lørdag, august 12, 2006

Litt parfymeinfo


I går var jeg på en liten parfymerunde i Skovveien og deromkring. Jeg har lenge fundert på å investere i Diptyques Tam Dao, men etter å ha prøvd den for n'te gang kom jeg fram til at den er nesten identisk med en annen parfyme jeg har. De selger Diptyque på Shabby, men har et ganske lite utvalg. Bare tre parfymer (Philosykos og L'Ombre dans l'eau) og tre-fire lys. Derimot har de en fransk-marokkansk parfymeserie som heter L'orientaliste, og de var riktig fine. Dog ikke unike. Alle duftet som noe annet jeg har sniffet før. Men absolutt kjøpeverdig.

Til hus og hjem har de også mye fra Durance. Jeg kjøpte et lys som dufter Bergamot-te.

På Spazio selger de parfymer fra Comme des Garcons, men de har ikke komplette serier. Fra den røde serien hadde de bare Harissa, fra den hvite serien hadde et par av kremparfymene (kanel og mint tror jeg), fra den grønne leaves-serien hadde de ingenting (men den er nok dessverre utgått), fra serien "sweet" hadde de alle fem, og fra min favorittserie - Incence - hadde de fire. Ikke min elskede Avignon. Men jeg vet heldigvis om et annet sted hvor jeg kan få tak i den. I tillegg hadde de flere av disse enkeltstående (eller skal jeg si enkeltliggende, de er jo flate og må ligge på bordet) parfymene.

På Carpe Diem har de noen av parfymene fra Reminiscence, deriblant Eau de Rem og min personlige favoritt Patchouli. De har også de ganske dølle parfymene ved navn Clean, som av en eller annen grunn har vært superpopulære lenge i USA og etterhvert her også. Disse blir å få kjøpt i Esthetiquebutikker utover høsten. Svært lite spennende parfymer forøvrig - de lukter som tøymykner og såpe og vaskepulver. Men hver sin smak.

Sist men ikke minst - på Atmosfære har de duftlys fra Tocca. Ganske dyre, men oh so velduftende.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hei! har lett etter eau de rem fra reminicence en stund..! hvor ligger carpe diem? og er det noen andre steder de selger parfymen?

Glamourbibliotekaren sa...

Det ligger i Skovveien på Frogner - har ikke sett det noe annet sted her i landet i allefall.

Populære innlegg