torsdag, oktober 26, 2006

Hansker på Accessorize


Her er et tips til alle som trenger nye hansker akkurat nå, og ikke har allverdens budsjett: Semskede hansker fra Accessorize koster mellom 199,- og 250,- alt ettersom hvorvidt du vil ha en liten sløyfe på dem eller ikke. De har et bra utvalg av farger synes jeg, men selv gikk jeg for de svarte. Jeg måtte ha noe som matchet svart trenchcoat, blå/hvit jakke, blått skjerf, grønn kåpe, hvit kåpe.. ikke enkelt. Kanskje må jeg ha et par til senere, eller kanskje noen som er varmere. Men disse er perfekt nå - absolutt varme nok, og føles absolutt mer glamme enn supersyntetiske fingervanter til 19.90 på H&M som alltid går istykker.

2 kommentarer:

Mari sa...

Har du eller noen lesere tips på hvor man kan kjöpe lange/halvlange skinnhansker som ikke er semsket og som har litt fôr? Og som passer inn i et studentbudsjett...

Glamourbibliotekaren sa...

Hmm.. jeg tror de hadde noen på Accessorize (se på www.accessorize.com), ellers har de kanskje på H&M? De har mye skjerf og sånt på KappAhl nå tror jeg, kanskje de har billig hansker der også. Men hvis noen lesere har sett noe konkret, gi lyd!

Populære innlegg