fredag, oktober 27, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Bayswater eller Elgin?

Hei!
Hei, virker som du har god smak og peiling på mote.
Jeg har bestemt meg for å kjøpe en Mulberryveske, men er veldig usikker på hvilken som er mest klassisk i lengden. Heller mot svart Bayswater eller brun Elgin. Hvilken tror du er kulest også etter noen år?

Hilsen Anne


Hei Anne,
Her får jeg virkelig valgets kvaler. Elgin er i utgangspunktet favorittmodellen min, men den svarte bayswateren er også veldig fin. Jeg innbiller meg at Bayswater er mest klassisk kanskje.. men akkurat NÅ tror jeg jeg ville valgt Elgin. Hva mener leserne?

Jo. Jeg tror jeg heller mot Elgin.

mvh
Glamourbibliotekaren.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Først vil jeg bare gratulere med et fabelaktig valg, Mulberry!!

Og så til det umulige... Elgin og Bayswater er også mine to favoritter, og en dag skal de begge være mine ;)

Men etter å ha studert bilder og en Elgin i virkeligheten har jeg kommet frem til at en Elgin ser best ut i fargen Oak (spesielt den med lyse kontrast-spenner) og Bayswater ser best ut i Chocolate eller svart.

Uansett hva du bestemmer deg for så tror jeg begge veskene er klassikere som vil vare. Hvis du er i tvil, stikk innom Mulberry butikken i Oslo og snakk med Pia, bedre hjelp skal du lete lenge etter. Lykke til!

Anonym sa...

Helt klart Bayswater!! Har den selv i oak, _kjempefornøyd_!! Liker Elgin også, men tror jeg ville blitt fortere lei den.

Anonym sa...

Jeg ELSKER Bayswater. Så tidløs og fin. Ville gått for den!

Anonym sa...

Hei, jeg forstår at du synes det er et vanskelig valg.
Mulberry har så mange fine vesker, men i likhet med Glamourbibliotekaren heller jeg også mest mot Elkin.

Heldige deg! Lykke til med kjøpet!

Anonym sa...

elgin, helt klart. føler at bayswater er litt sånn i fjor.... men jeg om det ser det ut til ;)

Anonym sa...

Vilket angenämt dilemma! Båda väskorna är otroligt vackra, så inget val är fel. Själv har jag en Roxanne och en Rosemary, men just Elgin och Bayswater är de två jag älskar nästan lika mycket. Har du provat att lyfta och bära dem? När jag väl hade mina väskor, kände jag att Rosemary var väldigt rymlig, fastän den var så liten. Därför faller min röst på den nätta, fina Bayswater.

Populære innlegg