mandag, april 03, 2006

Mascara anyone?

Min favoritt-mascara er Chanels "extreme cils", men den er litt out of reach akkurat nå i forhold til mitt budsjett. Hvillken mascara foretrekker dere? Noen som er å anbefale fremfor andre? Og hvorfor? Tips mottas med stor takk.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har Sculpte Cils fra Chanel nå, men den liker jeg ikke. Det blir alt for mye maskara på kosten og vippene bare klumper seg sammen. Den jeg har likt best i det siste er faktisk Maybelline Lash Discovery one by one. Perfekt kost! Men den finner jeg ikke lenger. Har kanskje gått ut. Trodde Sculpte Cils lignet, men det gjør den ikke!

Anonym sa...

Jeg bruker Rubinstein Lash queen, kombinert med Estée Lauders Lash primer pluss. *blafrer*

Anonym sa...

Jeg bruker clinique high impact mascara, og liker den kjempegodt. Påføres med lett hånd. Sist kjøpte jeg en sån pakke med mascara, primer og øyesminkefjerner. Men denne primeren...? Det er i allefall ikke noe for mine fem minutter foran speilet på morgenen. Først skal jo den tørke, og så må man være ekstremt nøye med mascaraen slik at den dekker alt det hvite. Tips, anyone?

Anonym sa...

Jeg liker billigmaskaraene like godt som de dyre. Jeg bruker Great Lash fra Maybelline. Har drøssevis av maskaraer fra alle mulige merker. Hvis jeg bruker primer bruker jeg den som kom med Volume Shocking fra L'Oreal. Primeren er OK, men maskaraen på den er helt forferdelig. Fikk tykke, stygge vipper.

Populære innlegg