tirsdag, november 07, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Sko når det regner

Hei!

Først og fremst vil jeg si at bloggen din er fantastisk. Den er virkelig en kilde til inspirasjon og til en mer glamorøs hverdag!Jeg har et lite problem... Har du et forslag til hvilke sko man kan bruke når det regner? Jeg er ikke spesielt fan av støvler (svært uglamorøst), så jeg trenger hjelp til å finne noen andre sko som kan bruke når det virkelig øser ned. Jeg pleier å bruke vanlige sneakers / joggesko, men jeg blir jo våt på bena med en gang. Jeg håper virkelig du kan hjelpe :)
Rikke


Hei! Så hyggelig at bloggen inspirerer deg! Det varmer en glamourbibliotekars hjerte.
Angående regn, må jeg virkelig tenke meg om. Jeg har et par adidas-sneakers som er temmelig vanntette (goretex) og de holder bra i regnvær. Jeg tror faktisk ikke jeg har andre sko som egner seg til vått vær, men samtidig har jeg aldri savnet det heller - så kanskje det er løsningen også for deg. Det er helt vanlige joggesko, svarte og nøytrale. De finnes sikkert i andre farger og fasonger også. Men samtidig vil jeg jo virkelig slå et slag for gummistøvler - jeg synes de kan være skikkelig fine! En fargeklatt på en grå dag. Jeg liker retrostøvlene som har kommet de siste årene, de høye med knyting. Min glamorøse venninne har grønne Viking-støvler som ser ut som de kunne vært fra Marc Jacobs når hun har dem på til jeans og trenchcoat og sånt. Å bruke gummistøvler til finkjole er vel kanskje ikke noe man gjør frivillig, men bor man i et værbitt land som Norge, må man kanskje bare akseptere at vær og føre må komme først, i allefall av og til. Så får man heller smette inn i feminine sko når man kommer til jobb. Forestill deg at du går til jobben i skjørt, svart trenchcoat, paraply, røde støvler og matchende rød leppestift! Ikke dumt?!

mvh
Glamourbibliotekaren.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Støvler er kjempekult og praktisk, men på min jobb kan jeg dessverre ikke dukke opp med enorme røde støvler.
Veldig mange av skoene på Din Sko er skinnimitasjon i plast, noe som passer ypperlig i regnvær. Plast er jo som kjent vanntett, og de er gode å gå i, i tillegg til at de ser glamorøse ut.

Glamourbibliotekaren sa...

Bra tips, takk!

Populære innlegg