torsdag, juni 22, 2006

Litt luksus i hverdagen

I går fikk jeg ansiktsbehandling på min lokale beautysalong. Det er forresten en ting jeg misunner amerikanerne - beautysalonger på hvert hjørne der man kan gå for den minste lille ting, og sitte med krøllspenner i håret under en diger hårføner og sladre mens man drikker te og sier "oy vey" (jeg har sett for mye på Nanny). Anyway, det er ganske ålreit å ligge inne på et mørkt rom med en lavendelduftende ansiktsmaske og bomullspads over øynene også. Jeg sovnet faktisk.. Dyprens inkluderer dampbad, peeling, maske og ansikts/nakke/skuldermassasje. Og jeg kunne jo ikke la være å kjøpe den deilige Hydra Floral-kremen til Decleor. Så nå er jeg noen kroner fattigere. Men huden er myyyk.


I tillegg prøvde jeg kjolen for nest siste gang... og den blir så FIN! Vakrere enn jeg noensinne kunne drømme om...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Et lite tips til dem som liker å grave i hagen og som IKKE liker å bruke hansker og som aldri trenger å være livredd for å brekke en lang negl, for de eksisterer ikke:
Smør inn hendene i en god håndkrem FØR du graver i jorda, og vips er hendene rene etter første vask!

Glamourbibliotekaren sa...

Bra glamourtips fra glamourbibliotekar-mor! Takk!

Anonym sa...

Jag vill också gå på ansiktsbehandling! Jag har bara så svårt att hinna med att boka in en tid. Egentligen borde det inte vara så svårt. Det ligger faktiskt en Decleor-klinik i källaren till huset där jag bor! Så resväg är ju inget att bekymra sig om.

Populære innlegg