tirsdag, desember 12, 2006

Glamourspørsmål fra leser: Glamourhjelp til julegave

Hei! Min samboer og jeg trenger din glamourhjelp til en julepresang! Vi fikk tidligere i høst en fantastisk presang av hans bestemor; hennes gamle bil. En sånn bil som bare er brukt til og fra kirken og til butikken, det vil si nesten ubrukt på tross av at den er 20 år gammel. Derfor har vi bestemt oss for å slå litt på stortrommen når det kommer til hennes julepresang i år, som en stor takk for bilen. Presangtypen er sånn halvveis bestemt, nemlig kasjmir. Enten et sett med høyhalset t-skjorte og matchende cardigan, eller genser og sokker i kasjmir. Spørsmålet er hvor jeg kan få tak i dette i Oslo? Jeg er ikke kjent med butikker som selger klær til damer i alderskategorien 55 år og oppover, så her trenger vi din hjelp! Dersom du har andre gaveforslag setter vi naturligvis pris på det, gjerne noe som passer en dame med gikt og som har absolutt alt hun trenger av dill og dall.
Vennlig julehilsen
Kristine og Eirik


Hei!
God gaveidé! Benetton har kasjmirgensere og cardigans tror jeg, i allefall har jeg sett det i København og Paris, så jeg regner med de har det her også. Ellers var jeg innom butikken Stilverk på det nye fine interiør/design-varehuset House of Oslo i Vika nå sist fredag, og der hadde de gensere og skjerf og luer og litt av hvert fra Van Mook Cashmere. Butikken ligger i tredje etasje, i det hjørnet som vender ut mot Aker Brygge. De selger stoler og andre møbler der også, så det er kanskje ikke så lett å se at de har klær innerst.

Sjekk også ut Illums bolighus i samme varehus - flere etasjer med fine greier, Marimekko, Wedgwood, Iittala osv. Eller hva med satin-sengetøy fra Hemtex?

En annen gaveidé til en dame som har alt, er luksuriøse produkter til hud og hår. F.eks. de deilige badeartiklene fra Laura Mercier som de har på Gimle parfymeri i Bygdøy Allé. Eller fine duftlys fra Acqua di Parma (selges også på Gimle).


Noe som alltid er morsomt å få, er et abonnement i f.eks. operaen, konserthuset eller med Det Norske Kammerorkester. Det er kanskje midt i sesongen nå, men det går jo an å kjøpe enkeltbilletter også.

Håper du finner noe!

mvh
Glamourbibliotekaren

1 kommentar:

Anonym sa...

Tusen takk for hjelpen, nå har vi absolutt idéer om hvor vi kan finne gave til bestemor!

Bloggen din er fantastisk god, jeg leser den daglig og koser meg med inspirasjonen du gir.

Populære innlegg