeg heller burde satse på glamorøs mandag. Da har jeg bedre tid til å planlegge litt, og jeg er alltid med opplagt på mandager enn på fredager.

Jeg tenkte likevel jeg skulle bidra litt, om ikke annet med å få dere til å føle dere enda bedre :) Det slo meg nemlig akkurat nå at jeg kunne vært noe heldigere med fargekombinasjonene. Tankene gikk til min kjære klassevenninne på Inderøya som gjorde et poeng ut av å gå med klær og farger som ikke egentlig hadde n oe med hverandre å gjøre. Det var ganske kult da, men... Jeg har da tatt på meg en petroleumsfarget hettegenser med gule hester på, ganske mørk dongeribukse ( den er riktignok ganske slitt, må ha ny!) og, prikken over i'en/dråpen som får det til å flyte over, *veldig* oransje sokker. Tar man med de hektiske rosene i kinnene etter en travel formiddag i skranken, blir jo dette riktig så fargesprakende.

Kanskje jeg skal ta på meg joggeskoene i stedet for sandalene?

Glamourbibliotekaren sa...

Kult! Det kaller jeg individuell glamour!! For to uker siden stilte jeg til glamorøs fredag i lilla, brunt og lavendelfarge - ikke direkte minimalistisk det heller. Stå på! :-)

Populære innlegg