fredag, april 28, 2006

Marc Jacobs hos Oprah

Den aller mest populære av de amerikanske designerne, altså Marc Jacobs, var gjest hos Oprah på tv3 i dag. Han snakket litt om Louis Vuitton (hvor han er sjefsdesigner) og at han har modernisert LV-logoen litt; det samme med veskene. Personlig synes jeg ikke noe om Louis Vuitton-vesker; jeg assosierer de med Paris Hilton og små stygge pels-løse hunder, men Marc Jacobs' egne design liker jeg. Altså under eget navn. Vi fikk se mye fra vår-kolleksjonen hans, blant annet denne lille saken:

Ellers var det mye organza og stoff, og en god del åttitall.. Men Marc Jacobs' vårkolleksjon er jo ingen nyhet; høstkolleksjonen er jo for lengst på alle nettsider. Oprah er vel ikke den første til å komme med breaking news. (Og vi ligger langt etter USA - jeg vet ikke når dette showet ble kringkastet der borte.)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg så den episoden, men gikk glipp av Marc Jacobs! Kan ikke være mer enig med deg om LV veskene. Så mange kopier som florerer av de skjønner jeg ikkeat noen gidder å betale full pris - jeg antar alltid at de er fake uansett.

Glamourbibliotekaren sa...

Samme her - og aller eklest er de hvite med pastellfargede logoer på..

Populære innlegg